Crazy Bulk Bulking Stapel Recensie

Aangezien je op zoek ging naar de Crazy Bulk Bulking Stapel Recensie, kan ik gerust aannemen dat je ook geïnteresseerd bent in het vinden van de juiste bulksteroïden die niet alleen legaal maar ook veilig zijn.

Craazy Bulk Bulking Stapel Recensie

De Bulking Stapel van Crazy Bulk is een krachtige mix van 4 natuurlijke supplementen die steroïden nabootsen om je te helpen om alle voordelen van steroïden zoals Dianabol (Mkkyle650), Decaduro (Deca Durabolin), Trenorol (Trenbolone) en Testo Max (Sustanon) te krijgen, terwijl al hun neveneffecten of nadelige bijwerkingen geëlimineerd worden. Deze stapel kan je helpen om in slechts één cyclus van acht weken kilo’s spieren te kweken, je kracht te vergroten en geweldige pumps te krijgen.

De Crazy Bulk Bulking Stapel is de bestseller van Crazy Bulk en heeft ongelooflijke gebruikersrecensies gekregen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt. Of je nu een professional of een beginner bent, deze stapel kan je helpen om hoogwaardige spieren te kweken ZONDER BIJWERKINGEN OF PCT!

Crazy Bulk Bulking stack recensie

9.9/10

Crazy Bulk Bulking Stapel

Functies

 • Bestaat uit 4 legale steroïden, waaronder D-Bal, Decaduro, Trenorol en Testo Max
 • Helpt snel spieren te krijgen
 • Verhoogt de eiwitsynthese
 • Verbetert stikstofretentie
 • Verhoogt de stroom van zuurstof naar de spieren
 • Versnelt herstel
 • Heeft geen bijwerkingen
 • Krijgt geweldige gebruikersrecensies

Crazy Bulk Bulking Stapel Recensie

In deze Crazy Bulk Bulking Stapel Recensie ontdek je hoe deze stapel je kan helpen spiermassa te kweken en ontdek je wat echte klanten erover zeggen.

De Bulking Stapel is één van de bestsellers van Crazy Bulk, maar voordat ik je de details geef, laten we meer te weten komen over Crazy Bulk…

Snapshot van het merk

Crazy Bulk is nu gekend voor hoogwaardige bodybuilding-supplementen en wat het onderscheidt van andere supplementenbedrijven is dat het gespecialiseerd is in supplementen die steroïden nabootsen. Deze supplementen worden legale steroïden genoemd.

Deze legale steroïden bevatten natuurlijke ingrediënten om de positieve van de echte of werkelijke steroïden na te bootsen, maar zonder hun bijwerkingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de bijwerkingen of zelfs PCT! Crazy Bulk bestaat al enkele jaren en heeft nu distributiecentra in Amerika, Europa en zelfs Azië.

Het is uitgegroeid tot een multinational in de ware zin van het woord. Crazy Bulk biedt een reeks legale steroïden die kunnen worden gebruikt voor het bulken, het cutten en het versterken van kracht. Sommige supplementen zoals Anvarol (Anavar), Clenbutrol (Clenbuterol) en Winsol (Winstrol) kunnen ook door vrouwen worden gebruikt.

Waaruit bestaat de Bulking Stapel?

Zoals hierboven vermeld, bestaat de Crazy Bulk Bulking Stapel uit:

 • D-Bal (die Dianabol nabootst)
 • Decaduro (die Deca Durabolin nabootst)
 • Trenorol (die trenbolon nabootst) en
 • Testo Max (die Sustanon nabootst)

Laten we elk van deze 4 legale steroïden in detail bekijken…

Crazy Bulk Bulking Stack Recensie

D-Bal

D-Bal is een krachtig en 100% legaal alternatief voor Dianabol of Anabol. Dianabol is de eerste steroïde die in de jaren zestig werd ontwikkeld en het is bekend dat deze ook door Arnold is gebruikt. Op dat moment waren de bijwerkingen echter niet bekend. D-Bal bootst Dianabol-pillen na zonder enige van de negatieve bijwerkingen. Het is een krachtige muscle gainer die je ook helpt om je kracht te vergroten. Als je vastzit op een plateau, kan D-Bal je helpen er heel snel doorheen te komen.

Dus, wat bevat D-Bal?

Enkele van de ingrediënten in D-Bal zijn de volgende:

 • Ashwagandha
 • DHEA
 • L-isoleucine
 • MSM
 • Tribulus Terrestris
 • Hyaluronzuur
 • Magnesium (oxide) enz.

