Heeft Michael B Jordan steroïden genomen voor Black Panther – Waarheid wordt onthuld!

Michael B. Jordan heeft naam gemaakt in Hollywood met zijn overweldigende rol als Erik Killmonger in Black Panther. De aanwezigheid van Michael op het scherm is aanzienlijk verbeterd door zijn indrukwekkende lichaamsbouw. Met een lengte van 1.80 meter en een gewicht van meer dan 90 kg heeft hij iedereen gecharmeerd met zijn indrukwekkende lichaamsbouw. Maar nam Michael B Jordan steroïden voor Black Panther? Deze vraag blijven zijn fans zich vaak afvragen.

Ik moet hier vermelden dat Michael B Jordan niet de enige celeb is waarvan aangenomen wordt dat hij steroïden heeft gebruikt. Vele anderen, waaronder Terry Crews, Zac Efron, Tom Hardy, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Anthony Joshua, enz., worden verdacht om injecties te gebruiken die hen grote en enorme spieren geven. Terwijl sommigen van hen zich daadwerkelijk schuldig maken aan het gebruik van steroïden, hebben anderen geprobeerd om op natuurlijke wijze te bulken.

Michael’s lichaamsbouw was één van de meest besproken gespreksonderwerpen nadat mensen naar Black Panther gekeken hadden. Natuurlijk leek de ongelooflijke verandering in zijn lichaam voor deze film maar al te verdacht. Maar heeft Michael B Jordan ook daadwerkelijk steroïden gebruikt voor Black Panther? Of is zijn verbazingwekkende transformatie gewoon weer een voorbeeld van een geweldig trainingsplan met geweldige spieropbouwende genetica in combinatie met een gezond dieet?

Vandaag zal ik proberen alle speculaties over Michael in verband met het opbouwen van spieren te ontkrachten. Laten we het bewijs van de bovengenoemde beweringen eens nader bekijken.

Waar is het allemaal begonnen?

Als je naar Michael B. Jordan kijkt toen hij 22 jaar oud was in Friday Night Lights, is er niets echt indrukwekkends aan zijn gespierde lichaamsbouw. Het kan worden opgemerkt dat hij zeer gemiddeld ogende genetica heeft, waarschijnlijk aan een magere kant en je zou niet veel over deze lichaamsbouw denken, behalve dat hij niet consistent traint.

Hij had geen noemenswaardige spierdefinitie, geen noemenswaardige spiermassa, eigenlijk niets om over te spreken. Vooruitlopend op zijn rol in Creed op 28-jarige leeftijd in 2015, begint hij een beetje atletisch te kijken. Het was volkomen normaal dat Michael 11 kg aan spieren kreeg voor Creed.

Tijdlijn van zijn fysieke transformatie:

Vanaf zijn eerste kaskraker met Creed, groeide Michael B. Jordan verder over een periode van drie jaar. Natuurlijke mannen volgen een voor de hand liggende trend waarbij ze tot wel 9 kg aan spieren krijgen als ze beginnen met gewichtheffen. Nadat de beginfase is verstreken, nemen hun spierwinsten af en gebeuren ze de rest van hun leven traag.

Creed I:

Zoals eerder vermeld, kweekte Michael B. Jordan 11 kg pure spieren voor zijn rol in Creed. Deze spieraanwinst is volledig haalbaar voor een natuurlijke man die toegewijd genoeg is om een strak trainingsplan te volgen. Het is bekend geraakt dat Michael bijna een jaar lang vijf dagen per week getraind heeft om zich voor te bereiden op de rol als bokser. Elke hap die hij nam, was volgens het advies van zijn diëtisten die een vetarm dieet voor hem uitgetekent hadden.

Leren boksen wordt beschouwd als een belangrijke manier om gewicht te verliezen en droge spieren te krijgen. Omdat de film over een bokser ging, moest Michael naast zijn fysieke training ook leren boksen. Dit bewijst dat Michael 100% natuurlijk was voor zijn rol in Creed. Het is verder duidelijk uit zijn foto’s van Creed, aangezien hij niet te breed is om natuurlijk te zijn.

Hij is gewoon gespierd vanwege aanzienlijk vetverlies, wat normaal is voor een natuurlijke man na strenge trainingssessies. Op basis van het tijdsbestek en de steun die hij zou hebben gehad, kan dus gezegd worden dat de eerste fase van zijn transformatie legitiem is.

Heeft Michael B Jordan steroïden genomen

Black Panther:

De man is vooral bekend van zijn rol in Black Panther. Dus, nam Michael B Jordan steroïden voor Black Panther? Nou, Michael wilde het strippersonage Killmonger vertolken op de mogelijk manier nadat hij voor Black Panther was gecast. Hij wist dat hij een superheld moest zijn om een superhelenschurk te spelen. Dit betekende dat hij nog meer moest bulken dan hij al deed in Creed.

