Neemt Mark Wahlberg steroïden of is zijn lichaam natuurlijk?

Het lichaam van Mark Wahlberg is al heel lang een hot topic. Er zijn veel geruchten geweest over het feit of “Mark Wahlberg al dan niet steroïden neemt”.

Marks eerste verschijning was in 1992, toen hij voor Calvin Klein werkte. Om specifiek te zijn, hij deed de Calvin Klein-ondergoedadvertentie!

Als je kijkt naar die foto’s, zie je dat Wahlberg er relatief klein uitziet, maar toch fit. Dit geeft aan dat hij zijn lichaam al heel lang, of misschien wel sinds het begin van zijn carrière, serieus neemt.

Neemt Mark Wahlberg steroïden of is zijn lichaam natuurlijk?

Er ontstonden echter zorgen toen hij samen met Dwayne Johnson verscheen in een film met een zeer stevige borstkas en opgepompte spieren waardoor iedereen zich omdraaide en naar zijn lichaam staarde. Om heel eerlijk te zijn, was ik ook een van degenen die opmerkte dat Mark iets gedaan had dat hij niet openbaar wou maken.

Gebruikt Mark Wahlberg steroïden?

Langzaam en geleidelijk werd dit de meest gestelde vraag door interviewers en media. Ik was ook benieuwd of hij echt ergens mee bezig was; of het gewoon het resultaat was van hard trainen?

Gebruikt Mark Wahlberg steroïden of is hij een natuurtalent zoals Chris Evans?

De roddels over zijn lichaam draaiden voortdurend rond totdat hij ze allemaal wegvaagde door op een deftige manier de vragen te beantwoorden.

Hij was het ermee eens dat steroïden bijwerkingen en ongunstige voordelen hebben, die op de lange termijn gevaarlijk kunnen zijn. Hij voegde eraan toe dat als iemand iets kan bereiken door hard werken, passie en toewijding; waarom zou men dan voor opties kiezen die riskant zijn voor hun gezondheid.

Zijn ontkenning was te verwachten omdat mensen die steroïden gebruiken over het algemeen aarzelen om het in het openbaar te accepteren.

Een paar delen van het publiek waren er echter van overtuigd dat het antwoord op de veelgestelde vraag (namelijk of Mark Wahlberg steroïden gebruikt), een volmondige NEE is!

Neemt Mark Wahlberg steroïden of is zijn lichaam natuurlijk?

Ongelooflijke transformatie in 7 weken!

De vraag “Neemt Mark Wahlberg steroïden?” blijft overheersen. Dit komt omdat de een van de bekendste acteurs, bodybuilder en gezondheidsfreak in slechts 7 weken 20 kg lijkt te zijn aangekomen!

Dit is voor het publiek niet te geloven (ook niet voor mij!). Zelfs als het om een gezondheidsspecialist of een sportschooltrainer gaat, is het antwoord “NEE!”.

Maar hoe is het Mark in godsnaam gelukt om deze mijlpaal te bereiken?

Hier is de verdeling van deze 20 kg:

 • Vet: 2,2 kg
 • Waterretentie: 4,2 kg
 • Spieren: 13,6 kg

Als je alleen kijkt naar de spiermassa, is 13,6 kg veel te veel om in slechts 7 weken te kweken!

Dit elimineert alle gunstige antwoorden. Mark beweert echter dat hij het deed zonder hulp van steroïden, maar een dieet volgde en veel aan gewichtheffen deed. Zijn dieet omvatte 12 maaltijden binnen 24 uur, wat als dwangvoeding wordt beschouwd, en wat volgens mij sowieso erg ongezond is.

Wat heeft een merk nodig? Een fit lichaam, toch?

Er kan aangenomen worden dat Mark zijn lichaam sinds het begin van zijn carrière serieus heeft genomen. Tijdens zijn carrière verscheen hij in meerdere films en advertenties, wat hem hielp gemotiveerd te blijven om aan zijn lichaam te werken en het in vorm te houden. Natuurlijk, als je fotografeert voor grote merken en productiehuizen, moet je een gebeiteld lichaam hebben met opgepompte spieren.

Wat nog belangrijker is, is dat je deze lichaamsbouw moet behouden zo lang je op billboards of andere media wilt blijven verschijnen.

Geen bewijs om het tegendeel te bewijzen, behalve één

Al zijn uitspraken worden ondersteund door het feit dat niemand ooit enige bijwerking van steroïden bij Mark heeft kunnen zien; wat vrij duidelijk en onmogelijk te verbergen is als je steroïden gebruikt. De tekens omvatten:

 • Flinterdunne huid; wat niet het geval is bij Mark Wahlberg
 • Acne; De huid van Wahlberg is kristalhelder en wordt door iedereen als een voorbeeld beschouwd,
 • Vasculariteit; zijn lichaam is redelijk in orde wat betreft de vasculariteit en hij heeft geen aderen die erg opvallen, zoals het geval is bij degenen die steroïden gebruiken.
 • Kalende; Mark ervaart helemaal geen haaruitval.

