Dianabol Winstrol – Kunnen deze twee steroïden met elkaar worden gecombineerd?

Wil je beginnen met een Dianabol Winstrol-cyclus?

Nou, het idee lijkt nogal raar!

Laat het me uitleggen!

Om erachter te komen of Winstrol en Dianabol samen gebruikt kunnen worden, is het belangrijk om te begrijpen wat elk van deze steroïden is en wat hun eigenschappen zijn.

Laten we eens kijken…..

Wat is Dianabol of Dbol?

Dianabol of Dbol was de eerste steroïde die in de jaren zestig gemaakt werd als prestatieverbeteraar voor atleten. Het is de perfecte steroïde voor het bulken. Wat het betekent is dat het kan helpen om de spiermassa in je lichaam te vergroten.

Dianabol Winstrol

Dianabol kan de eiwitsynthese in je lichaam verhogen en kan zowel kracht als spieren helpen stimuleren. Het kan je zelfs helpen om heel snel spieren op te bouwen. In feite kan een cyclus van 25 mg gedurende 8 weken je helpen om 4 tot 7 kg aan spiermassa te kweken.

Eén van de belangrijkste kenmerken is dat het kan resulteren in het vasthouden van water in het lichaam. In feite is het grootste deel van het gewicht dat tijdens een Dbol-cyclus wordt aangekomen, watergewicht. Hierdoor kan het ook leiden tot een hoge bloeddruk. Een ander probleem dat verband houdt met Dianabol is dat het sterk gearomatiseerd is en kan leiden tot hoge oestrogeenspiegels in je lichaam.

Nu kan dit weer leiden tot gynaecomastie, een abnormale groei van borstweefsel bij mannen. Je hebt misschien veel mannen met deze aandoening opgemerkt en de belangrijkste oorzaak van deze aandoening is een hoog oestrogeengehalte in hun lichaam.

Een ander woord dat wordt gebruikt om deze aandoening te beschrijven, is man boobs.

Dianabol wordt over het algemeen door bodybuilders gebruikt om te bulken of om door plateaus te komen, dat is wanneer ze niet in staat zijn om aan te komen en de groei lijkt te zijn afgevlakt. In zo’n geval kan Dianabol helpen je kracht te vergroten en je helpen zwaardere gewichten op te tillen, zodat je je spieren nog meer kunt laten groeien. Het blijft een van de meest populaire steroïden om te bulken, zelfs tientallen jaren nadat het voor het eerst ontwikkeld werd.

Ik denk niet dat iemand Dianabol pillen gebruikt om te cutten.

Wat is Winstrol of Winny?

Winstrol is nog een andere steroïde die vaak wordt gebruikt door bodybuilders, maar het doel van deze steroïde is heel anders.

Winstrol is een uitdrogende steroïde die je doet afvallen. Niemand die eraan denkt om het te gebruiken voor het bulken.

Dianabol Winstrol

Het wordt vaak gebruikt door bodybuilders voor een wedstrijd om uit te drogen, overtollig vet te verliezen en hun aderen te helpen openzetten. Met andere woorden, dit is een steroïde die geweldig kan zijn voor het verbeteren van de vasculariteit. De meeste bodybuilders geven de voorkeur aan een Winstrol-cyclus om gespierd te worden en om competitieve buikspieren te krijgen. Het is eigenlijk geweldig voor het verhogen van de verhouding tussen spieren en vet.

Veel mensen lijken het idee te hebben dat het een goede vetverbrander is. Dit is niet het geval. Als je al mager bent en je lichaamsvet rond de 10% is, kan het je zeker helpen om binnen een paar weken 8% te bereiken, maar als je lichaamsvet aan de hogere kant is, bijvoorbeeld rond de 15%, dan kan het je niet echt helpen verminderen.

Is het een anabool?

Nou, op papier heeft Winstrol een anabole beoordeling van 320. Als je het vergelijkt met testosteron, dat een beoordeling heeft van 100, lijkt het misschien een anabool, maar helaas spreken de resultaten anders.

Het kan spieren kweken, maar niet in die mate dat een testosteroncyclus of zelfs een Dianabol-cyclus dat doet.

Daianbol en Winstrol vergelijken

Dianabol (Dbol)Winstrol (Winny)
Steroïde om te bulkenSteroïde om te cutten
Verhoogt de spiermassaVermindert overtollig vet
Verhoogt de krachtGeweldig voor buikspieren
Verhoogt de vasculariteit
Natte steroïdeUitdrogende steroïde
Leidt tot waterretentieElimineert waterretentie

Dianabol Winstrol Combinatie

Dit leidt ons naar de hoofdvraag – Is het mogelijk om Dianabol en Winstrol te combineren?

In het licht van de bovenstaande uitleg is het volgende vrij duidelijk:

 • Dianabol is een natte steroïde die geschikt is voor het bulken.
 • Winstrol is een droge steroïde die kan worden gebruikt om te cutten.

