Dianabol – Dianabol Kopen

Een Dianabol-cyclus en een Dbol Only Cyclus zijn immens populair voor het verkrijgen van spieren, ook al zijn er sterkere en hevigere alternatieven beschikbaar die u kunnen helpen sneller spieren te kweken. Dbol of Methandrostenolone is een steroïde die zeer bekend is in de bodybuilding-scene. Ook van Arnold is bekend dat hij het vroeger gebruikte, maar dat was de tijd dat er weinig bekend was over de bijwerkingen.

Eerlijk gezegd is Dianabol nu verleden tijd. In feite heeft CIBA, het bedrijf dat deze steroïde produceerde, de productie ervan meer dan tien jaar geleden stopgezet. Wat het betekent is dat alle Dbol die nu beschikbaar is, illegaal is en dat er dus ook geen kwaliteitsnorm wordt nageleefd bij de productie ervan. Met andere woorden, u kunt nooit 100% zeker zijn van wat u krijgt.

Het goede nieuws is echter dat er enkele geweldige alternatieven beschikbaar zijn die u kunnen helpen geweldige resultaten te behalen zonder enige bedreiging voor uw gezondheid en lichaam te vormen. Deze supplementen zijn een belangrijke vooruitgang op het gebied van bodybuilding- supplementen en staan nu bekend als “legale steroïden”.

Eerste Dianabol-cyclus

Eerste Dianabol-cyclus

Het is niet ongebruikelijk voor beginners om met Dianabol te beginnen wanneer ze bulksteroïden gaan gebruiken. In feite zijn steroïdepillen of injecties niet langer een taboe-onderwerp en bijna elke sportschoolbezoeker gebruikt ze om breder te worden of om overtollig vet te verliezen en er extra mager uit te zien. Nu, net als elk ander ding, zijn er voor- en nadelen verbonden aan het gebruik van steroïden.

Het is geheel aan jou om te bepalen of je die kant op wilt gaan of de natuurlijke route wilt nemen die meer inspanning en tijd kost om dezelfde maat te bouwen, maar die geen negatieve invloed heeft op je lichaam.

Een van de meest opvallende kenmerken van Dianabol is dat het heel snel werkt. Met echt snel bedoel ik echt snel – binnen slechts 3-4 dagen zou je al resultaten moeten zien. Het eerste effect dat u waarschijnlijk zult ervaren, is een toename van uw kracht.

Met een Dianabol-pil, zult u waarschijnlijk met veel meer gemak zwaarder kunnen benchen en nog steeds kracht in uw lichaam hebben om door te gaan. Aanwinsten van 5 tot 7 kg is wat de meeste gebruikers ervaren met de eerste cyclus zelf, om nog maar te zwijgen van een ongelooflijke toename van uw kracht.

Voordat ik alles over de Dbol-cyclus uitleg, is hier nog een belangrijke vraag die moet worden verduidelijkt:

Wat is het verschil tussen Anabol en Dianabol of zijn ze hetzelfde?

Methandienone werd aanvankelijk geïntroduceerd onder de merknaam Dianabol door CIBA. Anabol is een andere merknaam dat geassocieerd is met die zelfde steroïde. Er zijn nog enkele andere namen waarmee deze steroïde op de markt is gebracht zoals Averbol, Chinlipan, Danabol, Dronabol, Metanabol enz…

Kortom, al deze merken zijn de namen van dezelfde steroïde, net als een medicijn dat door verschillende bedrijven onder verschillende merknamen kan worden verkocht.

Dianabol Only cyclus

Dit brengt u bij een andere vraag – Is de Dianabol Only Cyclus een goede optie?

Laten we het uitzoeken…

Een van de bijwerkingen van een cyclus met alleen dbol is dat het de productie van testosteron in uw lichaam kan stoppen. Dit kan ernstige gevolgen hebben, van het verpesten van uw libido en erecties tot gynaecomastie (of mannelijke borsten). Spelen met de productie van testosteron in uw lichaam kan ernstige gevolgen hebben en daarom moet u uiterst voorzichtig zijn wanneer u een Dbol-cyclus volgt.

Daarom wordt een cyclus van enkel Dianabol nooit aanbevolen. Je moet het combineren met een testosteronbooster. Meestal wordt een cyclus van 25 mg Dbol (gedurende 8 weken) gecombineerd met 350 mg testosteron (eender welke ester) om de bijwerkingen als gevolg van het gebruik van Dianabol te verminderen. Het is heel gebruikelijk voor bodybuilders om te kiezen voor een combinatie van Dianabol en Testosteron om snellere resultaten te krijgen.

Hoewel de meeste gebruikers kiezen voor een cyclus van 25 mg, gaan sommigen over tot een cyclus van 50 mg, maar voor slechts 4 weken.

Lees Ook: Dianabol Resultaten

Voordelen van de Dbol-cyclus

Hoewel er veel steroïden beschikbaar zijn en enkelen ervan, zoals trenbolon, veel effectiever en anabolisch krachtiger zijn, geniet Dianabol nog steeds veel populariteit onder bodybuilders, zowel bij nieuwelingen als bij professionelen.