Het antwoord op “Neemt Mark Wahlberg steroïden?” lijkt een “nee”, toch? Maar hier is een feit dat het belang van de bovengenoemde punten ontgrendelt.

..Maar wacht! Er werd één teken opgemerkt!

Toen Wahlberg in Pain and Gain verscheen, werd door iedereen een beetje een opgeblazen gevoel opgemerkt terwijl hij een zeer laag vetpercentage in zijn lichaam had. Een opgeblazen gevoel is een belangrijk symptoom van het nemen van steroïden. Dit is echter ook gerechtvaardigd door het lezen van zijn voorbereiding op Pain and Gain waarin hij vermeldde dat het opgeblazen gevoel werd veroorzaakt door zijn rijke dieet en dwangvoeding.

Zijn voorbereiding onthult ook dat hij zichzelf brutaal heeft gevoed met voedsel, na korte pauzes. Hij voegde eraan toe dat hij al 6000+ calorieën per dag had, dus hij verwachtte niet meteen aan te komen, maar zijn taille? Deze puilde uit.

Maar voila! Gebruikt Mark Wahlberg steroïden? – Nee.

Ontdek ook of Dwayne Jackson, the Rock, steroïden gebruikt of niet.

Chris Hemsworth wordt er ook van verdacht door veel mensen steroïden voor Thor te hebben gebruikt. Zit daar enige waarheid in? Lees dit artikel om erachter te komen of Chris steroïden heeft gebruikt of niet!

Het verdict - Dus, neemt Mark Wahlberg steroïden of is zijn lichaam natuurlijk


Lees ook:

Het verdict – Dus, neemt Mark Wahlberg steroïden of is zijn lichaam natuurlijk?

Naar mijn persoonlijke mening is het antwoord op de prangende vraag “Neemt Mark Wahlberg steroïden?” een NEE! Ik geloof dat hij een natuurtalent is. Waarom? Omdat:

 • Mark Wahlberg zichzelf in een perfecte vorm heeft gehouden met een set keiharde spieren sinds hij is begonnen met trainen. Dit betekent dat hij dieet en lichaamsbeweging zeer serieus heeft genomen,
 • Ten tweede zijn er geen tekenen of bewijsstukken gevonden om te bewijzen dat Mark Wahlberg steroïden inneemt, behalve één. Later bleek dat dit opgeblazen gevoel ook het gevolg kon zijn van eetbuien,
 • Mark’s dieetplan omvat dwangvoeding van 12 maaltijden per dag. Dit betekent dat hij hard heeft gewerkt en zichzelf heeft gepusht om fit te blijven en stevige spieren op te bouwen.
 • Ten slotte ontkent hij in al zijn interviews en persberichten. Hij erkende verder dat steroïden veel ongunstige effecten hebben die gevaarlijk zijn voor de gezondheid.
 • Uit zijn interviews kwam naar voren dat de acteur gelooft in hard werken in plaats van steroiden te nemen om resultaten te boeken.

Lees Ook:

Conclusie:

Als Mark ergens mee bezig was, moeten er een paar tekenen zijn geweest die verraadden dat hij steroïden gebruikte. Hoewel ik het ermee eens ben dat er een enorme transformatie van gewichtstoename werd opgemerkt, waren zijn dieet, lichaamsbeweging en motivatie voor dit soort lichaam de belangrijkste reden!

Mark Wahlberg is echt toegewijd aan dit doel en is erin geslaagd door consistentie. We kunnen echter ook stellen dat zijn gewicht gedurende deze periode schommelde, wat een bewijs is dat hij geen steroïden heeft geslikt. Veel celebs worden vaak geconfronteerd met soortgelijke vragen. Een van hen is Michael Clarke Duncan die er enorm uitzag in de Green Mile. Ook al zijn er twijfels of hij clean is, denk ik niet dat er ook maar een klein beetje bewijs is tegen Mark Wahlberg. Dit in tegenstelling tot Hugh Jackman die ervan wordt verdacht een prestatieverbeteraar gekend als Clenbuterol te gebruiken voor zijn rol in Wolverine. Of misschien zelfs in tegenstelling tot Zac Efron, die ook wordt verdacht van het gebruik van steroiden om te bulken voor Baywatch.

Daarom is het verstandig om een conclusie in het voordeel van Mark te trekken; Gebruikt Mark Wahlberg steroïden? NEE! Hij gebruikt geen steroïden.

Vergelijkbare berichten