Zac Efron-steroïden – Heeft Zac hulpmiddelen gebruikt voor Baywatch?

Je kijkt naar Baywatch en je blijft je afvragen of Zac Efron steroïden gebruikt heeft. Het is één van de eerste gedachten die bij je opkomen als je hem ziet, helemaal opgepompt alsof hij de kracht van The Rock wil evenaren!

Bodybuilding lijkt zoveel veranderingen te hebben ondergaan en het lijkt nu bijna onmogelijk voor een gemiddelde man om breder te worden zonder steroïden. In feite is het nodig om te benadrukken dat je nog steeds een goed lichaam kunt bouwen met enorme spieren terwijl je volledig natuurlijk bent in plaats van steroïden te gebruiken en jezelf bloot te stellen aan een heleboel gevaarlijke en schadelijke bijwerkingen.

Het enige probleem met natuurlijke bodybuilding is dat het moeizaam en langzaam gaat, maar de resultaten blijven je langer bij, zelfs als je een pauze neemt of stopt met trainen.

En de meeste jongens hebben tegenwoordig niet genoeg geduld en beginnen steroïden te gebruiken om dingen te versnellen, wat geen positieve trend is.

Steroïden versnellen de zaken enorm.

En als ik het over snelheid heb, dan heb ik het over weken in plaats van maanden of zelfs jaren. Geen wonder dat iedereen vastbesloten lijkt om de snellere en kortere route te nemen om een massieve lichaamsbouw te krijgen.

Zan Effron is een man die er bijna altijd van wordt verdacht steroïden te hebben gebruikt.

Hij is dezelfde magere kerel waar iedereen van hield in High School Musical.

Als je zijn geschiedenis ziet, is hij bijna altijd in goede conditie geweest. Het is gemakkelijk te begrijpen dat als je een tienerhartenbreker speelt, je een perfecte set uitpuilende buikspieren moet hebben.

En vrij recentelijk is bekend dat hij de schermruimte heeft gedeeld met niemand minder dan The Rock, Dwayne Johnson, de echte hulk van Hollywood.

Ja! Ik heb het over de film Baywatch.

Werken met Dwayne is als werken met een toren van 1,93 meter lang en bijna iedereen verwachtte dat Zac er op het scherm uit zou zien als een dwerg. Dat was echter duidelijk niet het geval.

Verrassend genoeg kon Zac zichzelf recht houden en zag hij er geweldig uit naast The Rock!

Laten we teruggaan naar de oorspronkelijke vraag: Heeft Zac steroïden gebruikt of niet?

Maar eerst wil ik hier een juridische disclaimer plaatsen…

Een juridische disclaimer

Voordat we verder gaan, wil ik heel duidelijk stellen dat dit artikel puur op speculatie is gebaseerd. Ik heb geen enkel bewijs dat Zan Efron steroïden gebruikte.

Ik, of deze website, is op geen enkele manier geassocieerd met Zac en we kunnen nooit zeker weten of hij een steroïden gebruikt heeft of niet.

Ik heb echter geprobeerd om tot een conclusie te komen door bepaalde puzzelstukjes met elkaar te verbinden.

Zac Efron-steroïden - Heeft Zac hulpmiddelen gebruikt voor Baywatch?

Wie is Zac Efron?

Laten we beginnen met een kleine introductie…

Zan Efron is op dit moment een van de meest populaire Hollywood-sterren met een enorme aanhang.

Meer dan tien jaar geleden speelde hij in de bioscoophit High School Musical en werd hij een sensatie onder tienermeisjes met zijn adembenemende looks.

Destijds was hij in redelijk goede vorm met een goede sixpack.

Vanaf dat moment ging hij door naar betere en vleziger rollen, zowel komisch als volwassen.

Ik moet zeggen dat Zac best goed is in komische rollen. Je moet hem zeker zien, als je dat nog niet gedaan hebt, in Bad Neighbours met Seth Rogen en in Dirty Grandpa met Robert De Niro.