Voordelen van de Dbol-cyclus

Enkele van de belangrijkste voordelen van een Dianabol-cyclus kunnen als volgt worden opgesomd:

 • Pilvorm – Terwijl de meeste steroïden in de vorm van injecties komen, is Dbol beschikbaar in pilvorm. Dit maakt het gebruik ervan gemakkelijker en helpt je ook om pijnlijke naalden te vermijden.
 • Snelle resultaten – Dianabol of methandrostenolone of methandienone is een steroïde die zeer snelle resultaten oplevert. Binnen 3-4 dagen merk je echt verschil in kracht en spiermassa.
 • Enorme spiergroei – Dit is een steroïde die geweldig is voor een bulking cyclus. Veel gebruikers melden dat ze in slechts één cyclus van 8 weken maar liefst 5 tot 7 kg zijn aangekomen.
 • Krachtwinst – Als u op zoek bent naar iets dat u kan helpen uw benching of squat resultaten te vergroten, kan een Dianabol-cyclus veel helpen. Deze steroïde is verbazingwekkend effectief in het vergroten van kracht en uithoudingsvermogen.
 • Snellere vetverbranding – Naast het bovenstaande kan het ook helpen de vetverbranding in uw lichaam te stimuleren.
 • Sneller herstel – Dbol helpt ook om de hersteltijd tussen trainingssessies te verkorten. Dit betekent dat je een paar keer per week één enkel lichaamsdeel kunt trainen, wat resulteert in spiergroei.

Bijwerkingen van Dianabol

Dianabol is een klasse 17 AA-steroïde en hoewel het veel voordelen biedt, kunnen er ook ernstige bijwerkingen zijn. De meeste van deze bijwerkingen treden op wanneer u Dianabol te lang of in een hogere hoeveelheid gebruikt. Enkele van de bijwerkingen van Dianabol worden hieronder vermeld:

 • Oestrogene bijwerkingen (Testosteron wordt omgezet in oestrogeen) – Een van de ernstigste bijwerkingen van Dianabol is dat het gemakkelijk wordt omgezet in oestrogeen. Het beinvloed testosteron en zet het om in het vrouwelijke hormoon oestrogeen, wat leidt tot veel bijwerkingen, waaronder het vasthouden van water, gynaecomastie (of mannelijke borsten), een opgeblazen gevoel, enz… Het kan je er gezwollen uit laten zien. Ook al kom je veel aan met een Dbol-cyclus, het grootste deel van dit gewicht is watergewicht. Een andere complicatie die kan optreden als gevolg van het vasthouden van water is hoge bloeddruk.
 • Androgene bijwerkingen – Dianabol kan ook leiden tot enkele androgene bijwerkingen zoals haaruitval, acne, enz…
 • Seksuele bijwerkingen – Door de productie van testosteron in uw lichaam te onderdrukken, kan Dianabol leiden tot testiculaire atrofie. Dit betekent dat het kan resulteren in een slecht libido, erectiestoornissen en een verminderde zaadcelproductie, wat resulteert in vruchtbaarheidsproblemen.
 • Cardiovasculaire bijwerkingen – Misschien wel een van de meest dodelijke bijwerkingen is dat het uw cardiovasculaire systeem kan schaden. Het kan uw HDL-cholesterol tanken terwijl de LDL-cholesterol ook wordt verhoogd. Dit kan bijzonder verwoestend zijn voor iedereen met een familiegeschiedenis van hartproblemen. Het heeft een negatieve invloed op de slagaderwand, wat kan leiden tot vroegtijdig hartfalen.
 • Leverbijwerkingen – Nog een andere ernstige bijwerking is dat ik kan leiden tot levertoxiciteit. Omdat uw lever deze steroïde probeert af te breken, beschadigt deze zichzelf tot op zekere hoogte. Het is een orale steroïde en het blijft minimaal 4-6 uur in je lichaam. Gedurende deze tijd probeert uw lever het herhaaldelijk af te breken en elke keer beschadigt het zichzelf tot op zekere hoogte. Het resulteert in een tijdelijke verhoging van leverenzymen – ALT en AST. Het goede is echter dat wanneer u stopt met het innemen van deze steroïde, deze enzymen vanzelf terug verminderen. Het kan ook leiden tot galophoping en ontstekingsschade aan de lever veroorzaken.

Kun je alcohol drinken terwijl je Dbol gebruikt?

Nou, dit is iets dat helemaal niet wordt aanbevolen. Dianabol of Dbol is niet zo mild als sommige van de andere steroïden zoals Anavar. Dianabol is zwaar voor uw lever en wanneer u een Dbol-cyclus volgt, staat uw lever onder veel stress om het te metaboliseren.

Alcohol is ook zwaar voor de lever en ik weet zeker dat je je lever niet nog meer onder druk wilt zetten door alcohol te consumeren tijdens een Dianabol-cyclus.

Een ander probleem is dat alcohol er ook voor zorgt dat je lichaam meer water vasthoudt, waardoor je er nog meer opgeblazen of gezwollen uitziet.

Het is dus het beste om alcohol te vermijden bij het gebruik van Dianabol.

