Heeft Jake Gyllenhaal steroïden gebruikt voor Southpaw – Ontdek de waarheid!

Het valt niet te ontkennen dat Jake Gyllenhaal er enorm gespierd uitzag in de film Southpaw. De overgang van zijn magere personage in Nightcrawler naar zijn bulkende lichaam in zijn volgende film was enorm. Hij was 13 kg afgevallen voor Nightcrawler en in een tijdspanne van slechts zes maanden had hij nadien die 13 kg al weer terug én was hij nog 7 kg extra bijgekomen voor Southpaw. Dit heeft geleid tot speculaties onder de fans van de beroemdheid die zich afvroegen of hij geen extra hulpmiddelen gebruikte voor deze transformatie, wat ons bij de echte vraag brengt… Heeft Jake Gyllenhaal steroïden gebruikt om zo breed te worden?

Heeft Jake Gyllenhaal steroïden gebruikt

Heeft Jake Gyllenhaal steroïden gebruikt voor Southpaw?

En een nog belangrijkere vraag is: is het mogelijk om zo’n transformatie in zo’n korte tijd te doen?

Het antwoord is ja. Als je bereid bent om af te vallen, zo hard te werken en jezelf te disciplineren als Jake Gyllenhaal, zul je er niet alleen geweldig uitzien, maar je ook geweldig voelen.

Dus wat gebruikte meneer Jake om van een kruimeldief in Nightcrawler in zo’n knap beest in de Southpaw te veranderen?

Lees Ook:

Gyllenhaal’s dieet voor Southpaw

Het dieet van Gyllenhaal was gericht op het verkrijgen van spieren en het verliezen van vet om een uitpuilende look te krijgen. Om zijn spieren prominent te maken, moest hij veel eiwitten aan zijn dieet toevoegen. Er moet worden aangenomen dat het opbouwen van spieren en kracht gewoon niet mogelijk is zonder het dieet te verbeteren, omdat hij te maken had met zware trainingsroutines.

Als hij dat niet deed, zou hij een burn-out gekregen hebben, die meer van zijn lichaam zou vragen dan zijn lichaam aankan. Om zijn intensieve trainingsroutines aan te kunnen, moest hij ook aanvullende supplementen nemen in de vorm van vitamines en eiwitpoeders.

Hij at zes maaltijden per dag, wat effectief bleek te zijn, want regelmatig eten met precieze pauzes ertussen verhoogt je stofwisseling, waardoor je in minder tijd calorieën verbrandt. Zijn maaltijden bestonden uit eiwitrijke elementen zoals ei, vis, kip en ander eiwitrijk voedsel.

Hij genoot ook van vrijetijdsvoedsel dat gemakkelijk was voor de smaakpapillen, van tijd tot tijd, waaronder chipotle-, pasta- en burrito-bowls. Hierdoor kon hij genieten van zijn transformatie terwijl hij het nodige harde werk deed.

De nadruk van zijn dieet lag op het natuurlijk houden van dingen, waaronder fruit, groenten en mager vlees, en af en toe koolhydraten.

Dingen die een vast onderdeel waren van het Gyllenhaal-dieet:

  • Eieren, vis en kip – rijke bronnen van eiwitten en vitamine D
  • Goji-bessen, bananen, appels – leveren vezels, natuurlijke vitamines en mineralen
  • Rozijnen, amandelen en cacao – bronnen van goede vetten en eiwitten, nodig voor energie en spieropbouw
  • Groenten – rijk aan ijzer en vezels, Gyllenhaal at ze zowel gekookt als rauw, inclusief broccoli, sla, spinazie, avocado’s en tomaten
  • Roggebrood, aardappelen, pasta en couscous waren koolhydraten die Gyllenhaal vaak had. Supplementen van vitamine C en D, evenals eiwitshakes

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn aardappelen eigenlijk gevuld met kalium en vitamine C. Het is essentieel om koolhydraten in een gezonde hoeveelheid in te nemen en ze deel uit te laten maken van je dagelijkse voeding, omdat ze de favoriete energiebron voor je lichaam zijn.

Koolhydraten zijn de voedingsstoffen die worden gehydrolyseerd tijdens je krachtige trainingsroutine en bieden een onmiddellijke energiebron voor je lichaam.

Couscous is het ultieme koolhydraat dat suiker- en vetvrij is. Het zit ook boordevol selenium, een krachtige antioxidant die je immuunsysteem versterkt en mentale achteruitgang voorkomt.

Gyllenhaal Southpaw-trainingsroutine

Om het lichaam te krijgen dat Gyllenhaal in Southpaw had, moest hij spiermassa opbouwen en het vet over zijn spieren verminderen om ze prominenter te maken. Zijn trainingsroutines bestonden voornamelijk uit krachttrainingsoefeningen en cardio die zijn hartslag verhoogden, waardoor zijn metabolisme werd verhoogd.

