Testogen Review – Beste testosteronbooster 2022

Op zoek naar een Testogen-review om de feiten achter dit testosteronsupplement te kennen? Hier is er een met alle informatie over wat het de best beoordeelde testosteronbooster van 2022 maakt

Testogen Review

9.9/10

★★★★★

Features

 • is geweldig voor het kweken van spieren
 • verhoogt je kracht
 • helpt je geweldige pumps te krijgen in de sportschool
 • verhoogt de aanmaak van testosteron in je lichaam
 • bevat van natuurlijke ingrediënten
 • helpt je libido een boost te geven
 • kan worden gecombineerd met Testo Drops voor snellere resultaten
 • heeft verbazingwekkend positieve gebruikersrecensies gekregen

Testogen Review – Beste testosteronbooster 2022

Laten we het eerst over testosteron hebben…..

Uitpuilende spieren, een getrimde taille, een gierend libido, onmiddellijke en sterke erecties enz. zijn enkele van de meest voorkomende mannelijke kenmerken die voortkomen uit een optimaal niveau van testosteron bij mannen.

Testosteron en mannen lijken onafscheidelijk te zijn. Het is niet mogelijk om aan mannen te denken zonder dit vitale hormoon, omdat het een diepe impact heeft op het fysieke en emotionele welzijn van een man.

Laten we eens kijken hoe je testosterongehalte differentieert met de leeftijd:

 • Je testosterongehalte is het hoogst tijdens de puberteit en vroege adolescentie. Het is meestal boven de 900 Ng/dl op de leeftijd van 20.
 • Tegen de tijd dat je de 30 bereikt, zal je testosterongehalte waarschijnlijk met 10% dalen, ongeveer 800 Ng/dl, en deze daling zet zich voort naarmate de leeftijd toenneemt.
 • Op de leeftijd van 40 hebben mannen doorgaans een testosterongehalte van minder dan 600 Ng/dl.
 • Tegen de leeftijd van 50 is het bekend dat de testosteronspiegel verder daalt tot 400-300 Ng/dl
 • Op 60-jarige leeftijd zal ze waarschijnlijk 300 Ng/dl bereiken
 • Tegen 70 zal ze waarschijnlijk zo laag zijn als 200 Ng/dl

Met andere woorden, tegen dat je 70 jaar bent, is je testosteron slechts ongeveer 20-25% van wat het was toen je 20 jaar oud was.

Wat betekent deze daling van testosteron?

Welnu, dit is de belangrijkste vraag. Een daling van je testosterongehalte veroorzaakt veel veranderingen in je lichaam en gedrag, en de meeste mannen beginnen de effecten te voelen wanneer ze eind de dertig zijn.

Enkele van de veranderingen die worden veroorzaakt door een daling van je testosterongehalte zijn de volgende:

 • Verlies van droge spiermassa – Een van de meest voorkomende effecten van een laag testosterongehalte is het verlies van droge spiermassa. Als je regelmatig sport, krijg je niet de resultaten die je normaal krijgt. Spieren hebben de neiging om losser te worden en het is moeilijk om ze te doen groeien.
 • Dikke buik – Gewichtstoename en een dikke buik zijn enkele andere onmiskenbare tekenen van een laag testosterongehalte bij mannen. Testosteron is niet alleen het hormoon dat belangrijk is voor het opbouwen van spieren, maar het speelt ook een cruciale rol bij het verbranden van vet in je lichaam. Met een daling van de secretie ervan, vertraagt je metabolisme en heb je de neiging om aan te komen. Wat erger is, is dat het meeste gewonnen vet zich ophoopt rond de taille, wat vaak wordt geassocieerd met gezondheidsproblemen zoals diabetes type II en hartproblemen bij mannen.
 • Laag libido en erectiestoornissen – Misschien is een van de eerste tekenen van een laag testosterongehalte een slecht of laag libido. De meeste mannen hebben een gierend libido in hun tienerjaren en begin twintig, maar na hun dertigste wordt het meestal langzamer en dit is grotendeels te wijten aan een daling van het testosterongehalte. Wat erger is, is dat een slecht libido vaak gepaard gaat met erectiestoornissen die elke man nachtmerries kunnen bezorgen.
 • Prikkelbaar gedrag – Een ander veel voorkomend teken van een laag testosterongehalte is prikkelbaar gedrag. Testosteron speelt ook een belangrijke rol in je emotionele welzijn en een daling van de afscheiding ervan kan ervoor zorgen dat mannen stemmingswisselingen krijgen en zelfs triviale zaken kunnen je extreem prikkelbaar of boos maken. Dit wordt ook wel het Grumpy Old Man Syndroom genoemd!
 • Gebrek aan energie – Een ander veelvoorkomend teken van een laag testosterongehalte is het gebrek aan energie en uithoudingsvermogen. Als je je niet gemotiveerd genoeg voelt om te trainen of als je geen uithoudingsvermogen meer hebt om met je kinderen rond te hangen, is het tijd om testerongehalte op te krikken.