Dianabol voor vrouwen

Dianabol voor vrouwen

Wat vrouwen betreft, mogen ze Dianabol niet gebruiken. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat ze een zeer lage hoeveelheid testosteron in hun lichaam hebben. Als een vrouw echter besluit testosteron te nemen, moet ze het in een zeer kleine dosering innemen.

Tot zover alles goed! Hoe zit het met de bijwerkingen!

Bijwerkingen van Dianabol (bij vrouwen) kunnen het volgende omvatten:

 • Een van de meest prominente bijwerkingen van het gebruik van Dianabol bij vrouwen is virilisatie. Het houdt in dat vrouwen bepaalde mannelijke kenmerken beginnen te ontwikkelen, zoals volumineuze spieren, een diepere stem, lichaamshaar, enz…
 • Een andere complicatie is dat het de borstomvang kan verminderen en ook de menstruatiecyclus kan beïnvloeden.
 • Het kan ook leiden tot haaruitval en huidproblemen zoals acne.
 • Door hormonale veranderingen kan het ook leiden tot emotionele problemen en stemmingswisselingen.
 • Het kan ook waterretentie en een hoge bloeddruk veroorzaken.
 • Het gebruik van Dianabol kan ook het lipidenprofiel bij vrouwen beïnvloeden en het cholesterolgehalte verhogen. Dit kan ernstige gevolgen hebben.

Een dosering van 5 mg per dag wordt als veilig beschouwd voor vrouwen. In ieder geval zou ze geen cyclus doen die langer duurt dan 4-6 weken.

Wat vrouwen betreft, zijn Anavar en Winstrol de meest populaire steroïden die hen kunnen helpen om zowel spieren als kracht te krijgen. Deze steroïden zouden veelzijdig genoeg moeten zijn om door zowel mannen als vrouwen te worden gebruikt. Daarnaast hebben ze ook milde bijwerkingen.

Als een vrouw met een Dbol-cyclus wil beginnen, moet ze in ieder geval eerst een arts raadplegen en vervolgens een weloverwogen beslissing nemen over de lengte en dosering van de cyclus.

Dbol-pillen versus injecties

Bij elke steroïde is er altijd een discussie of je het moet injecteren of oraal moet innemen. Injecties of shots vereisen een heleboel materiaal en kunnen zowel duur als pijnlijk zijn. Pillen lijken in zo’n geval misschien een betere en aantrekkelijkere optie, maar er zijn nadelen aan verbonden. Meestal zijn steroïde pillen minder effectief en belasten ze de lever meer.

In het geval van Dianabol neigen meer gebruikers naar pillen die ze oraal kunnen innemen. In feite lijkt orale dbol de meest voorkomende en populaire steroïde onder fitnessgangers te zijn.

Injecteerbare Dianabol daarentegen wordt grotendeels gebruikt door atleten die een bulking cyclus willen starten en de effecten van de steroïde zeer snel willen ervaren. De injecteerbare Dianabol heeft niet zoveel invloed op de lever als zijn orale variant. Het wordt echter aangeraden om Dianabol te combineren met mariadistel om de lever te beschermen tegen beschadiging.

Of u nu kiest voor pillen of injecties is geheel uw eigen recht, maar orale pillen zouden goedkoper en gebruiksvriendelijker moeten zijn. Het komt er echter op neer dat u beide kunt vermijden en kunt kiezen voor de hierboven genoemde natuurlijke alternatieven die u kunnen helpen geweldige resultaten te behalen zonder u zorgen te maken over de bijwerkingen of de enorme kosten van de steroïde.

Lijst met beste Dbol-producten (wettelijke Dianabol) D-Bal van Crazy Bulk

 1. D-Bal van Crazy Bulk
 2. DBulk van Brutal Force
 3. DBal Max

Orale Dbol cyclus beoordelingen

1. D-Bal van Crazy Bulk – Massive Muscle Gainer

D-Bal van Crazy Bulk

Crazy Bulk is een merk dat een goede reputatie geniet onder bodybuilders die op zoek zijn naar veilige en effectieve legale steroïden. Legale steroïden zijn supplementen die ontwikkeld zijn na uitvoerig onderzoek en die werkelijke steroïden nabootsen, terwijl ze de negatieve bijwerkingen van de eigenlijke steroïde wegnemen.

D-Bal is een supplement dat ik persoonlijk gebruikt heb en ik kan zeggen dat het meest directe effect is dat je je sterker voelt en dus zwaarder kunt tillen tijdens het benchen en het squatten. Het is geweldig om te bulken en om kracht te vergroten.

Enkele van de belangrijkste kenmerken kunnen als volgt worden opgesomd:

 • Het bootst Dianabol na
 • Het wordt 3 keer per dag oraal ingenomen
 • Ingrediënten omvatten ashwagandha, tribulus terrestris, l-isoleucine, MSM, vitamine D3, magnesium voor magnesiumoxide, enz…
 • De verbeterde formule is 7 keer krachtiger dan de originele
 • Verhoogt de eiwitsynthese en stikstofretentie
 • Verhoogt uw kracht
 • Helpt snel spieren te kweken

VOORDELEN

 • Geen medisch voorschrift nodig
 • Verhoogt uw kracht
 • Verbetert de spiermassa
 • Perfect om te bulken
 • Verbrandt vet en helpt droge spieren te krijgen
 • Toont resultaten binnen 30 dagen
 • Er zijn geen bijwerkingen bekend
 • Geen pct vereist

NADELEN

 • Het is mogelijk niet geschikt voor mensen onder de 18
 • Het is niet aanbevolen voor vrouwen
 • Mensen in competitieve sporten moeten dit met de coach bevestigen voordat ze het nemen

D-Bal is het best verkopende product van Crazy Bulk en heeft zeer positieve gebruikersrecensies gekregen. Het is een product dat ook sterk wordt aanbevolen door het personeel zelf. Het kan worden gebruikt met andere legale steroïden en alternatieven voor Deca Durabolin, Trenbolone, Sustanon en HGH voor een maximale spier- en krachttoename in de kortst mogelijke tijd.