Toen Zac zich meer op volwassen rollen richtte, begon hij aan zijn lichaam te werken om gespierder te worden en hij was in staat om een lichaam te krijgen dat hoofden kan doen draaien in Baywatch, wat aanleiding gaf tot speculatie dat hij steroïden gebruikte om spieren en hoogwaardige droge spiermassa op te bouwen.

De lichaamsbouw van Zac Efron

Laten we het lichaam van Zac van High School Musical vergelijken met dat van Baywatch. Ik moet zeggen dat hij het uiterlijk en het lichaam moest hebben waar tienermeisjes van zouden bezwijmen.

Zac Efron-steroïden - Heeft Zac hulpmiddelen gebruikt voor Baywatch?

Er moet gezegd worden dat jongeren over het algemeen niet geobsedeerd zijn door mannen met enorme spieren. In feite vinden de meesten van hen professionele bodybuilders met enorme spieren eerder weerzinwekkend in plaats van aantrekkelijk. Ik denk dat hun perceptie verandert met de leeftijd.

Wat ze echter écht aantrekkelijk vinden, zijn mannen met strakke lichamen met een perfecte set sixpack-buikspieren en dat is precies wat Zac hen gaf in de High School Musical.

En natuurlijk was er op dat moment geen sprake van dat iemand hem zou verdenken van het gebruik van steroïden omdat hij niet enorm was en ook niet overdreven gespierd.

Maar naarmate de tijd verstreek, ging Zac verder en naarmate hij ouder werd, begon hij steeds breder te worden om de rollen te spelen die hij in bepaalde films moest spelen (niet als tiener maar als volwassen man). Hij moet de eer krijgen die hij verdiend voor het harde trainen en het zorgen voor een dieet om er goed uit te zien met een behoorlijke spiermassa.

Het was duidelijk dat hij in zijn latere optredens niet langer de magere man met een sixpack was.

Tot nu toe was het vrij duidelijk dat hij natuurlijk was en dat hij geen steroïden gebruikte. Simpel gezegd, er was geen bewijs dat hij steroïden gebruikte.

En toen kwam BAYWATCH!

Toen Baywatch er was, leek iedereen verrast te zijn door zijn enorme spiergroei. Het was vrij duidelijk dat hij steroïden zou gebruikt hebben om zo snel op te bouwen.

Zac in Baywatch

Baywatch is een film gebaseerd op een gelijknamige tv-serie die ergens in de jaren negentig werd uitgezonden. De serie was een enorme hit en was gebaseerd op de verhalen over strandwachten die vaak in hun zwemkleding over het strand renden, waardoor mensen werden gered die met verschillende gevaren en problemen op zee geconfronteerd werden.

Het spreekt voor zich dat al deze strandwachten hun lichaam lieten zien en ik moet zeggen dat ze allemaal behoorlijk gespierd en geconditioneerd waren.

In de film Baywatch werd Dwayne Johnson – The Rock – gecast in de hoofdrol en speelde Zac zijn tegenspeler.

Het was duidelijk dat hij een goed lichaam met indrukwekkende spieren moest opbouwen om er goed uit te zien met Dwayne aan zijn zijde. Je moet niet vergeten dat The Rock 1,93 meter lang is en ongeveer 113-118 kilogram weegt, om nog maar te zwijgen van het feit dat deze man bijna één en al ijzersterke spier is. Het mooie is dat hij al zoveel jaren in vorm lijkt te zijn. En nu hij in de veertig is, lijkt hij er zelfs beter uit te zien dan hoe hij eruitzag als twintiger en dertiger.

Dat gezegd hebbende, moet je niet vergeten dat The Rock zelf in het verleden werd verdacht van het gebruik van steroïden.

Toen het nieuws kwam dat Zac samen met hem in Baywatch gecast zou worden, verwachtte iedereen dat Zac er dun en zwak uit zou zien naast Dwayne. Wat de wereld echter shockeerde, was dat Zac er goed en opgepompt uitzag toen de trailer werd uitgebracht.

Het was duidelijk dat mensen hem begonnen te verdenken dat hij steroïden gebruikt had om zo snel stevige spieren op te bouwen.

