Dianabol Resultaten

Dianabol (Methandrostenolone) is een bulkende steroïde die door bodybuilders wordt gebruikt om de spierhypertrofie en -kracht aanzienlijk te verhogen.

Dianabol is de meest populaire orale steroïde, vanwege de krachtige effecten van massale spierwinst en Arnold Schwarzenegger die het gebruik ervan populair maakte; aangezien verondersteld wordt dat het zorgde voor zijn Mr. Olympia-winnende lichaamsbouw van de jaren ’70.

Dianabol wordt soms genomen als een eerste steroïde cyclus, omdat beginners stevige en snelle resultaten willen (letterlijk). Dianabol is echter misschien meer geschikt voor intermediaire gebruikers van steroïden, vanwege de nadelige effecten op cholesterol en leverenzymen.

Dianabol (Methandrostenolone) is een bulkende steroïde die door bodybuilders wordt gebruikt om de spierhypertrofie en -kracht aanzienlijk te verhogen.

Dianabol is de meest populaire orale steroïde, vanwege de krachtige effecten van massale spierwinst en Arnold Schwarzenegger die het gebruik ervan populair maakte; aangezien verondersteld wordt dat het zorgde voor zijn Mr. Olympia-winnende lichaamsbouw van de jaren ’70.

Dianabol wordt soms genomen als een eerste steroïde cyclus, omdat beginners stevige en snelle resultaten willen (letterlijk). Dianabol is echter misschien meer geschikt voor intermediaire gebruikers van steroïden, vanwege de nadelige effecten op cholesterol en leverenzymen.

Voor de beste steroïden voor beginners: lees dit artikel.

Dianabol-resultaten: voor en na foto’s

Dianabol resultaten

De bovenstaande gebruiker nam Dianabol als zijn eerste steroïde cyclus, waarbij zijn toename in grootte typisch is voor wat een beginner kan verwachten bij het nemen van matige doseringen (15 mg-20 mg/dag) gedurende 5-6 weken.

Voor intermediaire gebruikers die al anabole steroïden (zoals testosteron) hebben gebruikt, zal Dianabol niet zo’n indrukwekkende resultaten opleveren – omdat hun lichaam al gewend is aan het gebruik van steroïden in het verleden. Er zullen echter nog steeds opmerkelijke verbeteringen in spierkracht optreden, waarbij Dianabol over het algemeen wordt gezien als een krachtiger middel in vergelijking met testosteron.

Legaal Dianabol-alternatief

D-Bal van Crazy Bulk

D-Bal is ons # 1 beoordeelde legale Dianabol-product. Het bootst de spieropbouwende en krachtverhogende effecten van Dianabol na, maar zonder de ongewenste bijwerkingen.
Het is 100% legaal en kan zonder medisch voorschrift worden gekocht.

D-Bal is het meest geschikt voor mannen die aanzienlijke hoeveelheden spieren willen opbouwen; zonder hun testosteron af te sluiten, hun lever te belasten of de bloeddruk te verhogen.

Arnold Schwarzenegger: voor en na Dianabol

Dianabol resultaten

Arnold’s dosering werd verondersteld 15 mg/dag (1) te zijn, gebaseerd op het trainingsdagboek van Frank Zane, waarin de typische hoeveelheid bodybuilders uit het gouden tijdperk gedetailleerd werden beschreven. Arnold’s transformatie (hierboven) toont de langetermijnresultaten van het gebruik van Dianabol, in combinatie met steroïden zoals – Deca Durabolin en Primobolan.

Dit wil niet zeggen dat gebruikers op Arnold kunnen lijken door simpelweg Dianabol te nemen, aangezien je kunt zien dat hij indrukwekkende spieren had, zelfs als een natuurlijke bodybuilder. Ook waren Arnolds trainingsintensiteit en discipline tijdens het diëten vaak ongeëvenaard. De mate van verbetering (niet het eindresultaat) die op de bovenstaande foto’s wordt getoond, kan echter worden ervaren wanneer Dianabol meerdere jaren wordt gebruikt – in combinatie met hard werken.

Het is vermeldenswaardig dat Arnold en andere klassieke bodybuilders authentieke, farmaceutische kwaliteit Methandrostenolone gebruikten, voorgeschreven door een arts. Daarentegen kan het nemen van 15 mg / dag Dianabol die vandaag op de zwarte markt is gekocht, slechts 5 mg / dag zijn; omdat verkopers het product vaak verdunnen.

Dus 15 mg/dag zou vandaag als een lage dosering worden gezien; de bodybuilders uit het gouden tijdperk bewezen echter dat met steroïden – minder meer is.

Gewichtstoename

In termen van gewichtstoename, zal Dianabol beginners meestal zo’n 13 kg doen bijkomen, waarbij zo’n 4 kg water is en de meerderheid mager spierweefsel.

Dergelijke tijdelijke waterretentie kan een opgeblazen gevoel en een gezwollen blik op de spieren veroorzaken, vandaar dat Dianabol vaak buiten het seizoen wordt gebruikt; waar gebruikers doorgaans ruime kleding dragen (vergeleken met het strandseizoen).

Dus, bij het nemen van Dianabol, zou het doel in de eerste plaats moeten zijn om massa toe te voegen, in plaats van de esthetiek te optimaliseren.

Spierkracht

Spierkracht zal ook nieuwe hoogten bereiken op Dianabol, waarbij gebruikers vaak 18-22 kg kunnen toevoegen aan samengestelde oefeningen (zoals deadlift, squat, bankdrukken). Gebruikers behouden deze krachttoename ook als ze na de cyclus regelmatig blijven gewichtheffen.