Het is onlangs opnieuw ontwikkeld om het nog effectiever te maken. De nieuwe en verbeterde versie van D-Bal zou 7 keer krachtiger moeten zijn dan de vorige en de gebruikersrecensies geven dat duidelijk aan. Voor het beste resultaat moet het minimaal 3 maanden worden gebruikt.

Waarom D-Bal gebruiken?

Als u ooit steroïden heeft gebruikt, moet u zich bewust zijn van de bijwerkingen. Alleen Dianabol of Dbol wordt niet echt aanbevolen, omdat dit kan leiden tot onderdrukking van testosteron, wat kan leiden tot ernstige complicaties. Hoewel Dianabol een steroïde is waar beginners mee beginnen, kan het door niemand als veilig worden beschouwd. Bovendien moet u een PCT (post-cyclus therapie) doen zodra de Dbol-cyclus voorbij is.

D-Bal daarentegen is veilig en heeft geen bijwerkingen. Wat het nog beter maakt, is dat u geen PCT hoeft te doen. U hoeft niets te injecteren, aangezien u het oraal kunt innemen. Dus geen pijnlijke injecties of naalden en het mooiste is dat het echt werkt!

U kunt de effecten en een toename van uw kracht binnen de eerste week al beginnen voelen. Bovendien kost het een fractie van de prijs in vergelijking met de werkelijke steroïde Dianabol. Daarnaast hoeft u geen kosten te maken voor de PCT!

Het is dus een win-win situatie voor u!

Bovendien kan u D-Bal in combineren met andere legale steroïden van Crazy Bulk om nog snellere bulkresultaten te boeken.

2. DBulk van Brutal Force voor het ultieme bulken

Dbulk van Brutal Force

Brutal Force biedt het ultieme op het gebied van legale steroïden en de DBULK is een uitstekende keuze als het gaat om het kweken van spieren en kracht.

Wat dit merk onderscheidt van andere legale steroïden op de markt, is dat het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 100 dagen. Geen enkel ander merk biedt zo’n garantie. Het laat duidelijk zien dat Brutal Force-producten werken en het bedrijf heeft veel vertrouwen in de effectiviteit van zijn producten.

DBulk bootst Dianabol of Methandrostenolone na zonder enige schadelijke bijwerkingen. Het is absoluut een spiergroeier en het mooie van dit supplement ligt in het feit dat het je ook helpt om vet te verbranden. Zo krijg je magere en harde spieren zonder zelfs maar bang te zijn voor bijwerkingen.

Enkele van de belangrijkste kenmerken kunnen als volgt worden opgesomd:

 • Bootst Dianabol / Methandrostenolone na
 • Ingrediënten omvatten Vitamine D3, MSM, L-Leucine, Suma, Ahswagandha, Puncture Vine, Natriumhyaluronaat enz…
 • Helpt je zwaar gewicht te duwen in de sportschool
 • Komt met een volledige geld-terug-garantie
 • Is geweldig om uw lichaam op te bouwen

VOORDELEN

 • Geen medisch voorschrift nodig
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Helpt bij het heffen van zwaardere gewichten
 • Verhoogt de kracht
 • Helpt om spieren te krijgen
 • Verbrandt Vet
 • Zorgt voor sneller herstel
 • Wordt geleverd met een “2+1 GRATIS” aanbieding

NADELEN

 • Niet geschikt voor mensen onder de 18
 • Mensen met een medische aandoening moeten hun arts raadplegen voordat ze deze nemen.

DBulk is een van de beste legale alternatieven voor Dianabol en kan u helpen om binnen een paar weken enorme spieren te krijgen. Het wordt geleverd met een onweerstaanbare 2+1 GRATIS aanbieding en met GRATIS wereldwijde verzending. Zoals hierboven vermeld, is uw aankoop absoluut risicovrij, aangezien deze wordt gedekt door een geld-terug-garantie van 100 dagen, zodat u uw geld terug kunt krijgen als u niet tevreden bent met de resultaten.

Ik zou willen voorstellen dat je ofwel hun 2+1 GRATIS aanbieding ofwel hun Bulking & Cutting pakket probeert om ongelooflijke resultaten te boeken in de kortst mogelijke tijd.

Dit pakket bevat DBulk(Dianabol), SBulk(Sustanon), TBulk(Trenorol), ABulk(Anadrol) en CCut (Clenbuterol) en heeft een sterk gereduceerde prijs van slechts €164,97

Mass Stack is een ander populair pakket van Brutal Force die DBulk combineert met Sbulk, ABulk, HBulk en DekaBulk en ideaal is voor het bulken. Het kost slechts €219 en je kunt 3 sets van dit pakket krijgen voor de prijs van twee ofwel slechts €438!