Het is niet eenvoudig om 7 kg spieren te voegen aan de 11 kg van Creed zonder het spiergroeiproces te stoppen.

Na het vergelijken van zijn armen, borstkas en schouders in Creed en Black Panther, kan gezien worden dat hij in alle opzichten omvangrijker is in Black Panther. Dit gezegd hebbende, slaagde hij erin om toch 18 kg aan spieren te krijgen na Creed en Black Panther, wat twee keer zoveel is als wat een natuurlijke man zou krijgen.

Lees ook:

Na Creed stopte de spiergroei van Michael niet. Nadat hij de rol van Killmonger in Black Panther had gekregen, was hij erg enthousiast over het feit dat hij zo breed werd als Killmonger in de strips. Om in de rol te passen, moest hij een beest zijn. Hij had behoorlijk wat aan gewichtheffen gedaan voordat hij in 2018 in Black Panther meespeelde.

Michael’s lichaamsbouw krijgt een meer omvangrijke uitstraling. Hij is niet erg mager en heeft nauwelijks zichtbare buikspieren. Op basis van hoe hij eruitzag in Creed, hebben gezondheidsexperts geconcludeerd dat zijn genetica voor het opbouwen van spieren niet geweldig is. Het is bijna onmogelijk voor een man als hij om dergelijke winsten te behalen in zo’n korte tijd zonder steroïden te gebruiken.

Hij deed zelfs niet aan agressief bulken voor Black Panther. Agressief bulken betekent het vetpercentage in je lichaam verhogen tot 10% en dan gaan cutten. Zo’n resultaat is mogelijk na maanden hard werken en is sterk afhankelijk van hoe je lichaam werkt.

Veel beroemdheden beschouwen steroïden echter als een compliment. De reden is dat zelfs als gewichtheffers steroïden gebruiken, dit niets verandert aan het feit dat ze talloze uren in de sportschool moeten doorbrengen om vetten te verbranden en spiermassa op te bouwen.

Michael’s foto’s voor en tijdens Black Panther:

Als we de voor- en tijdens Black Panther-foto’s van Michael van dichtbij bekijken, krijgen we een soort argwaan. Hij kwam voor Creed I wel 11 kg aan pure spieren aan, maar dat is heel goed mogelijk met de juiste coaches en diëtisten.

Heeft Michael B Jordan steroïden genomen

Tijdens Black Panther is het echter ongelooflijk voor een man om de grootte te krijgen die hij was als Killmonger. Deze man vertoonde echter geen vaak voorkomende bijwerkingen van steroïden, zoals acne, steroïde darm of gyno. Hoewel, er is een opmerkelijk verschil in zijn gezicht in Black Panther in vergelijking met Creed.

In Black Panther is zijn gezicht ronder omdat hij wat water vasthoudt. Dit laatste is het teken van het gebruik van steroïden. Een kleine hoeveelheid vloeistofretentie is normaal bij personen die een redelijke hoeveelheid van anabole steroïden gebruikt. Afgezien van zijn inspirerende lichaamsbouw, zag zijn gezicht er gezwollen uit in de film, wat het gevolg zou kunnen zijn van het gebruik van steroïden.

Zijn fysieke training en dieet:

Het trainingsregime van Michael B Jordan was niet bijzonder, maar het waren vooral zware training en gewichtheffen. Omdat hij wist dat de snelste manier om spiermassa te krijgen was door te richten op samengestelde bewegingen, deed Michael dat en bracht hij het grootste deel van zijn tijd door met gewichtheffen. Hij nam maaltijden die zorgvuldig waren gepland door zijn diëtisten en voedingsdeskundigen.

Oordeel: Michael B. Jordan ziet er niet clean uit!

Met al het bewijs dat we hebben verzameld over Michael B. Jordan, is het veilig om te stellen dat de acteur steroïden gebruikt heeft om hem in vorm te krijgen om de rol van Killmonger in Black Panther te spelen.

Redenen:

  • De vochtretentie van Michael B. Jordan is heel duidelijk zichtbaar in Black Panther, wat een belangrijke bijwerking is van de inname van steroïden.
  • Het toevoegen van 7 kilo aan de reeds toegevoegde 11 kilo spieren en het ervaren van een nieuwe groeispurt kan niet het gevolg zijn van enkel gewichtheffen en eiwitshakes drinken.
  • Volgens gezondheidsexperts is Michael’s genetica voor het opbouwen van spieren niet echt geweldig. Hij kan er onmogelijk zo groot uitzien zoals hij eruitzag in Black Panther door alleen een intensief trainingsprogramma met gewichtheffen te volgen.

Vergelijkbare berichten