Testosteron en mannen

Gelukkig is testosteron het hormoon dat van nature in je lichaam kan worden opgewekt. De productie van testosteron is sterk afhankelijk van je levensstijl en dieet. Er zijn meerdere manieren om testosteron op natuurlijke wijze te stimuleren, zoals krachttraining, het verminderen van stress door yoga en meditatie, inclusief eiwitten en voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega 3-vetzuren in je dieet, enz.

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan zink zijn ook geweldig voor het verhogen van testosteron. Oesters zijn een perfect voorbeeld van dergelijke voedingsmiddelen. Daarnaast is het beperken of stoppen met alcohol ook belangrijk om je lichaam te helpen meer testosteron op te bouwen. Meer informatie over natuurlijke manieren om testosteron te verhogen vind je hier.

Bovendien zijn natuurlijke testosteronsupplementen zoals Testogen een perfect middel om je testosterongehalte zo veilig mogelijk te verhogen.

Wat is Testogen?

Testogen is een testosteronbooster met drievoudige werking die anders is dan alle andere op de markt. Het is samengesteld met 100% natuurlijke en de beste ingrediënten en is door duizenden mannen gebruikt om hen te helpen betere resultaten te behalen, zowel in de sportschool als daarbuiten.

Het is een veilige en natuurlijke formule die je zonder voorschrift online kunt bestellen. Het is bewezen dat de mix van ingrediënten die het bevat de testosteronsecretie in je lichaam langzaam maar zeker stimuleert. In tegenstelling tot testosteroninjecties zit er geen synthetisch hormoon in deze pillen.

Testogen wordt niet alleen aanbevolen voor mannen met een laag testosterongehalte, maar is ook een geweldige aanvulling voor bodybuilders, atleten en fitnessliefhebbers die meer spiermassa willen krijgen, vet willen verbranden, hun krachtniveau willen verhogen en hun energieniveau willen zien stijgen!

Voordelen – Wat zijn de belangrijkste voordelen van Testogen?

Testogen-beoordelingen van echte gebruikers onthullen enkele van de belangrijkste voordelen:

Meer spieren en kracht

Een van de belangrijkste voordelen van Testogen is dat door het verhogen van testosteron in je lichaam, het je kan helpen om spieren en kracht te kweken wanneer het samen met een regelmatige trainingsroutine wordt gebruikt.

Dit is misschien wel het belangrijkste voordeel dat Testogen de eerste keuze van veel sporters maakt. Jongens die betere resultaten uit hun trainingen willen halen, kiezen vaak voor Testogen om hun spieromvang en kracht te vergroten.

Snellere vetverbranding

Een ander belangrijk voordeel van Testogen is dat het je stofwisseling kan helpen versnellen. Testosteron is een hormoon met een verbazingwekkend vetverbrandingspotentieel en door de productie ervan te verhogen helpt Testogen je lichaam meer vet te verbranden.