3. DBal MAX – Bodybuilding Dynamite

Dbal Max

Dbal Max is een ander Dianabol-alternatief dat behoorlijk populair is onder bodybuilders, zowel bij beginners als gevorderden. Het werd al verkocht aan meer dan 180.000 jongens. Dit merk beweert je game te verbeteren door je spierkracht en spiervolume te vergroten door zijn krachtige formule.

Bovendien beweert het enkel volledig natuurlijke ingrediënten te bevatten die geen bijwerkingen hebben.

Net als de andere twee Dianabol-alternatieven die hierboven zijn genoemd, is Dbal Max ook 100% legaal en is er geen voorschrift nodig. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 60 dagen, zodat u al uw geld kunt terugkrijgen als u niet tevreden bent met de resultaten.

Enkele van de belangrijkste kenmerken worden hieronder opgesomd:

 • Snelwerkende formule met ingrediënten zoals pro bcaa-complex, 20-hydroxyecdysteron, wei- eiwitcomplex enz…
 • Verhoogt de eiwitsynthese
 • Verbetert stikstofretentie
 • Vermindert het serotonine- en ATP-gehalte om langere trainingen te garanderen
 • Verhoogt de testosteron- en IGF1-niveaus

VOORDELEN

 • Een 100% legale formule zonder voorschrift
 • Verhoogt testosteron en IGF1
 • Vertraagt vermoeidheid door het serotoninegehalte te verhogen
 • Verhoogt de energie voor stevige trainingen
 • Verhoogt de eiwitsynthese voor een snelle spiergroei

NADELEN

 • Het is mogelijk niet geschikt voor mensen onder de 18
 • Het is niet aanbevolen voor vrouwen
 • Iets duurder dan andere merken

Hoe verhoudt legale Dianabol zich tot de echte steroïde?

Om eerlijk te zijn, legale Dbol, inclusief DBulk, D-Bal en DBal Max werken geweldig en kunnen u helpen spiermassa te krijgen, maar ze geven u niet zo snel resultaat als de werkelijke steroïden Dianabol of Methandrostenolone.

Dat gezegd hebbende, zijn deze legale steroïden natuurlijke supplementen die qua spierwinst het beste zijn na steroïden. Wat ze nog aantrekkelijker maakt voor bodybuilders en sportschoolbezoekers, is dat:

 • ze redelijk geprijsd zijn en je geen honderden euro’s hoeft te neer te tellen om illegale steroïden te kopen
 • ze pijnloos zijn en je alleen maar een paar pillen hoeft te slikken gedurende de dag. U hoeft zich geen zorgen te maken over pijnlijke injecties en hun bijwerkingen.
 • ze er zeker van kunnen zijn dat ze absoluut geen bijwerkingen hebben.
 • ze weten dat ze geen PCT of postcyclustherapie nodig hebben als ze eenmaal klaar zijn met een cyclus van legale Dbol.

Dbol-pakketten van Crazy Bulk

Hier zijn enkele van de beste paketten (bestaande uit legale Dianabol en andere natuurlijke supplementen of legale steroïden) om u te helpen geweldige resultaten te behalen in de sportschool:

Bulking Stapel van Crazy Bulk – Ultieme Bulking Combo

Bulking stack

Dit pakket is, zoals de naam al doet vermoeden, geweldig voor het bulken of om spieren op te bouwen. Het bestaat uit:

 • D-Bal (legale Dianabol)
 • Decaduro (Deca Durabolin alternatief)
 • Trenorol (Trenbolon alternatief) en
 • Testo Max (Sustanon alternatief)
 • Gratis bulkgids

Als het toevoegen van kilo’s en spiermassa uw topprioriteit is, is dit pakket gewoon de ideale keuze voor u. Door vier krachtige en legale steroïden te combineren, kan het helpen de eiwitsynthese en stikstofretentie in uw lichaam op te voeren om snel spiermassa op te bouwen.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van dit pakket kunnen als volgt worden voorgesteld:

 • Het helpt heel snel spieren op te bouwen
 • Het verhoogt uw kracht
 • Het versnelt uw herstel zodat u harder en zwaarder kunt trainen
 • Het is geweldig voor uw gewrichten omdat Decaduro de collageensynthese verhoogt
 • Het verhoogt de productie van testosteron
 • Er zijn geen bijwerkingen bekend

Ultieme Stapel – Herculische spieren en kracht

Het Ultieme Stapel van Crazy Bulk is het krachtigste pakket die wordt geleverd met 6 legale steroïden die bij elkaar zijn gebundeld. Dit pakket is een perfecte keuze voor hardgainers en gevorderde bodybuilders die een ander niveau van spieropbouw willen bereiken. Het is 100% legaal, vrij van bijwerkingen en er is geen medisch voorschrift voor nodig.