Zac zag er niet alleen opgepompt uit, maar leek ook minstens 9-13 kg ijzerharde spieren te hebben gekregen!

In feite zei The Rock zelf dat Zac hem er slecht uit zag zien zien met zijn 12-pack buikspieren!

Er werd onthuld dat de twee vaak samen trainden voor deze film.

Je moet niet vergeten dat de Rock iemand is die jarenlang getraind heeft en een geweldige ervaring heeft. Niet alleen dit, hij staat erom bekend dat hij heeft getraind met enkele van de beste instructeurs ter wereld, waaronder George Farrah en Hany “The ProCreator” Rambod. Dit betekent duidelijk dat hij meer weet over techniek en vorm bij het opbouwen van spieren dan de meeste mensen.

Het is ook bekend dat hij Hugh Jackman hielp een perfect opgepompt lichaam te krijgen voor het spelen van zijn rol in de Wolverine. En zoals het verhaal gaat, hielp hij Zac om breder te worden voor Baywatch.

Als je de film ziet, zie je dat Zac, ondanks dat hij een paar centimeter korter was dan The Rock, zich staande weet te houden.

Maar de grote vraag is: was hij volledig natuurlijk of waren het één en al steroïden? Is hij een natuurtalent zoals Mark Wahlberg, Chris Evans (Captain America) en Anthony Joshua, of is hij zoals Tom Hardy die ervan verdacht wordt steroïden te hebben gebruikt?

Zac Efron-steroïden - Heeft Zac hulpmiddelen gebruikt voor Baywatch?

Lees ook:

Gebruikt Zac Efron steroïden?

Laten we op deze beschuldiging ingaan en uitvinden wat de waarheid zou kunnen zijn. Hier wil ik nogmaals herhalen dat ik geen bewijs heb dat Zac ooit steroïden heeft gebruikt en dat dit allemaal pure speculatie is.

Transformatie

Om te beginnen moet ik zeggen dat Zac zijn lichaam letterlijk transformeerde zodat hij voor Baywatch binnen een paar maanden 9-13 kg aan spieren kreeg. Niet alleen dat, hij zag er enorm opgepompt uit met een verbazingwekkende set buikspieren.

Dit lijkt onmogelijk op een natuurlijke manier, zonder enige hulp. Waarom ik dit zeg, is omdat het jaren en jaren van training kost om zo’n lichaam te krijgen en het kostte Zac slechts een paar maanden.

Zelfs als je wordt ondersteund door een ongelooflijke instructeur en geweldige genetica, zou het opbouwen van een lichaam als dit veel meer tijd vergen dan een paar maanden.

Iedereen die ooit naar een sportschool is geweest, kan dat eigenlijk beamen.

Hij trainde met The Rock

Het spreekt voor zich dat The Rock een man is met een geweldig lichaam in Hollywood en hij ziet eruit alsof hij elke avond gewicht heft in de sportschool.

Trainen met hem heeft zeker een voordeel, omdat hij je een aantal trucs kan leren die de spiergroei kunnen versnellen en ook het uiterlijk kunnen verbeteren.

Nu is het algemeen bekend dat Zac bij The Rock getraind heeft voor zijn kunst in Baywatch en dat dit hem veel moet hebben geholpen.

Niets suggereert hier echter het gebruik of misbruik van steroïden!

Zac bouwde spieren op en verbrandde vet

Als je naar Zac en zijn lichaam kijkt, zou je natuurlijk afleiden dat hij nooit dik geweest is. Deze man ziet er trouwens uit alsof hij met een sixpack is geboren!

Nu moet je begrijpen dat wanneer je spiermassa probeert op te bouwen, je een calorieoverschot moet hebben, zodat je lichaam voldoende voeding krijgt om te herstellen van intensieve trainingssessies en om je spieren te laten groeien.

Dit leidt vaak tot overtollig lichaamsvet. Dit is precies de reden dat de meeste bodybuilders eerst ophopen en dan beginnen met een knipcyclus om gescheurde en versnipperde spieren te krijgen.

