Heeft Hugh Jackman steroïden gebruikt voor Wolverine?

Ik kan zeker claimen dat wie in 2013 naar “The Wolverine” heeft gekeken, zijn ogen niet kon afhouden van de lange en charmante Hugh Jackman, met een geweldig lichaam met een hoge spierdefinitie, groteske aderen en natuurlijk een gebeitelde borst!

Maar wie had gedacht dat Hugh Jackman, na de presentatie van dit type lichaam op het scherm, een stortvloed aan vragen zal krijgen zoals “Heeft Hugh Jackman steroïden gebruikt voor Wolverine?” en kritiek.

Heeft Hugh Jackman steroïden gebruikt

Een publiek figuur zijnde; ontkende de acteur dat hij ook maar een enkele vorm van steroïden gebruikt. Maar we weten allemaal wat er achter de schermen gebeurt.

Heeft Hugh Jackman steroïden gebruikt

Na een beetje onderzoek te hebben gedaan en meer in zijn voor- en na-foto’s gegraven te hebben; kwam ik een paar veelbetekende signalen tegen en concludeerde dat hij misschien wel steroïden gebruikte.

Blijf lezen om te weten waarom ik dit denk.

Als je kijkt naar zijn uiterlijk in 2000, zie je een klein beetje vet rond zijn middel, terwijl zijn armen, borst en benen erg dun zijn. Fast forward naar 2013; als je kijkt naar zijn foto’s van 2013, zie je veel vasculariteit en hij zag er belachelijk slank uit met een laag percentage lichaamsvet.

Nog iets wat me opvalt is zijn huid. Mensen die steroïden gebruiken zullen ermee eens zijn dat dunne huid een consequentie is van het nemen van steroïden. Dit komt doordat de consumptie van steroïden de collageen niveaus verlaagt, waardoor aderen beter zichtbaar worden.

De kersenrode huidskleur in “Days of Future Past” is een andere reden waardoor ik denk dat Hugh Jackman zeker op steroïden is of misschien Clenbuterol. Clenbuterol staat bekend om het rood of roze worden van de huid door het gestimuleerde zenuwstelsel, waardoor de bloeddruk en de lichaamstemperatuur stijgen.

Het is een bekend feit dat Clenbuterol werkt door het verhogen van je lichaamstmperatuur en hierdoor waarschijnlijk je huid roze of kersenrood in kleur lijkt, dit is wat het geheim van Hugh Jackman weggeeft.

Wat is Clenbuterol?

Voor de mensen die niet weten wat Clenbuterol is: het is een duplicaat van een steroïde, met steroïde-achtige effecten maar niet exact als een steroïde. Het valt onder de categorie van Sympathomimetisch Amine. Het eerlijke doel van het gebruik ervan is om luchtwegverwijders, ademproblemen en decongestiva te behandelen.

Maar na verloop van tijd vond het zijn weg naar de kringen van gewichtsverlies en een Clenbuterol-cirkel wordt nu uitgebreid gebruikt door sportschoolbezoekers maar ook fitnessfreaks om gewicht en overtollig lichaamsvet te verliezen. Eigenlijk is het ook bekend dat veel beroemdheden dit medicijn gebruiken om af te vallen. Size Zero Pill is een bijnaam die wordt gebruikt om deze pil te omschrijven.

Hoe werkt Clenbuterol?

Het werkt door je centrale zenuwstelsel aan te wakkeren, waardoor je algemene lichaamstemperatuur stijgt. Wanneer de temperatuur stijgt, werkt je lichaam om de algehele temperatuur te optimaliseren. Tijdens dit proces verliest je lichaam veel calorieën, waardoor een intense gewichtsafname ontstaat. Voor deze reden labellen mensen dit als een “Krachtige” methode om gewicht te verliezen.

Maar net zoals steroïden niet op prijs gesteld wordt te gebruiken; komt Clenbuterol ook met bijwerkingen en wordt afgeraden te gebruiken. Daarnaast is het in veel landen illegaal om Clen te gebruiken, waaronder de VS en het VK.

Heeft Hugh Jackman alleen gewicht verloren door steroïden/Clenbuterol?

Nou, het zal onterecht zijn om te zeggen dat Hugh Jackman een verbluffend en ongelooflijk indrukwekkend lichaam heeft, ALLEEN maar door steroïden/Clenbuterol. Nee, zijn lichaam was een resultaat van hard werken, een streng dieet en trainingen. Blijf lezen om meer te weten te komen.

DIEET

Hugh Jackman heeft een dieet overgenomen genaamd 16/8 vasten. Dit betekent, 8 uur eten en 16 uur vasten. Ook al klinkt het heel simpel, dat zijn ze niet in realiteit.

Het kan zelfs best zwaar zijn om jezelf 16 uur achter elkaar uit te hongeren.

Hier is een overzicht van Hughs dieetplan:

Ontbijt: 1 portie havermout, bijgaand met een proteïne shake,

Volgende maaltijd: Langzame koolhydraten bestaande uit vlees/vis,

Laatste maaltijd: Alleen groenten en koolhydraten consumeren.