Heeft Jake Gyllenhaal steroïden gebruikt

Om zijn rol als bokser te omarmen, moest hij zichzelf trainen in de fraaie en snelle vechtbewegingen, wat inhield dat hij boksoefeningen in zijn trainingsroutines moest opnemen. Voor het ontbijt rende hij acht mijl en deed hij 1000 sit-ups.

Hij trainde twee keer per dag, elke sessie duurde 2-3 uur. Zijn eerste trainingssessie begon na het ontbijt, dat voornamelijk bestond uit boksen en sparren, gevolgd door een core-workoutroutine van een uur.

Na zijn eiwitshake na het sporten en een welverdiende pauze, begon hij meteen aan zijn cardiosessie. Natuurlijk waren die zware spieren niet alleen het werk van cardio-routines, dus deed hij ook een uur aan krachttraining voor het avondeten. Hij deed duizend sit-ups voordat hij naar bed ging, vandaar die stevige buikspieren. Zijn totale trainingsroutine was bijna zes uur lang!

Het is gemakkelijk om een amateuristische uitspraak te doen, dat het onmogelijk is voor iemand om zo’n lichaam op te bouwen in een tijdsbestek van slechts zes maanden, zonder de onderliggende inspanning, pijn en discipline erachter te kennen.

Lees Ook:

Waren het steroïden of deed hij het volledig natuurlijk?

Voor iemand die steroïden gebruikt, zijn de symptomen vrij duidelijk voor degenen die weten waarnaar ze op zoek zijn.

De meest voor de hand liggende verandering tijdens het gebruik van steroïden is een drastische transformatie in spiermassa. Als Jake steroïden slikte, zou hij niet maar 9 kg aangekomen zijn. Hij zou twee keer zoveel spiermassa gekregen hebben, terwijl hij er enorm en opgeblazen zou uitzien.

Enkele van de bijwerkingen van het gebruik van steroïden zijn uitdroging, acne en een verhoogde bloedtoevoer naar de huid, waardoor deze rood lijkt (wordt geassocieerd met een hoge bloeddruk). Jake vertoont geen van beide symptomen, en er is geen drastische verandering in zijn lichaamsmassa, terwijl hij meer gespierd lijkt door de ontwikkeling van natuurlijke spieren en het verminderen van vet door zijn krachtige trainingsroutines.

Een ander teken van het nemen van steroïden is dat je spieren “dik” lijken, vooral in je buikstreek. Dit is het enige teken dat kan betekenen dat Jake steroïden gebruikte omdat hij erg dikke buikspieren lijkt te hebben in Southpaw. Als je echter gedurende zes maanden elke dag 2000 sit-ups doet, is het geen wonder dat je buikspieren krijgt zoals Jake Gyllenhaal als je deze kweekt met uithoudingsvermogen en de discipline.

Hoe krijg je een uitpuilend lichaam?

Je doel zou niet mogen zijn om een lichaam te bouwen zoals Jake Gyllenhaal in Southpaw, maar om je lichaam in zijn best mogelijke vorm te bouwen. Begin ook niet snel met de genoemde trainingsroutines of het dieet, aangezien deze werden afgestemd op Jake’s lichaam en nauwlettend werden opgevolgd door professionals.

Als professionele acteur maakte Jake’s training deel uit van zijn werk, om de rol van een bokser te vertolken. Dit betekende dat Jake naast zijn hardcore training de nodige rust en slaap nam, om ervoor te zorgen dat zijn lichaam in de beste conditie was om zijn training voort te zetten zonder een burn-out te veroorzaken.

De meesten van ons zijn geen professionele acteurs of trainers en hebben daarom niet de tijd om zes uur in de sportschool door te brengen. Zelfs als we dat wel zouden doen, hebben we misschien niet de conditie of het uithoudingsvermogen om zo’n intensieve trainingsroutine aan te gaan. Als we zonder advies of begeleiding van een deskundige starten en geen training achter de rug hebben, kan dit leiden tot ernstige letsels.

De inname van supplementen moet in een uitgebalanceerde dosis worden ingenomen. De overdaad aan eiwitten en vitamines, vooral in supplementvorm, kan leiden tot vergiftiging, vooral als je niet zo veel traint. Win altijd advies in van experts of professionals voordat je met een dergelijk regime begint en supplementen aan je dagelijkse voeding toevoegt.

Je moet misschien niet beginnen met zes uur per dag, maar je kan er wel mee beginnen. Je zal die gespierde buik misschien niet in zes maanden bereiken, maar je zult dat wel in een jaar doen.

Conclusie

Jack Gyllenhaal deed het waarschijnlijk op een natuurlijke manier, maar het is bekend dat hij natuurlijke supplementen zou hebben genomen, samen met een goed dieet en een intensieve trainingsroutine.

Vergelijkbare berichten