Gebruikt Tom Hardy steroïden of niet?

Net als veel andere mensen, weet ik zeker dat ook jij het antwoord op de vraag wilt weten: Gebruikt Tom Hardy steroïden? Is hij een naturel (clean) of niet?

Of je het nu leuk vindt of niet, het feit is dat het gebruik van steroïden behoorlijk hoogtij viert onder bodybuilders en populaire acteurs gebruiken ze ook steeds vaker om de grote en gescheurde spieren te krijgen die er op beeld goed uitzien.

Steroïden zijn zonder enige twijfel gevaarlijk en zijn de oorzaak geweest van de voortijdige en vroegtijdige dood van veel jonge bodybuilders.

Vaak wordt beweerd dat enkel het misgebruik van steroïden gevaarlijk is en dat artsen steroïden ook voorschrijven voor een heleboel medische aandoeningen. Het staat buiten kijf dat steroïden door artsen gebruikt worden voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen en ziekten, maar ze hebben de neiging om toezicht te houden op de toestand van de patiënt tijdens de behandeling en ze weten ook hoe en wanneer ze met dergelijke medicijnen moeten stoppen.

Onverminderd en zonder toezicht steroïden gebruiken is wat ze zo gevaarlijk maakt in de bodybuilding-scene. Wat de zaken nog erger maakt, is dat de meeste jongens de neiging hebben om eraan verslaafd te raken en na een tijdje willen ze niet meer stoppen. Dit maakt ze vatbaar voor ernstige bijwerkingen, waarvan sommige fataal kunnen zijn en de dood tot gevolg kunnen hebben.

Bodybuilders die steroïden gebruiken hebben vaak enorme spieren met een hoge mate van vasculariteit en een belachelijk laag percentage lichaamsvet. Je kunt eigenlijk zo bepalen of zo’n man steroïden gebruikt of niet.

Bij andere mensen kan het echter heel wat moeilijker zijn om het met zekerheid te zeggen. Tom Hardy, zoals Hugh Jackman, Terry Crews, Michael B.Jordan, of misschien zelfs Zac Efron zijn enkele van die jongens!

Gebruikt Tom Hardy steroïden?

Niemand weet het zeker. Ik probeer echter bepaalde bewijsstukken samen te voegen om tot een onderbouwde conclusie te komen en om erachter te komen of hij steroïden gebruikt heeft om te bulken.

Dus lees gerust verder…

Gebruikt Tom Hardy steroïden of niet?

Juridische disclaimer

Voordat ik daadwerkelijk aan de slag ga, moet ik zeggen dat de inhoud van dit artikel gebaseerd is op speculatie en niet moet worden beschouwd als feitelijk bewijs. Bovendien is deze site of de schrijver op geen enkele manier verbonden met Tom Hardy. Er is bij ons ook geen bewijs dat Tom Hardy ooit steroïden gebruikt heeft en ik ken ook zijn medische geschiedenis niet.

Wie is Tom Hardy?

Tom Hardy behoeft geen introductie, want hij is een ster die geliefd en aanbeden wordt door miljoenen vrouwen over de hele wereld. Hij is een van de meest getalenteerde en veelzijdige acteurs van deze tijd.

Behalve dat hij geweldig acteertalent heeft, heeft hij ook de neiging om er buitengewoon goed uit te zien.

Tenzij je de afgelopen tien jaar onder een steen hebt geleefd, weet je vrijwel zeker wie Tom Hardy is.

Enkele van zijn meest populaire en geliefde rollen waren in films als Bronson, Batman: The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road, Legend, Inception en Dunkirk.

Niet alleen dit, hij is ook verschenen in een aantal zeer populaire tv-shows, waaronder Peaky Blinders en Taboo.

Hij is een method-actor. Dit betekent dat hij probeert in de huid van zijn karakter te kruipen, zich hiernaar te gedragen en alle dingen te doen die dat bepaald karakter zou doen. Dit betekent dat als hij er gespierd uit moet zien, hij de neiging heeft om een rigoureuze trainingsroutine te doorlopen om magere en harde spiermassa op te bouwen.

En dit is precies waarom we proberen te achterhalen of Tom Hardy hier steroïden voor gebruikt heeft of niet!

In sommige van zijn rollen lijkt hij te zijn opgezwollen met stevige spiermassa, waardoor het vermoeden ontstaat dat hij misschien steroïden gebruikt.

Ik zal er wat later op ingaan.

Laat me eerst een kijkje nemen in zijn vroege leven en carrière.