Ultimate Stack

Dit pakket bestaat uit:

 • D-Bal
 • Decaduro (imiteert Deca Durabolin)
 • Trenorol (imiteert trenbolon)
 • Anadrole (imiteert Anadrol)
 • Testo Max (testosteron booster)
 • Clenbuterol (alternatief voor Clenbuterol)

Functies:

 • Het helpt snel spieren op te bouwen
 • Het verhoogt zowel eiwitsynthese als stikstofretentie
 • Het verhoogt de secretie van testosteron op natuurlijke wijze
 • Het verbetert uw kracht
 • Het zorgt voor snel herstel na de training
 • Er zijn geen bijwerkingen bekend

Dbol cyclus voor en na foto’s / resultaten

Het is belangrijk om de voor- en na-foto’s te bekijken van de daadwerkelijke gebruikers die hun lichaam hebben kunnen transformeren met behulp van de legale Dbol-cyclus of D-Bal van Crazy Bulk. Het is belangrijk te vermelden dat de volgende foto’s niet zijn aangepast of gephotoshopt (zoals het geval is op veel websites) en dat ze afkomstig zijn van de originele Crazy Bulk-site.

Dianabol kopen
Dianabol Kopen
Dianabol Kopen

Dianabol PCT

PCT staat voor Postcyclustherapie. Elke steroïde, of het nu Dianabol, Deca of trenbolon is, zal waarschijnlijk uw endocriene systeem verstoren en moet worden gevolgd met een postcyclustherapie om de bijwerkingen te minimaliseren en om uw lichaam te helpen terug te keren naar zijn normale hormonale productie.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat je lichaam zonder pct misschien nooit meer terugkeert naar zijn normale hormonale productie. Een hormoon dat sterk wordt beïnvloed door een Dianabol-cyclus is testosteron en met volledige afsluiting van testosteron, kunt u ernstige gezondheidsproblemen krijgen. Een slecht libido, impotentie en een laag aantal zaadcellen zijn slechts enkele van de vele bijwerkingen van het verlies van testosteron bij mannen.

In elk geval moet u niet langer dan 8 weken doorgaan met een Dbol-cyclus.

Twee geneesmiddelen die vaak worden gebruikt voor PCT zijn:

 • Nolvadex en
 • Clomid

Nolvadex

Het chemische zout dat in dit geneesmiddel wordt gebruikt, is Tamoxifen-citraat. Een van de belangrijkste eigenschappen van dit medicijn is dat het werkt als een oestrogeenagonist in je lever. Dit helpt enorm bij het verbeteren van uw cholesterolprofiel. Een van de bijwerkingen van het gebruik van steroïden is dat het uw cholesterol kan schaden (terwijl het LDL verhoogt en HDL verlaagt).

Wat nog belangrijker is, is dat Nolvadex ook de hypofyse kan helpen om meer LH of luteïniserend hormoon af te geven, dat op zijn beurt de Leydig-cellen in de teelballen stimuleert om meer testosteron te produceren. Dit medicijn kan je lichaam dus helpen zijn testosteronniveaus binnen een paar weken te herstellen, wat anders minstens een jaar zou duren.

Welke dosering is nodig?

Het hangt volledig af van de Dianabol-cyclus die u hebt doorlopen. Afhankelijk daarvan kunt u enkele weken 10-40 mg Nolvadex per dag innemen.

Hoe zit het met een Clomid PCT?

Clomid is een ander medicijn dat wordt gebruikt als postcyclustherapie. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat Clomid het sterkste medicijn is als het gaat om PCT en het wordt meestal ingenomen wanneer u een zware steroïdecyclus gevolgd heeft. Omdat het erg sterk is, zijn de bijwerkingen waarschijnlijk ook heftiger. Bij een hoge dosering kan het zelfs uw zicht belemmeren.

Dianabol vergelijken met andere steroïden

Dianabol is slechts een van de steroïden voor het bulken. Er zijn veel meer steroïden die gebruikt worden om spiermassa op te bouwen. Dianabol wordt trouwens vaak als een milde steroïde beschouwd. Laten we eens kijken naar enkele van de andere steroïden en ze vergelijken met Dianabol:

Dianabol versus Anadrol

Anadrol of oxymetholone is een andere bulkende steroïde die als zeer krachtig wordt beschouwd voor het verkrijgen van spiermassa. Het heeft een anabole beoordeling van 320 (testosteron is de standaard 100). Omdat het een hoge anabole beoordeling heeft, is het ideaal voor het verkrijgen van zowel spieren als kracht.

Dianabol vs Anadrol

Hier is een kleine vergelijking tussen de twee steroïden:

DianabolAnadrol
Anabole beoordeling – 210Anabole beoordeling – 320
Androgene beoordeling – 60Androgene beoordeling – 45
Oestrogene activiteit – MatigOestrogene activiteit – Hoog

Beide steroïden hebben een hoge anabole rating en iedereen zou in de verleiding komen om ze met elkaar te combineren. Dit is echter niet aanbevolen aangezien ze allebei zeer een hoge hepatotoxiciteit hebben, wat betekent dat ze zeer giftig zijn voor de lever en uw lever onherstelbaar kunnen beschadigen als ze gedurende lange tijd samen worden ingenomen.