Het kan je dus helpen om een slanker en strakker lichaam te krijgen.

Meer energie, verhoogd libido

Testogen helpt ook om je energieniveau enorm te verhogen. Niet alleen dit, het helpt ook om je libido of zin in seks te verhogen, zodat het spannend wordt in de slaapkamer. Als je directe harde erecties gemist hebt, kan Testogen een enorme hulp zijn met zijn formule die bestaat uit 100% biologische ingrediënten.

Verhoogt de drive, focus

Nog een ander voordeel van Testogen is dat het je kan helpen je focus en drive te verbeteren. Gebrek aan motivatie is een van de belangrijkste redenen waarom mensen stoppen met sporten en dit is waar Testogen een enorme hulp kan zijn.

Door je testosterongehalte te verhogen, verbetert je motivatie en concentratie om eender welke taak uit te voeren. Hogere energieniveaus houden je ook gemotiveerd om je best te doen.

Klik hier om erachter te komen hoe Testogen je kan helpen

Ingrediënten – Wat bevat Testogen?

Wat Testogen tot een perfect testosteronsupplement maakt, is de mix van ingrediënten. Hier zijn enkele van de ingrediënten die het bevat:

D-asparaginezuur – Testogen wordt geleverd met 2352 mg D-asparaginezuur per portie. Niets op de markt is hiermee te vergelijken. D-asparaginezuur is een aminozuurregulator die je lichaam helpt bepaalde vitale hormonen te produceren, waaronder letuiniserend hormoon of LH, dat een belangrijke rol speelt bij de productie van testosteron. Dit ingrediënt alleen al zal je testosteronproductie waarschijnlijk een enorme boost geven met 45%!

Magnesium 200 mg – Magnesium is een ander ingrediënt in Testogen dat waarschijnlijk de aanmaak van testosteron in je lichaam bevordert. Er zijn een aantal onderzoeken die wijzen op de effectiviteit van dit mineraal bij het verbeteren van testosteron bij mannen. Helaas krijg je niet genoeg van dit mineraal binnen in je voeding met een laag testosterongehalte tot gevolg. Bovendien helpt het de slaapkwaliteit te verbeteren, wat een belangrijke factor is bij het verminderen van Cortisol, dat omgekeerd evenredig is aan testosteron. Dus, door Cortisol te verminderen, verhoogt magnesium de testosteronproductie bij mannen.

Brandnetelbladextract 4:1 (40 mg) – Dit is waar de rol van een eiwit genaamd SHGB in het spel komt. In termen van leken is dit een eiwit dat geslachtshormonen, waaronder testosteron, remt om zijn belangrijkste functie in je lichaam uit te voeren. Brandnetelbladextract bindt zich aan SHGB, zodat testosteron vrij door je lichaam kan bewegen, waardoor je de resultaten krijgt die je verwacht, zowel in termen van spiergroei als in termen van seksuele drift.

Vitamine D3 (50 mcg) – Vitamine D is geweldig voor je botten en gewoon genieten in de zon kan je helpen genoeg van deze vitamine binnen te krijgen. Helaas hebben de meeste mannen tegenwoordig een vitamine D-tekort. Studies tonen aan dat mannen met voldoende vitamine D een hoger testosterongehalte hebben in vergelijking met mannen met een vitamine D-tekort. Dit betekent simpelweg dat door de inname van vitamine D te verhogen, je testosterongehalte kan worden verhoogd. Niet alleen dit, het is ook bekend dat vitamine D de omzetting van testosteron in oestrogeen vertraagt. Dit is zijn dus 2 vliegen in één klap.

Fenegriekextract 4:1 (40 mg) – Fenegriek is een kruid dat algemeen bekend staat om zijn libidoverhogende eigenschappen. Waarom het het libido verhoogt, is omdat het testosteron in je lichaam opbouwt. Een ander belangrijk voordeel is dat het een krachtige antioxidant is die helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen, wat resulteert in veel gezondheidsvoordelen.