Het vroege leven van Tom Hardy

Tom Hardy, geboren in East End (Londen) in 1977, is niet iemand die een heel gemakkelijke en gelukkige jeugd gehad heeft. Het is bekend dat hij vrij vaak in de problemen kwam op school en het is ook bekend dat hij optrok met slecht gezelschap. Op zeer jonge leeftijd begon hij te drinken en werd hij vaak betrapt op het feit dat hij op het verkeerde pad was.

Niet alleen dit, het is ook algemeen bekend dat hij vroeg in zijn leven drugs nam en hier ernstig verslaafd aan is geraakt. Het kostte hem een paar jaar om clean te worden.

Gebruikt Tom Hardy steroïden of niet?

Wat zijn liefde voor acteren betreft, zou ik willen vermelden dat hij enkele creatieve genen in zich heeft sinds zijn moeder een kunstenares was en zijn vader een scenarioschrijver is.

Toen hij eenmaal van deze drugsverslaving af was, begon hij zich op zijn acteercarrière te focussen. Het is bekend dat hij het London Drama Centre bezocht heeft om zijn acteervaardigheden te verbeteren. Hij kreeg les van niemand minder dan Sir Anthony Hopkins.

Verder is bekend dat hij met vlag en wimpel afgestudeerd is. Later is bekend dat hij doorbrak in Hollywood en sindsdien is er geen omkijken meer naar deze geweldige acteur.

Een ding dat je moet zijn opgevallen, is dat Tom Hardy iemand is die er vrij gemiddeld uitziet als hij geen opgepompt personage op het scherm speelt. Hij is niet iemand zoals Chris Evans, die van nature een bodybuilder lijkt.

Terwijl sommige acteurs regelmatig trainen, is Tom Hardy daar zeker niet één van. Het lijkt alsof hij alleen traint als het moet. Wat we dus met absolute overtuiging kunnen zeggen, is dat hij niet altijd steroïden gebruikt, maar heeft hij ooit ze gebruikt?

Het is de moeite waard om hier te vermelden dat toen Tom een MMA-vechter speelde in Warrior, hij indruk maakte op heel wat vrouwelijke fans. Het spreekt voor zich dat Tom er in die film extreem mager en gespierd uitzag met harde spieren.

Deze film wordt gevolgd door Branson, waarin hij de beruchte Britse crimineel Charlie Branson speelde. Hiervoor is bekend dat Tom gebulkt heeft om meer spieren te krijgen. Het was vrij duidelijk dat hij een behoorlijke omvang aan zijn spieren heeft toegevoegd voor deze film.

Na enige tijd verscheen hij als Bane in Batman, waarin hij een enorm figuur lijkt te hebben dat Ronnie Coleman zou kunnen evenaren.

Ook al leek het erop dat hij nooit zo groot zou kunnen worden, hij groeide wel degelijk.

En als je hem in Venom hebt gezien, weet ik zeker dat je het ermee eens bent dat hij er behoorlijk breed uitziet met een indrukwekkende lichaamsbouw.

Gebruikt Tom Hardy steroïden?

Nu we zijn geschiedenis bekeken hebben en die context kennen, laten we wat dieper ingaan op zijn transformatie

Gebruikt Tom Hardy steroïden?

Zijn transformatie

Om erachter te komen of iemand steroïden gebruikt heeft of niet, moet je zijn lichaamstransformatie zorgvuldig observeren. Het is belangrijk om te weten hoe hij eruitzag voordat hij de spieren kweekte.

Als je Tom Hardy’s lichaam observeert, zou je gemakkelijk concluderen dat zijn lichaamsbouw van film tot film verschilt, en dat hier steeds slechts een paar maanden in plaats van jaren tussen zitten.

Hij is iemand die 1m75 lang is en ongeveer 79kg weegt, wat niet erg indrukwekkend is.

Op zijn zwaarst lijkt hij echter bijna 105 kg te hebben gewogen en hij zag er helemaal opgepompt uit met uitpuilende spieren. Met andere woorden, hij lijkt binnen een paar maanden bijna 18-20 kg te zijn aangekomen.

Nu kan iedereen je vertellen dat 18 kg spiergroei een enorm grote prestatie is in slechts een korte tijd!

Hoewel het niet onmogelijk is, roept het zeker veel argwaan op wanneer iemand beweert volledig natuurlijk te zijn.

Laten we kijken naar zijn schouderspieren

Een van de eerste en meest voorkomende dingen die gebeuren bij het gebruik van steroïden, is dat de gebruiker de neiging heeft om zijn schouderspieren te laten groeien.