Nog een ander probleem met Androl is dat het zeer oestrogeen-verwekkend is. Het veroorzaakt dus waarschijnlijk veel waterretentie in het lichaam en leidt tot andere bijwerkingen zoals gynaecomastie, hoge bloeddruk, hartproblemen enz…

Hoewel het relatief minder is slecht beoordeeld dan Dianabol in termen van androgene effecten, is het een feit dat bodybuilders nog steeds androgene bijwerkingen ervaren.

Geen wonder dat het verliest van Dianabol, ondanks dat deze laatste anabolisch hoger wordt beoordeeld. Hoewel Anadrole in theorie een superieure steroïde is in vergelijking met Dianabol, lijken de dingen anders te zijn als het gaat om het praktisch gebruik ervan.

Dianabol versus Trenbolon

Trenbolone (Trenbolone Acetate) is toevallig de meest veelzijdige en krachtige steroïde die ontwikkeld is. Het heeft een zeer hoge anabole beoordeling van 500. Wat dit betekent is dat het vijf keer zo krachtig zou moeten zijn als testosteron.

Dit maakt het perfect voor het verkrijgen van spiermassa en kracht.

Naast de zeer hoge anabole waarde, komt trenbolon ook met verbazingwekkende vetverbrandende eigenschappen. Het kan dus worden gebruikt als onderdeel van zowel bulkcycli als bij cycli om gewicht te verliezen.

DianabolTrenbolon
Anabole beoordeling – 210Anabole beoordeling – 500
Androgene beoordeling – 60Androgene beoordeling – 500
Hepatotoxisch – JAHepatotoxisch – NEE

In tegenstelling tot Dianabol, dat een natte steroïde is en leidt tot veel waterretentie in het lichaam, wordt trenbolon beschouwd als een droge steroïde. Het zet testeron niet om in oestrogeen. Het risico op gynaecomastie lijkt dus veel kleiner te zijn in vergelijking met Dianabol.

Dianabol vs Trenbolon

Gebruikers kunnen echter nog steeds gynaecomastie ervaren na een Tren-cyclus en de redenen hiervoor zijn verhoogde progesteronactiviteit. Progesteron werkt op een vergelijkbare manier als oestrogeen als het gaat om de groei van borstweefsel bij mannen. U kunt dus nog steeds mannenborsten krijgen tijdens een Tren-cyclus.

Trenbolon wordt niet als giftig voor de lever beschouwd wanneer het in matige hoeveelheden wordt ingenomen. Dit in tegenstelling tot Dianabol, dat bij hoge doseringen de lever kan beschadigen. Dus degenen die zich zorgen maken over levertoxiciteit kunnen ontspannen als het gaat om trenbolon.

Maakt het Tren een veiliger alternatief?

Nou, je moet veel factoren overwegen voordat je dat kunt concluderen.

Vergeet niet dat Tren ook een androgene beoordeling van 500 heeft. Dit houdt in dat de androgene bijwerkingen waarschijnlijk even hard zijn. Ernstige acne en haaruitval zijn enkele van de meest voorkomende bijwerkingen die de meeste gebruikers ervaren. Daar valt nauwelijks aan te ontkomen.

Is er nog een factor waarmee u rekening mee moet houden: kan Tren alleen worden gebruikt?

Hoewel Dianabol kan worden gebruikt als een op zichzelf staande steroïde, wordt trenbolon bijna nooit gebruikt in een op zichzelf staande cyclus. Het wordt bijna altijd gecombineerd met andere steroïden zoals testosteron (wat de meesten doen) en zelfs Dianabol om resultaten te krijgen.

Bovendien wordt het nooit aanbevolen voor vrouwen. Hoewel ze zouden kunnen ontsnappen aan de virilisatie-bijwerkingen van Dianabol (bij een lage dosis), zijn ze bijna altijd zeker van virilisatie met trenbolon.

Wat beginners betreft, is Dianabol de beste keuze en wordt trenbolon nooit aanbevolen, omdat het ernstige bijwerkingen kan hebben, waaronder hartproblemen.

Dianabol versus Deca Durabolin

Deca Durabolin of Nandrolone Decanoate wordt vaak beschreven als de koning van krachtsteroïden. Het is vrij gebruikelijk voor bodybuilders, zowel professionals als amateurs, om deze steroïden te gebruiken tijdens de bulkfase.

DianabolDeca Durabolin
Anabole beoordeling – 210Anabole beoordeling – 125
Androgene beoordeling – 60Androgene beoordeling – 37
Orale steroïdeInjecteerbare steroïde

Eén van de belangrijkste verschillen tussen deze twee steroïden is dat Dianabol oraal wordt ingenomen, terwijl Deca Durabolin een injecteerbare steroïde is. Wat het impliceert is dat veel beginners het misschien makkelijker vinden om Dbol te gebruiken in plaats van Deca.

Dianabol vs Deca Durabolin

Een ander groot verschil tussen de twee steroïden is hun halveringstijd. Terwijl Dianabol een korte halveringstijd heeft van slechts 3-6 uur, heeft Deca een veel langere halveringstijd van 6-12 dagen. Deca zal dus traag zijn om effecten en resultaten te vertonen en dus moet Deca voor een langere cyclus worden gebruikt in vergelijking met Dbol.

Er zijn bepaalde gebieden waarin Deca een voordeel kan hebben ten opzichte van Dianabol.