Vetverlies

Dianabol zal het onderhuidse lichaamsvet verminderen, omdat het in wezen exogeen testosteron is (een krachtig vetverbrandend hormoon).

De mate van vetverlies wordt echter bepaald door de eetgewoonten van een gebruiker. Bijvoorbeeld, degenen die bulken, zullen over het algemeen een royaal calorie-rijk eten om de spier- en krachtresultaten te ondersteunen. Dit zal bijdragen aan wat vettoename en dus het vetverbrandende effect van Dianabol afzwakken.

Als gebruikers niet eten in een calorieoverschot bij het nemen van Dianabol; in plaats daarvan kiezen voor onderhoudscalorieën – dan zullen ze gelijktijdige spiergroei en vetverlies ervaren.

Opmerking: Waterretentie kan ook de spierdefinitie vertroebelen en de tailleomvang (tijdelijk) vergroten, waardoor gebruikers er doorgaans slanker uitzien nadat ze uit een Dianabol-cyclus zijn gekomen.

Hoewel Dianabol onderhuids vet kan verminderen (dat is extern zichtbaar); kan het ook het visceraal vet verhogen (dat zich rond de organen wikkelt). Dit gebeurt als gevolg van hoge oestrogeenspiegels die insulineresistentie veroorzaken, wat resulteert in een meer opgeblazen of opgezwollen buik.

Het is echter onwaarschijnlijk dat viscerale vettoename waarneembaar is in voorzichtige doseringen, vandaar dat Arnold en andere bodybuilders uit het gouden tijdperk in staat waren om kleine, slanke tailles te behouden.

Hoe kun je je resultaten met Dianabol maximaliseren?

De resultaten van een persoon op Dianabol worden bepaald door hun training, eetgewoonten en de cyclus zelf.

Voor de beste resultaten moeten gebruikers dus regelmatig en vaker trainen dan normaal; omdat Dianabol het spierherstel aanzienlijk zal versnellen (waardoor het risico op overtraining wordt verminderd). Dit is de reden waarom klassieke bodybuilders elke dag enkele uren konden trainen, zonder op te branden.

Het volgen van een standaard bodybuilding-verdeling van elke spiergroep 1-2 x per week is de minimumvereiste voor significante spiergroei.

Het eten van voldoende calorieën is even belangrijk om anabolisme en eiwitsynthese te bevorderen, dus een klein calorieoverschot van 500 (of meer) wordt vaak aangenomen op Dianabol. Een persoon kan ervoor kiezen om onderhoudscalorieën te eten, vooral als ze zich ervan bewust zijn dat hun lichaamsvet toeneemt.

Het drinken van alcohol in combinatie met Dianabol moet worden vermeden, omdat het hepatotoxisch is en dus de kans op leverbeschadiging vergroot. Wanneer de lever overmatig wordt belast, vermindert het lichaam de honger als zelfverdedigingsmechanisme, waardoor de belasting van het orgaan wordt verminderd (omdat het voedsel verwerkt). Bij acute leverschade zullen gebruikers van nature minder calorieën consumeren; negatieve invloed op hun resultaten bij het ophopen op Dianabol. TUDCA kan ook worden gebruikt als supplement om leverontsteking/-schade te remmen.

Dianabol-stapels voor betere resultaten

Voor iemand die nog nooit Dianabol heeft gebruikt, zou het verstandig zijn om een cyclus met alleen Dianabol uit te voeren voordat deze met andere steroïden wordt gestapeld; zodat het lichaam eerst aan Dianabol kan wennen.

Nadat Dianabol alleen is ingenomen, kan het later worden gestapeld met testosteron en/of Deca Durabolin voor betere resultaten bij het bulken.

Een extra 4 kg massa kan worden gewonnen bij het toevoegen van Testosteron of Deca Durabolin aan een Dianabol-cyclus.

Testosteron en Deca Durabolin vullen Dianabol goed aan, omdat ze de hepatotoxiciteit niet verhogen, waardoor schade aan de lever wordt geminimaliseerd. Testosteron en Deca zijn ook injecteerbare steroïden en hebben dus slechts een mild effect op cholesterol, waardoor ze veiligere verbindingen zijn voor het hart (vergeleken met andere AAS). De onderdrukking van testosteron zal echter verergeren door andere anabole steroïden te combineren met Dianabol, waardoor de schade aan de HPTA-as toeneemt en de duur van endogeen testosteronherstel wordt verlengd.

Anadrol en trenbolon zijn minder geschikte stapelopties, ondanks dat ze ingrijpende effecten hebben op spieropbouw en kracht. Dit komt doordat Anadrol lever- en hartschade verergert en trenbolon veroorzaakt ook de laatste.

Beste Dianabol-stapel (100% legaal)

Crazy Bulk Bulking stack

Crazy Bulk Bulking Stapel is de beste Dianabol-stapel die bestaat uit D-Bal, DecaDuro (Deca- alternatief), Trenorol (Trenbolone-alternatief) en Testo Max (Sustanon-alternatief). Het helpt je niet alleen om spieren en kracht te krijgen, maar helpt ook om het herstel te versnellen. Het heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen en er zijn geen bijwerkingen. Na deze stapel heb je zelfs geen PCT meer nodig. Bekijk mijn volledige Bulking Stapel-recensie door hier te klikken.

Vergelijkbare berichten