Zac’s geval is echter enigszins anders geweest.

Hij lijkt vanaf het begin ultramagere spiermassa te hebben gekregen. Dit is alleen mogelijk als je een steroïde zoals Tren gebruikt die goed is voor het bulken.

Zijn gezicht ziet er ouder uit

Als je Zac googelt, zal je zien dat hij 33 jaar oud is. In Baywatch ziet hij er echter ouder uit dan zijn jaren. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat hij ergens rond de 40 leek.

Wat het betekent is dat zijn gezicht ouder lijkt te zijn en dat kan een teken zijn van het gebruik van steroïden.

Ik moet hier vermelden dat het bekend is dat bepaalde anabole steroïden collageen in je huid verminderen, waardoor het zijn elasticiteit en molligheid verliest. Dit maakt je huid natuurlijk vatbaarder voor lijntjes en rimpels.

Als je hem goed observeert, leek Zac meer op een man dan op iemand die onlangs van de universiteit is gekomen.

Veranderingen in zijn kaaklijn

Nog een andere veel voorkomende bijwerking van steroïden of liever HGH of groeihormoon is dat het kan leiden tot een vierkante kaak.

Je moet niet vergeten dat bodybuilders vaak steroïden combineren met HGH om een anabole omgeving in hun lichaam te creëren.

Nu interfereerde HGH met de hormonale productie in je lichaam en kan de kaak er breder en blokkeriger uitzien.

Het is moeilijk te missen dat Zac’s kaak er wat blokkeriger uitzag in Baywatch. Je kunt nu zeker de afbeeldingen uit de film bekijken om te zien wat ik bedoel en impliceer.

Meer lichaamshaar

Als je enkele van zijn eerdere foto’s ziet, zul je merken dat Zac niet veel lichaamshaar had. Je kunt duidelijk zien dat hij zonder scheren weinig haar op zijn torso had.

In Baywatch ziet het er echter anders uit. Hij ziet er veel hariger uit dan een paar jaar geleden en dit lijkt een bijwerking te zijn van het gebruik van steroïden.

Deze toename van lichaamshaar wijst op het gebruik van steroïden, met name testosterone-e, waarvan bekend is dat het de groei van lichaamshaar bij mannen bevordert.

Het is dus mogelijk dat hij steroïden heeft gebruikt om al die spieren in Baywatch te krijgen.

Geen zichtbare bijwerkingen

Steroïden kunnen tot een heleboel bijwerkingen leiden en enkele van de meest voorkomende en zichtbare tekenen van het gebruik van steroïden zijn acne, haaruitval, gynaecomastie of mannelijke borsten, enz.

Zac zag er echter vrij schoon uit en vrij van dergelijke bijwerkingen in de film Baywatch.

Er waren zeker geen tekenen van acne en hij leek een fantastisch uitziende, onberispelijke huid te hebben. Ten tweede lijkt er ook geen haaruitval te zijn.

Last but not least, Zac’s borstspieren zagen er volkomen normaal uit en er was geen teken van gyno!

Wat het betekent is dat het mogelijk is dat hij een volledig natuurlijke persoon kan zijn die moet zijn opgepompt zonder steroïden te nemen. Ja! En dat zeg ik ondanks alle hierboven verstrekte informatie.

Dus, is Zac Efron natuurlijk of niet?

Op basis van de hierboven genoemde feiten moet ik zeggen dat het heel goed mogelijk is dat Zac steroïden heeft gebruikt. De groeispurt die hij binnen enkele maanden doormaakte is niet mogelijk zonder hulpmiddelen.

Hoewel ik hier niet zeker van ben, wijzen zijn snelle spiergroei, overmatig lichaamshaar en een verandering in zijn kaaklijn op het gebruik van steroïden.

In feite denk ik dat ook jij tot dezelfde conclusie zou komen als je afgaat op de veranderingen in zijn uiterlijk. Dit is anders dan Christian Bale, die verondersteld wordt een natuurtalent te zijn voor zijn transformatie voor de rol in Batman Begins.

Vergelijkbare berichten