De belangrijkste voordelen van D-Bal zijn als volgt opgesomd:

Snelle spiergroei

Het belangrijkste voordeel van D-Bal is dat het de spiergroei in je lichaam kan stimuleren. Het helpt je spieren meer stikstof vast te houden, wat de eiwitsynthese verbetert. Door de eiwitsynthese te verhogen, helpt D-Bal je lichaam om meer spieren te kweken. Het helpt ook om de zuurstoftoevoer naar de spieren tijdens de training te vergroten, zodat je meer kracht krijgt. Meer zuurstof helpt ook om vermoeidheid uit te stellen, zodat je langer kunt trainen. Dit heeft een directe impact op je winst.

Verhoogt de kracht

Eén van de meest directe effecten van D-Bal is dat het je kracht helpt vergroten. Ik heb D-Bal persoonlijk geprobeerd en als je het een half uur voor je training inneemt, kun je je kracht vergroten, zodat je met gemak zwaardere gewichten kunt tillen. Omdat het kracht kan vergroten, is het een grote hulp bij het doorbreken van plateaus.

De meeste bodybuilders hebben op één of ander moment een plateau wanneer ze het moeilijk vinden om hun spieren of kracht voorbij een bepaald punt te laten groeien. In zo’n geval blijkt D-Bal een enorme hulp te zijn. Het kan je krachtverdeelstuk vermenigvuldigen en je zwaardere gewichten laten tillen, wat resulteert in een snellere groei.

Snel herstel

Nog een ander belangrijk voordeel van D-Bal is dat het je kan helpen veel sneller te herstellen van een trainingssessie dan de normale tijd van 24-48 uur. Dit betekent dat het je lichaam in overdrive kan brengen, zodat een bepaalde spiergroep eerder dan 48 uur kan worden getraind. Het houdt in dat je een lichaamsdeel meerdere keren per week kunt trainen, wat resulteert in een snellere spiergroei.

Verhoogt vrije testosteron

D-Bal is een natuurlijk supplement dat de aanmaak van testosteron in je lichaam kan helpen. Het is veelbetekenend dat het kan helpen om testosteron in de bloedbaan vrij te maken, wat belangrijk is voor spiergroei. Zowel DHEA als Tribulus Terrestris zijn nodig voor het verhogen van testosteron.

Verbrandt Vet

Nog een ander belangrijk voordeel van D-Bal is dat het je BMR kan helpen verhogen, zodat je lichaam beter in staat is om vet te verbranden. Er kan dus terecht worden gezegd dat D-Bal je kan helpen droge en dichte spieren te krijgen.

Lees hier de D-Bal-recensie

Decaduro

Crazy Bulk Bulking Stack Recensie

Decaduro is een alternatief voor Deca Durabolin of Nandrolone Decanoate dat bekend staat als de King of Strength Steroids. Deca Durabolin wordt verondersteld geweldig te zijn voor het verbeteren van kracht. Niet alleen dit, het is ook bekend om botten en ligamenten te versterken en dit is precies wat Decaduro doet. Decaduro helpt niet alleen de kracht te vergroten, maar helpt ook de vetvrije spieren in je lichaam te vergroten.

Enkele van de ingrediënten die erin zitten zijn:

 • Wilde Yam
 • Ginseng
 • L-arginine
 • Acetyl L-Carnitine
 • L-Citrulline
 • Tribulus Terrestris

Enkele van de belangrijkste voordelen van DecaDuro worden hieronder opgesomd:

Verhoogt de stikstofretentie

Een van de belangrijkste voordelen van DecaDuro is dat het de stikstofretentie in je lichaam kan helpen verhogen. Dit is belangrijk omdat meer stikstofmonoxide helpt om de bloedvaten te verwijden, zodat er meer bloed naar de spieren kan stromen terwijl je traint. Bij een verhoogde doorbloeding krijgen je spieren een constante toevoer van voedingsstoffen en zuurstof zodat je harder en langer kunt trainen.

Verhoogt de collageensynthese

Nog een ander belangrijk voordeel van Decaduro is dat het helpt de collageensynthese in je lichaam te verhogen. Dit helpt de sterkte van je gewrichten en ligamenten te verbeteren. De meeste bodybuilders ervaren gewrichtspijn als gevolg van zwaar tillen. DecaDuro biedt rustgevende verlichting van dergelijke pijn en stelt je in staat om zware gewichten op te tillen zonder zelfs maar twee keer te hoeven nadenken.