Koreaanse rode ginseng – Ginseng is een kruid dat enorm populair is in China en veel gebruikt wordt voor het verbeteren van het mannelijke libido. Het verhoogt niet alleen het testosterongehalte, maar is ook geweldig voor het stimuleren van de bloedstroom door het lichaam. Met verbeterde bloedcirculatie blinkt het uit in het verbeteren van je energieniveau en uithoudingsvermogen. Het bestaat uit verbindingen die ginsenosiden genoemd worden en die niet alleen zorgen voor hardere erecties, maar ook helpen de gezondheid van het sperma te verbeteren.

Vitamine K1 – Deze vitamine is gewoon geweldig voor een betere gezondheid van de botten. Wat nog belangrijker is, is dat het helpt bij een snellere en betere opname van vitamine D. Daarom is het verwerkt in Testogen.

Vitamine B6 – Van vitamine B6 is bekend dat het cruciaal is voor veel vitale lichaamsfuncties. Bovendien is bekend dat een tekort aan deze vitamine het testosteron bij mannen verlaagt. Het is verwerkt in Testogen om je een enorme testosteronboost te geven. Bovendien helpt het ook om je humeur te verbeteren en je energieniveau te verhogen.

Zink (10 mg) – Zink kan niet ontbreken. Dit is het belangrijkste mineraal dat je lichaam nodig heeft om testosteron aan te maken. Het is hetzelfde mineraal dat oesters tot een krachtig afrodisiacum maakt. Je kunt zelfs zink verliezen door te zweten en mensen die in de sportschool trainen moeten dit mineraal bijvullen.

Borium (8 mg) – Dit is een ander mineraal waarvan de inname rechtstreeks verband houdt met de aanmaak van testosteron in je lichaam. Studies tonen aan dat slechts een inname van 10 mg per week het testosterongehalte bij mannen met maar liefst 28% kan verhogen. Een ander voordeel van dit mineraal is dat het kan helpen de oestrogeenspiegel laag te houden. Oestrogeen is het vrouwelijke hormoon dat omgekeerd evenredig is met testosteron in je lichaam.

Bioperine 95% Piperine (5 mg) – Bioperine is een extract van zwarte peper waarvan geweten is dat het de biologische beschikbaarheid van andere ingrediënten in je lichaam verhoogt. Wat dit betekent is dat het helpt om andere ingrediënten sneller en gemakkelijker op te nemen, waardoor ze beter werken.

De kers op de taart – Testo Drops

Testogen review

Deze Testogen-beoordeling zou onvolledig zijn als ik Testo Drops niet zou vermelden. Wat zijn ze en hoe nuttig kunnen ze zijn?

Testo Drops zijn vloeibare druppels. Door deze druppels te combineren met Testogen-capsules heb je een krachtig brouwsel om testosteron veel sneller te stimuleren dan met alleen Testogen.

Dit komt doordat Testo Drops direct in de bloedbaan opgenomen worden en vanaf dag 1 helpen bij het behalen van resultaten. Niets gaat sneller dan dit. Natuurlijk zijn er ook testosteroninjecties of Sustanon-injecties, maar ze zijn illegaal om zonder voorschrift te gebruiken en hebben ook veel bijwerkingen.

TESTO DROPS INGREDIËNTEN

Testo Drops daarentegen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder chemicaliën of steroïden.

Enkele ingrediënten in Testo Drops zijn:

 • Epimedium Saggitatum – Dit kruid is uitstekend voor het verhogen van de bloedcirculatie in je lichaam. Het verbetert het libido en verhoogt ook je energieniveau enorm.
 • Pfaffia paniculata – Dit kruid komt oorspronkelijk uit Brazilië en staat erom bekend de aanmaak van testosteron te stimuleren.
 • Vitamine D – Deze vitamine is geweldig voor het verhogen van je testosterongehalte.
 • Moringa Oleifera – Dit kruid is uitstekend geschikt voor het verminderen van stress en het verbeteren van het libido bij mannen. Geef je leven terug pit!
 • Zink – Zink is essentieel voor de aanmaak van testosteron in je lichaam, ook al is het in kleinere hoeveelheden nodig.
 • L-arginine – Dit is een aminozuur dat niet alleen het testosterongehalte verhoogt, maar ook de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen verhoogt, wat zorgt voor een beter libido en hardere erecties.