Iedereen met een aangeboren gezond verstand kan zien dat het geen zin heeft om twee steroïden te combineren die zo verschillend zijn in hun fundamentele aard. Of je probeert te bulken of je probeert te cutten. Als je Dbol met Winny gebruikt, krijgt je geen cuttingresultaten.

Dianabol kan worden gecombineerd met andere steroïden voor het bulken zoals Deca Durabolin, Sustanon (testosteron), trenbolon enz.

Winstrol daarentegen kan worden gebruikt met Anavar enz. voor snellere cuttingresultaten.

Winstrol-cyclus

Winstrol of Stanozolol is in wezen een cutting steroïde. Het is dezelfde steroïde die ervoor zorgde dat Ben Jonhson zijn gouden medaille verloor tijdens de Olympische Zomerspelen van 1988. Eén van de belangrijkste kenmerken van deze steroïde is dat het kan helpen je spieren te verharden. Nog een andere belangrijke eigenschap van Winstrol is dat het kan helpen overtollig water uit je lichaam te verwijderen en daardoor de vasculariteit te vergroten.

Geen wonder dat het vaak gebruikt wordt door professionele bodybuilders voor een wedstrijd om die droge en gespierde look te krijgen met aderen die prominent aanwezig zijn over het hele lichaam.

Beste Winstrol-cyclus

Hier zijn enkele van de beste legale Winstrol-pillen die je kunnen helpen om resultaten te krijgen die zo dicht mogelijk aanleunen bij de werkelijke steroïden, terwijl je alle negatieven en bijwerkingen wegneemt en zonder dat een PCT nodig is:

Winsol van Crazy Bulk – Harde spieren

Winsol from Crazy Bulk

Winsol van Crazy Bulk is een supplement dat een extreem populair alternatief is voor Winstrol of Stanozolol. Het is een uitstekende keuze voor een cutting cyclus en kan worden gebruikt om spieren te kweken, te lenigen, hard te maken en uit te drogen. Niet alleen dit, het kan ook gebruikt worden om buikspieren vorm te geven.

Het is één van de meest veelzijdige supplementen die zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden met de bijwerkingen die vaak geassocieerd worden met anabole steroïden.

Functies:

 • 100% veilig alternatief voor Winstrol
 • Verhoogt de vetverbranding in het lichaam
 • Snijdt en verhardt spieren
 • Verhoogt kracht en uithoudingsvermogen
 • Is geweldig voor sporters en veldatleten
 • Voorkomt waterretentie
 • Is geweldig voor het vormgeven van buikspieren
 • Kan worden gebruikt voor een cutting- en krachtcyclus

PLUSPUNTEN

 • Geen voorschrift nodig
 • Oraal ingenomen, geen pijnlijke injectienaalden nodig
 • Behoudt droge spieren en vermindert lichaamsvet
  Uitstekend geschikt voor een cutting cyclus
 • Helpt een uitgelijnd en wedstrijdklaar lichaam te krijgen
 • Verhoogt kracht en uithoudingsvermogen
 • Kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt
 • Geen bijwerkingen bekend

NADELEN

 • Niet voor mensen met een medische aandoening
 • Mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven
 • Mensen in competitiesport moeten de ingrediënten zorgvuldig controleren voordat ze het innemen

Conclusie:

Winsol is een legaal supplement dat geen negatieve bijwerkingen heeft. Het kan worden gebruikt voor het verbranden van vet met behoud van je zuurverdiende spiermassa, zodat je een perfect slank en uitgelijnd uiterlijk krijgt. Het kan worden gecombineerd met andere legale steroïden zoals Anvarol (Anavar), Testo Max (Sustaonon) en Clenbutrol (Clenbuterol) voor snellere cutting resultaten.

Laatste woord:

Steroïden kunnen grofweg worden onderverdeeld in bulk- en cutting steroïden. Degenen die worden gebruikt voor het bulken vergroten de spiermassa en verbeteren ook het vasthouden van water in je lichaam. Aan de andere kant proberen cutting steroïden het vasthouden van water te elimineren en worden daarom ook uitdrogende steroïden genoemd. Sommigen van hen werken ook als vetverbranders, omdat ze je metabolisme kunnen stimuleren.

Het is geen verstandige beslissing om een bulking steroïde en een cutting steroïde (zoals Dianabol en Winstrol) samen te gebruiken. Het kan het hele doel van een bepaalde cyclus tenietdoen. Als het je doel is om je spieren te verminderen en te verharden, moet je Winstrol of één van de legale alternatieven zoals Winsol kiezen om de beste resultaten te krijgen zonder bijwerkingen. Je kunt ook een natuurlijke testosteronbooster zoals Testogen gebruiken voor het verhogen van testosteron en het verkrijgen van spiermassa.

Vergelijkbare berichten