En daar zit een reden achter!

Waar je wel rekening mee moet houden is dat de trapezius- en schouderspieren bestaan uit de hoogste concentratie androgeenreceptoren.

Nu, in het licht van het bovenstaande feit, als je kijkt naar Tom in Warrior, Batman, Bronson en Venom, zul je merken dat zijn schouderspieren er behoorlijk indrukwekkend uitzien en behoorlijk massief lijken.

Wat de zaken nog twijfelachtiger maakt, is dat veel van zijn gerapporteerde workouts niet zozeer op het kweken van schouderspieren gericht zijn. Je merkt wel een paar schouderoefeningen, maar daarnaast niets noemenswaardig.

Ik wil er echter op wijzen dat hij genetisch indrukwekkende schouders lijkt te hebben.

Dat gezegd hebbende, lijkt het soort vooruitgang dat hij gemaakt heeft onwaarschijnlijk door alleen hard te werken met een goede genetica.

Geen duidelijke tekenen van gebruik van steroïden

Er zijn bepaalde tekenen dat een bodybuilder steroïden gebruikt en sommige daarvan zijn meestal vrij duidelijk.

Professionele bodybuilders zitten vaak zwaar aan de steroïden en hun lichaam geeft dat duidelijk aan.

De meesten van hen hebben paarse gezichten die elk moment kunnen barsten, een duidelijk teken van een hoge bloeddruk die gepaard gaat met het gebruiken van injecties. Niet alleen dit, ze lijken aderen over hun hele lichaam te hebben. Deze verbeterde vasculariteit is een andere indicatie van het gebruik van steroïden zoals Winstrol of Anavar.

Niet alleen dat, ze lijken ook kei-schouders te hebben. Het is niet ongewoon voor zulke jongens om zowel gezichts- als lichaamsacne te hebben.

Gyno is een ander probleem dat opduikt bij het gebruik en misbruik van steroïden.

Terwijl ik dit alles probeer te linken aan Tom Hardy, moet ik zeggen dat, hoewel hij er enorm en opgepompt uitziet, hij geen van de bovenstaande tekens vertoont, behalve indrukwekkende schouders. Hij heeft geen rode huid en hij heeft ook geen gezichts- of lichaamsacne. Het is ook vrij duidelijk dat hij ook geen gyno heeft.

Kortom, er is nauwelijks een teken van steroïdgebruik!

Dus, gebruikt Tom Hardy steroïden of niet?

Uit de bovenstaande feiten zou ik zeggen dat het duidelijk is dat er geen bewijs is dat hij op grote schaal steroïden gebruikt heeft. Maar het soort bulking dat hij gedaan lijkt te hebben, geeft aan dat hij misschien een soort van milde steroïden gebruikt heeft voor een korte periode, misschien Anavar of Winstrol en dat ook bij lage en gecontroleerde doses.

Verder zou ik zeggen dat hij misschien lage doses HGH en testosteron gebruikt heeft om snel opgepompt of opgezwollen te raken (binnen maanden in plaats van jaren).

Dit in tegenstelling tot Christian Bale, Jake Gyllenhaal of Mark Wahlberg, die in verschillende films geen steroïden lijken te hebben gebruikt voor hun rol.

Eén ding is echter zeker: hij heeft geen krachtige steroïden gebruikt!

Ik zou hier ook willen zeggen dat het soort vooruitgang dat hij lijkt te hebben doorgemaakt niet echt mogelijk is met alleen creatine en whey!

Conclusie

Hoewel veel mensen achterdochtig worden als beroemdheden als Tom Hardy of Michael Clarke Duncan steroïden gebruiken voor hun rollen in verschillende films, moet er rekening mee gehouden worden dat het niet gemakkelijk is om een lichaamstransformatie door te maken zonder dieet en lichaamsbeweging alleen.

Ook al ben ik geen voorstander van het gebruik van steroïden, ik zou iedereen die geïnteresseerd is in het krijgen van enorme spieren willen aanraden om een rigoureuze trainingsroutine en een gezond dieet te combineren met natuurlijke supplementen of legale steroïden zoals Crazy Bulk Bulking Stack of testosteronsupplementen zoals Testogen om snel resultaat te hebben zonder bijwerkingen.

Dus ga je gang en kijk hoe deze natuurlijke supplementen je kunnen helpen je bodybuildingdoelen sneller dan verwacht te bereiken!

Vergelijkbare berichten