U kunt Testo Drops zowel als stand-alone product als in combo packs bij Testogen bestellen.

Testogen Gebruikersrecensies – Feedback / Voor & Na Foto’s

Een ander belangrijk onderdeel van deze Testogen-review is de daadwerkelijke gebruikersfeedback. Dit is de echte lakmoesproef. Wat de daadwerkelijke gebruikers zeggen over hun ervaring, is wat de effectiviteit van de testosteronbooster bepaalt.

Dus, hier zijn enkele authentieke beoordelingen van echte gebruikers:

Testogen review

Mitch uit Australië gebruikt Testogen nu twee maanden en hij is zeer onder de indruk van de resultaten. Zijn familie, vrienden en personal trainer hebben allemaal het verschil kunnen merken en dit is wat hem het meest verheugt.

Naar eigen zeggen….

Dit spul werkt echt! en ik raad het ten zeerste aan iedereen die op zoek is naar een boost voor HUN winst aan. Dankzij dit uitstekende product voel ik me beter, slanker, sterker en het beste is hoe anderen het verschil ook hebben opgemerkt, vrienden, familie, mijn trainer hebben allemaal de positieve veranderingen opgemerkt sinds de inname van dit product. In combinatie met de juiste voeding en lichaamsbeweging levert Testogen wat het belooft.

Cale had het gevoel dat zijn energieniveau erg laag was en hij vond het moeilijk om met zijn baan en twee kinderen om te gaan. Nadat hij een vasectomie had ondergaan, geloofde hij ook dat zijn testosterongehalte gedaald was en besloot hij er iets aan te doen.

Testogen Review

Jason uit de Verenigde Staten was sceptisch om Testogen te proberen, maar nu kon hij niet gelukkiger zijn. Hij zegt dat de resultaten verbluffend waren, zonder enige bijwerkingen.

Jason

Testogen vergelijken met testosteronshots

TVT of Testosteronvervangingstherapie is een ander alternatief dat beschikbaar is voor mannen met een laag testosterongehalte en het is belangrijk om te begrijpen dat het niet de voorkeur heeft van zowel gebruikers als artsen.

Testosteron-injecties of -shots omvat het injecteren van synthetisch hormoon (testosteron) in je lichaam. Deze injecties kunnen zorgen voor zeer snelle resultaten. In feite kunnen ze je testosterongehalte vrijwel onmiddellijk verhogen, maar wat nadien volgt is de belangrijkste reden tot zorg.

Je lichaam zou kunnen denken dat het meer dan genoeg testosteron in de bloedbaan heeft en er niet meer van nodig heeft, waardoor het zijn eigen testosteronproductie vertraagt of zelfs stopt. Dit is een zeer ernstige zaak en kan het hele doel van het maken van testosteron vernietigen.

Zelfs wanneer alles goed gaat, moet men zich bewust zijn van de eventuele bijwerkingen zoals gynaecomastie, acne, haaruitval, opvliegendheid enz. Bovendien, in het geval van mannen met een medische aandoening zoals diabetes, hartaandoeningen of prostaatkanker, kunnen testosteronshots de aandoening verergeren.

Soms lost het misschien niet eens het probleem op waarvoor het bedoeld was. Het is bijvoorbeeld geen effectieve behandeling voor erectiestoornissen en het kan ook niet alleen helpen om extra spiermassa te krijgen.

Testosteronshots of -injecties hebben meer negatieve dan positieve effecten. Daarom hebben ze niet de voorkeur en worden ze ook niet aanbevolen.

Testogen daarentegen is een veilige en bewezen remedie die echt werkt om je lichaam te helpen meer testosteron te produceren op de best mogelijke natuurlijke manier.