Tijdens intervallen, had hij sport en training sessies, om hem fit en in vorm te houden.

TRAINING SESSIES

Hier is hoe Hugh Jackmans trainingsregime eruit ziet:
Voordat je doorgaat naar het trainingsschema van Hugh Jackman, moet je er rekening mee houden dat iedereen een andere lichaamsbouw en genetica heeft. De reactie op elke training zal van persoon tot persoon verschillen.

Maandag: triceps en borst,

Dinsdag: benen,

Donderdag: biceps en rug,

Vrijdag: buikspieren en schouders

Het schema schommelde echter een beetje om het lichaam niet gewend te laten raken aan dezelfde routine; in plaats daarvan werd het verwisseld om een schok te geven om het zo actief en responsief te houden.

Wist je dat Hugh Jackman nooit een workout heeft gemist? Hij trainde ook liever overdag dan ‘s nachts, omdat hij naar zijn mening energieker en gemotiveerder was overdag. Gewoon tussen twee haakjes…

Heeft Hugh Jackman steroïden gebruikt

Dus, denk je dat Hugh Hackman steroïden heeft gebruikt voor Wolverine?

Als we alle feiten en informatie die online beschikbaar is analyseren; kunnen we zeggen dat hij misschien Clenbuterol voor Wolverine gebruikt. Ik kwam tot deze conclusie door meerdere feiten en bewijzen door te nemen.

Maar, zijn harde werk kan niet vergeten worden. Jackman volgde een streng dieet met een uitdagende training om de beste lichaamsbouw te krijgen en te behouden waardoor iedereen zich omdraait en hun mond open doet vallen.

Het oordeel: Steroïden – Misschien NIET! Clenbuterol – Misschien WEL!

Als ik de stukjes aan bewijs en feiten zie, geloof ik dat Hugh Jackman deels op Clenbuterol was. Maar, we kunnen er niet zeker van zijn. Clenbuterol heeft geen zichtbare bijwerkingen zoals steroïden die hebben, maar sommigen waren te zien, zoals een dunnere huid en vasculariteit.
In tegendeel, het is ook betwijfeld of vasculariteit een uitkomst is van de uitdagende workout en streng dieet die hij volgde voor zijn Wolverine uiterlijk. Als je zijn uiterlijk in 2000 en 2013 met elkaar vergelijkt, is de transformatie ook drastisch.

Maar 13 jaar zijn genoeg om alleen op het dieet en training af te hangen, en een adembenemend figuur te krijgen.

Als een afsluitende gedachte zou ik zeggen dat Hugh Jackman zeker op Clenbuterol was, vanwege het bewijs.

Een andere man die ervan wordt verdacht steroïden te hebben gebruikt, is Chris Hemsworth. Ontdek of Chris steroïden heeft gebruikt voor Thor door hier te klikken. Misschien ben je ook geïnteresseerd om erachter te komen of Zac Efron uitrusting gebruikte voor Baywatch.

Lees ook:


Zijn er veiligere Clen-alternatieven?

Ja! en dan heb ik het niet over zoveel vetverbranders die op de markt zijn. Je kan nu Clen legaal in de Nederlands kopen!

Er zijn een paar legale Clenbuterol alternatieven die de positieve effecten van Clenbuterol nabootsen en tegelijkertijd de nadelen wegnemen. Het mooie van deze supplementen is het feit dat ze samengesteld zijn met natuurlijke ingrediënten en ook geen negatieve bijwerkingen hebben.

Crazy Bulk is zo’n merk dat brede erkenning heeft gekregen voor de reeks aan legale steroïden en andere supplementen zoals Clen die je kan helpen geweldige resultaten te krijgen van je workouts.

Clenbuterol van Crazy Bulk is een geweldige alternatief voor Clenbuterol. Het kan helpen vet te verbranden, strakke spieren in je lichaam behouden zonder bijwerkingen. Het kan ook helpen je buikspieren vorm te geven en het beste hiervan is dat er geen bijwerkingen zijn en je daarna ook geen PCT nodig hebt.

Een ander merk dat geweldige gebruikersfeedback heeft gekregen is Brutal Force, en CCut is het Clen-alternatief.

Conclusie

Ook al is er geen sterk bewijs dat Hugh Jackman Clenbuterol heeft gebruikt, wijzen zijn rode huid en hoge vasculariteit erop dat hij het misschien heeft gebruikt (zoals Tom Hardy die niet geacht wordt om 100% schoon van het gebruik van prestatieverhogende middelen te zijn of zelfs Zac Efron, die vrij snel sterker te lijken voor Baywatch). Hoewel Clenbuterol een erg krachtige en thermogene vetverbrander is, wordt het niet aanbevolen omdat hier ernstige bijwerkingen aan vast zitten.

Als je zo vasculair en strak wil worden als de Wolverine, zou ik aanbevelen om een van de twee supplementen die hierboven genoemd worden te gebruiken.

Vergelijkbare berichten