Allereerst wordt er wellicht een mindere hoeveelheid oestrogeen aangemaakt in vergelijking met Dbol. Theoretisch gezien heb je dus misschien minder kans op het ontwikkelen van gynaecomastie. Maar hier komt nog een andere factor om de hoek kijken: progesteron. Deca, met zijn hoge progesteronactiviteit, kan nog steeds leiden tot gynaecomastie.

Ten tweede is Deca niet zo destructief voor de lever als Dianabol, omdat het geen c-17 alfa- gealkyleerde steroïde is zoals Dbol.

Ten derde heeft Deca minder androgeen. Dit betekent dat de androgene bijwerkingen waarschijnlijk ook minder zijn. Zo is de kans op bijwerkingen zoals acne, haaruitval etc. ook veel kleiner. Dit maakt het ook een betere keuze voor vrouwen, omdat ze waarschijnlijk in veel mindere mate last zullen hebben van virilisatie.

Last, but not least: het is bekend dat Deca de collageensynthese in het lichaam verhoogt, en daarom zou het ook goed zijn voor je gewrichten.

Betekent dit dat Deca een betere optie is in vergelijking met Dianabol?

Hoewel Deca minder bijwerkingen heeft, is Dianabol krachtiger als het gaat om het verkrijgen van spieren. Dit blijkt uit de anabole beoordeling. Dus, als uw prioriteit is om te bulken, is het beter om te kiezen voor Dbol, of misschien zelfs Deca en Dbol.

Veelgestelde vragen

Is Dianabol legaal en hoe kan ik het kopen?

NEE! Er is geen ander antwoord op deze vraag. Dbol, Dianabol, methandrostenolone of welke naam het ook mag zijn, valt onder de lijst met verboden stoffen en je kunt het niet kopen zonder doktersvoorschrift. Niet alleen dit, het gebruik van Dianabol als prestatieverbeteraar is door alle sportorganisaties in de VS en vele andere landen over de hele wereld verboden.

U kunt Dianabol niet zonder voorschrift kopen. Maar er zijn legale en veilige alternatieven zoals D-Bal die zonder voorschrift online te bestellen zijn. D-Bal kan worden gecombineerd met een van de beste testosteronboosters om snel resultaten te krijgen.

Hoe lang duurt een Dbol cyclus?

Normaalgezien gebruiken bodybuilders 25 mg Dbol per dag gedurende 8 weken samen met Testosteron (ester). U kunt gedurende enkele weken 50 mg Dbol per dag nemen. Een andere optie is dat je nu 8 weken lang voor een standalone D-Bal (een legaal en natuurlijk Dianabol alternatief) kunt gaan. U hoeft na het gebruik van dit product geen pct te doorlopen.

Hoeveel Dbol-pillen (dosering) moet ik per dag innemen?

U kunt beginnen met 2 tabletten per dag. Veel bodybuilders nemen meer. Wat echter cruciaal is, is dat u zich aan 25-50 mg/dag moet houden. U mag niet meer nemen dan dat en u moet na 8 weken met de cyclus stoppen.

Wat doet Dbol met uw lichaam?

Dbol of Dianabol is een steroïde die vaak wordt gebruikt door bodybuilders en het biedt veel voordelen op het gebied van spieropbouw, versterking van kracht en vermindering van lichaamsvet. Maar er kunnen ook veel domino-effecten zijn. Eén daarvan is dat het testosteron in de bloedbaan kan verhogen en als gevolg daarvan kan uw lichaam de normale testosteronproductie vertragen of zelfs stopzetten.

Dit kan ernstige gevolgen hebben en zelfs leiden tot impotentie, onvruchtbaarheid en testiculaire atrofie.

Is Dbol goed om te vermageren?

Hoewel Dianabol kan helpen om uw stofwisseling te versnellen en uw lichaam vet te laten verbranden, kan het niet worden gebruikt om te vermageren. Dit komt omdat het leidt tot het vasthouden van water in uw lichaam. Het is een natte steroïde en geen droge steroïde zoals Winstrol, wat je nodig hebt voor een vermagercyclus.

De meeste bodybuilders gebruiken het om spieren op te bouwen. Het wordt vrij vaak gebruikt door beginners of mannen die geen ervaring hebben met steroïden.

Conclusie

Het gebruik van steroïden is wijdverbreid binnen de bodybuildinggemeenschap, vooral onder professionals. Het is bijna onmogelijk om de resultaten te krijgen die ze bereiken zonder het gebruik van steroïden. Het is hoogst ironisch dat bodybuilders van onze tijd de meest ongezonde mensen zijn die hun leven riskeren op zoek naar grotere, sterkere en blinkende spieren.

In zo’n geval zijn legale steroïden of natuurlijke supplementen die dergelijke steroïden nabootsen een enorm wenselijke verandering. Dus in plaats van te kiezen voor Dianabol of Anabol, kunt u kiezen voor een legaal alternatief zoals D-Bal. Het is misschien niet zo effectief als de werkelijke steroïde, maar het kan u helpen uitstekende resultaten te krijgen en dit alles terwijl het 100% legaal en vrij van bijwerkingen is!

Vergelijkbare berichten