Testogen Prijs en beste aanbiedingen

Testogen – Een maandvoorraad van Testogen kost slechts 49,99 €. Voor het beste resultaat moet je het minimaal 3-4 maanden gebruiken.

Enkele van de beste aanbiedingen zijn:

 • Koop er 2, krijg er 1 gratis voor 99.99€ (Bespaar maar liefst 10.00€)
 • Beste aanbieding – Koop er 3 en krijg er 2 gratis voor slechts 149.99€ (Bespaar maar liefst 124.76€)

Combinatiepakketten met Testogen en Testo Drops – Een dosis voor één maand kost slechts 64.95€. Het wordt echter aanbevolen om het minstens 3-4 maanden te gebruiken om de beste resultaten te krijgen. Enkele van de beste aanbiedingen zijn:

 • Koop er 2 en krijg er 1 gratis voor slechts 129.95€ (bespaar maar liefst 124.90€)
 • Beste aanbieding – Koop er 3 en krijg er 2 gratis voor slechts 194.85€ (bespaar maar liefst 229.90)

Testogen wordt geleverd met GRATIS wereldwijde verzending!

Veelgestelde vragen

Is Testogen goed?

Afgaand op de daadwerkelijke gebruikersrecensies, is Testogen een van de beste testosteronsupplementen op de markt. Een krachtige formule met 100% natuurlijke of biologische ingrediënten maakt het behoorlijk effectief. Niet alleen dit, het wordt geleverd met de optimale hoeveelheid ingrediënten om een testosteronboost te garanderen.

Het is het enige merk op de markt dat een vloeibare testosteronformule bevat (optioneel) om snellere en betere resultaten te garanderen. Tot slot zijn gebruikers over de hele wereld lovend over dit supplement. Dus JA, het werkt wel.

Is Testogen veilig om te gebruiken?

Ja! Het is samengesteld met hoogwaardige en 100% natuurlijke en veilige ingrediënten. Je hebt niet eens een voorschrift nodig om het te kopen. Er zijn geen bijwerkingen, zelfs geen hoofdpijn of buikpijn. Als je echter allergisch bent voor een van de ingrediënten of als je een medische aandoening hebt, moet je je arts raadplegen voordat je het kan gebruiken. Verder zou je in orde en blij moeten zijn met de resultaten die je ermee krijgt.

Hoe lang duurt het voordat Testogen werkt?

Testogen is een natuurlijk supplement en geen steroïde. Het kan even duren voordat de resultaten zichtbaar worden. Meestal beginnen mensen de eerste resultaten al binnen twee weken te zien. Het werkt echter langzaam in je lichaam en je moet het een paar maanden gebruiken, minstens 4-6, om de beste resultaten te krijgen.

Bouwt Testogen spieren op?

Ja, het is een krachtige testosteronbooster die je kan helpen geweldige resultaten te behalen in de sportschool, of je nu spieren wilt opbouwen of slank wilt worden door vet te verbranden. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om in gedachten te houden dat je ook je best moet doen in de sportschool. Gecombineerd met een goede trainingsroutine en een gezond dieet, zal testosteron je helpen om verbluffende resultaten te behalen.

Conclusie

Er is geen gebrek aan testosteronsupplementen op de markt, maar er zijn er maar een paar die écht werken. Waarom de meeste van hen falen, is omdat ze ofwel niet de vereiste hoeveelheid ingrediënten hebben of dat de gebruikte ingrediënten van lage kwaliteit zijn.

Dit is waar Testogen verschilt. Het is een krachtige formule van 11 krachtige ingrediënten in precies de juiste concentratie om te zorgen voor een enorme testosteronboost die je lichaam nodig heeft om spieren te kweken, vet te verbranden en je libido en seksuele prestaties te verbeteren. Het heeft geen bijwerkingen en verkoopt al vele jaren ongelooflijk goed.

Als je resultaten wilt behalen, moet je het proberen!

Vergelijkbare berichten