Heeft Chris Evans steroïden gebruikt voor Captain America?

Geïnteresseerd in het antwoord op de vraag of “Chris Evans steroïden gebruikt heeft voor Captain America?”

Zo ja, lees dan verder…

Het gebruik van steroïden is altijd een hot topic geweest voor het publiek en de media om te bespreken, vooral wanneer het verband houdt met namen zo groot als Chris Evans.

Na het verschijnen van Captain America werd het internet overspoeld met vragen zoals “Heeft Chris Evans steroïden gebruikt om er breed uit te zien voor Captain America? En de reacties waren verdeeld.

Omdat mensen altijd hun ogen op acteurs en actrices gericht hebben, laten ze geen gelegenheid voorbij gaan om kritiek op hen te hebben. Dit was hier dus ook het geval.

Veel mensen geloofden dat Chris Evans een steroïde-gebruiker is – zonder enig bewijs.

Laten we wat dieper in zijn geschiedenis en andere feiten duiken om erachter te komen of hij echt steroïden nam…

Heeft Chris Evans steroïden gebruikt voor Captain America?

Heeft Chris Evans steroïden genomen voor Captain America?

Chris Evans werkt sinds 2005 voor Marvel. Chris is er trots op dat hij de hoofdrol speelde in de eerste film van Marvel, namelijk Fantastic 4. Het vervolg verscheen 2 jaar later in 2007. Nog eens 6 jaar later, verscheen Captain America.

Als je Fantastic 4 goed bekijkt, zul je zien dat Chris Evans een mooi gevormd lichaam heeft, met een goede spierdefinitie. In 2007, toen Fantastic 4’s vervolg verscheen, waren de spieren meer gedefinieerd in vergelijking met 2005 – maar er was geen drastische verandering zoals die gebeurt bij het gebruik van steroïden.

Als je wat verder teruggaat in de tijd, verscheen Chris in 2001 in een film genaamd “Not Another Teen Movie” en in 2004 verscheen hij opnieuw op het doek in “Cellular”. In beide films zul je geen groot verschil in zijn lichaam kunnen identificeren. Hij was niet erg volumineus, noch te mager. Als hij steroïden had gebruikt, zou het verschil in zijn uiterlijk in beide films enorm groot zijn geweest!

Fast forward naar Captain America; zijn lichaam ziet er gebeiteld uit, zijn spieren zijn tot in de perfectie zichtbaar en de vorm is stevig en robuust. Zijn lichaam in Captain America is het resultaat van zijn harde werk en toewijding. Het verschil is zichtbaar, maar het verschil is niet genoeg om aan te tonen dat hij steroïden gebruikt heeft.

Ik ben veel online artikelen tegengekomen waarin staat dat Chris Evans 9 tot 13 kilogram is aangekomen voor Captain America (net als Tom Hardy waarvan bekend is dat hij breder is geworden voor zijn volgende film of misschien zelfs Zac Efron die heel veel spieren heeft gekregen voor Baywatch.). Maar ditis helemaal niet waar. Dit nieuws heeft geen enkele geloofwaardigheid omdat de bronnen onbekend zijn en niemand het met die bewering eens kan zijn. Als je zelf de foto’s van Chris ziet, kun je geen verschillen ontdekken met zijn vorige foto’s.

Hoewel er toch een klein verschil kan worden opgemerkt.

Lees ook:

Heeft Chris Evans vóór zijn eerste film steroïden gebruikt?

Ik denk niet dat hij steroïden of andere drugs gebruikt heeft. Ik heb mijn onderzoek gedaan en kwam veel foto’s tegen. Het verschil tussen zijn foto’s voor en na zijn eerste film is niet groot.
Wat ik denk is dat Chris niet het hele jaar een strikte trainingsroutine volgt. In plaats daarvan traint hij krachtig voordat zijn shoot begint, zodat hij kan profiteren van soepele, magere beginner-spieren – dit is mijn theorie

Als je zijn lichaam goed observeert, ziet het er niet uit als een lichaam op steroïden. Sinds het begin van zijn carrière is zijn lichaam heel natuurlijk. De spiermassa die hij heeft opgedaan is niet onmogelijk of ongegrond.

Elke gezondheidsexpert zou het erover eens zijn dat de spiergroei en lichaamsbouw van Chris Evans absoluut mogelijk is door middel van lichaamsbeweging, gewichtheffen en een strikt dieet.

Heeft Chris Evans steroïden gebruikt voor Captain America?

Hoe ziet het Chris Evans-trainingsplan eruit?

De vuistregel bij sporten is dat je je lichaam een pauze moet gunnen, zodat het kan herstellen van een intensieve training. Dit is precies wat Chris doet. Ondanks dat hij een strikt trainingsplan heeft, gelooft hij in het geven van rust aan zijn lichaam om ongelukken met blessures te voorkomen.

Zo brengt Chris Evans zijn week door:

Maandag: Rugtraining,

Dinsdag: Borsttraining,

Woensdag: Pauze

Donderdag: training van het onderlichaam,

Vrijdag: Bovenlichaam training,

Zaterdag: Pauze,

Zondag: Pauze

Zijn dieet was als volgt:

Ontbijt:

Een kom pap met wat gedroogd fruit om het lekker te houden.

Na het ontbijt:

Hij consumeert een eiwitshake aangevuld met 5g BCAA.

Snack vóór de training:

Net voordat hij naar de sportschool gaat, neemt hij een appel en amandelen. 20 minuten later:
Na het gymmen gaat hij meteen iets eten als kipsalade aangevuld met rijst.

Avondsnack:

’s Avonds consumeert hij meer eiwitshakes.

Avondeten:

Voor het avondeten neemt hij iets dat zijn verlangen naar voedsel vervult, zoals kip, vis of rundvlees. Hij vult het verder aan met extra voedingsvezels zoals salade of groenten.

Het strikte dieet en trainingsplan van Chris Evans geven aan dat hij zijn lichaam serieus neemt. Zijn gespierde lichaamsbouw is niet het resultaat van steroïden; in plaats daarvan is het het resultaat van zijn harde werk, toewijding en consistentie.

Bovendien weten we allemaal dat een gebruiker van steroïden enkele tekenen heeft die wijzen op het gebruik van deze gevaarlijke en illegale drugs. Sommige van dergelijke duidelijke bijwerkingen kunnen ernstige acne, haaruitval, enz. omvatten.

Zelfs een opgeblazen gevoel wordt beschouwd als een teken van het gebruik van steroïden.
En het interessante is dat geen van deze tekenen ooit is opgemerkt bij Chris Evans.

Heeft Chris Evans steroïden gebruikt voor Captain America?

Hieronder volgen de tekenen die nooit zijn waargenomen bij Chris Evans:

Haaruitval; Chris Evans heeft haar waar velen jaloers op zijn!

Doorhangende huid; Hij heeft een glasheldere huid,

Opgeblazen gevoel; Nog nooit werd een opgeblazen gevoel gezien,

Gyno; Er is zelfs geen overmatige groei van borstweefsel opgemerkt.

Roodheid; Zijn huid is nooit rood geweest, dus men kan aannemen dat hij nooit is gaan blozen, wat wederom een bijwerking is van het gebruik van steroïden.

Oordeel – Clean of Natuurlijk

Na zoveel onderzoek en informatie die online beschikbaar was, kwam ik tot de conclusie dat Chris Evans geen steroïden gebruikte voor Captain America. Net zoals Christian Bale voor Batman Begins, of Chris Hemsworth voor Thor, of zelfs Mark Wahlberg.

Vergelijkbare berichten