Gebruikt Terry Crews steroïden of niet?

Terry Crews behoeft geen introductie. Hij is een van de meest bekende figuren van Hollywood. Hij heeft meerdere tv-shows gehost en heeft zelfs enkele voetbalteams vertegenwoordigt in de NFL, waar hij speelde als verdediger en linebacker. Hij staat echter vooral bekend om zijn buikspieren. Aangezien je dit artikel leest, neem ik gerust aan dat je ook opheldering zoekt over de vraag of Terry Crews steroïden gebruikt of niet:

Aangezien hij een van de grote spelers in de fitnessindustrie is, valt er veel te discussiëren over zijn lichaamsbouw. Terwijl sommige fans denken dat hij er gewoon natuurlijk uitziet, geloven anderen dat het steroïden zijn die hem zo’n geweldige lichaamsvorm gegeven hebben. Hoewel er veel over wordt gespeculeerd, streven we er vandaag naar om alle speculaties over de gespierde lichaamsbouw van Terry Crews voor eens en voor altijd te ontkrachten. Laten we verder gaan!

Wanneer is het allemaal begonnen?

Terry Crews heeft gedurende zijn hele carrière te maken gehad met de beschuldigingen. Vorig jaar bereikte het echter een hoogtepunt toen enkele van Terry’s Instagram-volgers hem beschuldigden van het gebruik van steroïden. Een van die opmerkingen ging viraal waarbij een van zijn volgers gek werd en hem in elkaar sloeg omdat hij steroïden had gebruikt om zijn lichaamsvorm te krijgen. Hij noemde Terry Crews “een schande voor de zwarte gemeenschap en een clown van de hoogste orde”. Hoewel Terry zelf op die opmerking reageerde en beweerde nooit drugs te hebben gebruikt, geloven nog steeds veel van zijn fans in de theorieën.

Gebruikt Terry Crews steroïden of niet?

Net als Terry worden veel beroemdheden, zoals Michael Clarke Duncan, Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Zac Efron, Tom Hardy, Michael B. Jordan, enz., ervan beschuldigd steroïden te nemen en sommigen van hen maken zich zelfs ook daadwerkelijk schuldig aan het gebruik ervan .

Wat maakt dat mensen denken dat hij steroïden gebruikt?

Als je naar Terry’s foto’s kijkt in de beginfase van zijn carrière toen hij 17 was, had hij al een behoorlijk gespierd lichaam voor een 17 jarige. Aangezien hij in die tijd een voetbal- en basketballer was, lijkt dat acceptabel.

Terry’s oude foto’s:

Het werd echter een beetje raar toen een foto van de 25-jarige Terry Crews op internet rondging waarin hij eruitzag als een echte krachtpatser. Enkele dagen later zette een andere foto van Terry Crews het internet in vuur en vlam en veroorzaakte dit alles.

Het was een foto van de 31-jarige Terry Crews in 1999 waar hij er krankzinnig uitzag. Zijn lichaamsbouw explodeerde als het ware en om natuurlijk te zijn leek het allemaal te mooi om waar te zijn. Zijn cynici beschuldigden hem ervan de hele tijd steroïden gebruikt te hebben. Sommige bodybuilders waren ook van mening dat een natuurlijk lichaam niet in zo’n korte tijd zo gespierd kan worden.

Vanuit biologisch perspectief:

Gezondheidsexperts leken ook een beetje verrast omdat Terry Crews dit lichaam niet kon ontwikkelen, zelfs niet toen hij halverwege de 20 was toen hij nog aan het voetballen was. Deze beschuldigingen zijn logisch als je ook bedenkt dat hij op dat moment al een aantal jaren aan het gewichtheffen was. De meeste lichaamsbouwverbeteringen vinden plaats tijdens de eerste jaren van bodybuilding. Terry Crews slaagde er echter op de een of andere manier in om die tonnen spieren na die fase te krijgen. Al deze argumenten doen mensen geloven dat hij dat soort transformatie op geen enkele manier had kunnen doormaken zonder steroïden te gebruiken.

Lees Ook:

Is Terry Crews Natuurlijk?

Nu we besproken hebben waarom het allemaal verdacht lijkt, laten we eens kijken of zijn verklaring dat hij nooit steroïden gebruikt, klopt of niet.

Om te beginnen is de hele theorie dat de lichaamsbouw van Terry Crews tijdens zijn voetbalcarrière een hoogtepunt had moeten bereiken, belachelijk. Dit komt omdat terwijl hij nog aan het voetballen was, al zijn aandacht uitging naar zijn voetbalvaardigheden in plaats van naar zijn lichaamsbouw.

Niet genoeg tijd voor bodybuilding:

Het grootste deel van de training van de voetballers is op de techniek van het voetbal gericht, en in het geval van Terry Crews zou dit niet anders zijn geweest. Hij zou oefeningen doen om zijn behendigheid te verbeteren en het grootste deel van de tijd voetballen. Daarnaast is er cardiotraining, aërobe en anaërobe training en nog tal van andere trainingen.

Ja, er zijn oefeningen om fysiek sterker te worden, maar nogmaals, hij had niet veel tijd om zich daarop te concentreren. Bovendien krijgen voetballers een verbod op het gebruik van steroïden. Het zou dus niet ver van de waarheid zijn om te zeggen dat hij zo goed als niet aan zijn spieren werkte.

Foto met Michael Hearn:

Zijn foto met Michael Hearn is nog een reden waarom de fans van Terry Crews in hem geloven. Voor degenen die Michael Hearn niet kennen: hij was Terry’s workout-collega in zijn bodybuilding-dagen. Op die foto was duidelijk te zien dat de borst en armen van Michael verbeterd zijn. Dus misschien slikte hij steroïden.

Maar als je naar Terry Crews kijkt, was hij duidelijk niet te vergelijken met het lichaam van Michael. Dit immense verschil tussen hun lichaamsbouw betekent dat Terry Crews geen steroïden gebruikte.

Gebruikt Terry Crews steroïden of niet?

Trainingsroutine van Terry Crews:

Zelfs op 53-jarige leeftijd heeft Terry Crews een intensievere trainingsroutine dan de meeste jongeren. Ja, het zou je verbazen te weten dat hij nog steeds dezelfde aandacht aan zijn lichaamsbouw besteedt. Hij sprint elke dag minstens 6,5 kilometer en doet ook veel aan gewichtheffen. Afgezien daarvan doet hij nog steeds veel cardio voor de verbetering van zijn hart.

Het is geen geheim dat bodybuilders die steroïden gebruiken waarschijnlijk meer vasculair zijn. Steroïden verdunnen de huid en je aderen worden beter zichtbaar. Bovendien wordt de huid ook dunner met de leeftijd. Nou, dat is niet het geval bij Terry Crews. Zelfs vandaag heeft hij een dikke huid en is hij zeker niet zo vasculair als een freak die jarenlang steroïden zou gebruik hebben. Je kunt zijn lichaam vergelijken met dat van een man die decennialang steroïden heeft gebruikt, en je zou ontdekken dat hij clean is.

Oordeel: Terry Crews is NATUURLIJK en CLEAN!

Na het bespreken van Terry’s lichaamsbouw en zijn sportcarrière, zou het veilig zijn om te zeggen dat Terry Crews NATUURLIJK en CLEAN is.

Redenen:

  • Hij heeft een dikke huid en zijn aderen zijn niet duidelijk zichtbaar.
  • Zijn ongelooflijke trainingsroutine.
  • Hij heeft het in zijn genen.

Vergelijkbare berichten