Vermenigvuldigt sterkte

Als er één gebied is waar DecaDuro uitblinkt, dan is het wel om je kracht te vergroten. Net als zijn eigenlijke steroïde tegenhanger, kan DecaDuro helpen je krachtniveaus te verhogen, zodat je zwaar op de bank of de squat-bar kunt tillen. Het is één van de meest aanbevolen supplementen om door een plateau heen te komen.

Lees hier de recensie van Decaduro

Trenorol

Trenorol

Trenorol is een alternatief voor trenbolon, dat bekend staat als de krachtigste steroïde op de markt. Je kunt je goed voorstellen hoe krachtig het is met zijn anabole beoordeling van 500, terwijl testosteron een beoordeling van slechts 100 heeft. In eenvoudige bewoordingen betekent dit dat trenbolon vijf keer zo krachtig is als testosteron. Bovendien heeft het ook een androgene beoordeling van 500.

Dit betekent dat het zeer veelzijdig is en dat het kan worden gebruikt voor zowel bulk- als cutting cycli. Wat het ook impliceert, is dat de bijwerkingen waarschijnlijk even ernstig zijn.

Trenorol van Crazy Bulk is een veilig en 100% legaal alternatief voor trenbolon en kan worden gebruikt voor het verbeteren van kracht, spiergroei en vetverlies.

Enkele van de ingrediënten in Trenorol zijn de volgende:

 • Beta-sitosterol
 • Samento Binnenschors
 • Brandnetelbladextract
 • Pepsine

Enkele van de belangrijkste voordelen van Trenorol zijn de volgende:

Verhoogt stikstofretentie

Meer stikstofretentie in spieren betekent meer eiwitsynthese, wat simpelweg grotere en sterkere spieren impliceert. Het helpt ook bij vetverbranding en laat harde, dichte en pure spiermassa achter.

Verhoogt de productie van RBC’s

Een ander groot voordeel van Trenorol is dat het de productie van rode bloedcellen, die zuurstof in je lichaam vervoeren, helpt verhogen. Het verhogen van RBC’s helpt ook de vasculariteit te vergroten, waarbij aderen overal in de spieren verschijnen.

Verhoogt de vasculariteit

Nog een ander belangrijk voordeel van Trenorol is dat het waterretentie elimineert en ook helpt de vetverbranding in het lichaam te stimuleren. Dit, in combinatie met een verhoogde productie van rode bloedcellen, helpt de vasculariteit te vergroten, wat de meeste bodybuilders nastreven.

Lees hier de Trenorol-recensie

Testo Max

Testo Max

Als het gaat om testosteronsupplementen, is Testo Max één van de best beschikbare keuzes. De originele formule is verbeterd en bevat nu een enorme dosis D-asparaginezuur, dat zelf een aanzienlijke boost geeft aan de testosteronsecretie in je lichaam.

Het is bekend dat het 2352 mg D-asparaginezuur per portie bevat. Het bestaat ook uit andere natuurlijke ingrediënten zoals fenegriek, rode ginseng, brandnetelbladextract, enz. Testo Max kan worden gecombineerd met andere legale steroïden van Crazy Bulk om je kracht te versterken, je spiergroei te vergroten, de vetverbranding in de lichaam te versnellen enz.

Enkele van de belangrijkste ingrediënten in Testo Max zijn de volgende:

 • D-asparaginezuur
 • Fenegriek extract
 • Rood Ginsengpoeder
 • Brandnetelbladextract
 • Borium
 • Bioperine
 • Vitaminen D3, K1, B6
 • Zink
 • Magnesium

Enkele van de belangrijkste voordelen van Testo Max worden hieronder opgesomd:

Verhoogt de spiergroei

Testosteron is het mannelijke hormoon dat verantwoordelijk is voor het vergroten van de spiermassa. Door de natuurlijke productie van dit hormoon te verhogen, helpt Testo Max de spiergroei in je lichaam te stimuleren. Het helpt je om betere resultaten uit je trainingen te halen.

Verbrandt algeheel lichaamsvet

De krachtige mix van ingrediënten helpt je BMR te verhogen zodat je lichaam beter in staat is om vet te verbranden. Het is belangrijk op te merken dat testosteron het hormoon is dat wordt geleverd met een verbazingwekkend vetverbrandend potentieel. Door je testosterongehalte te verhogen, helpt Testo Max de vetverbranding te versnellen en magere en droge spiermassa achter te laten.

Verbetert kracht en uithoudingsvermogen

Bij regelmatig gebruik helpt Testo Max de bloedtoevoer naar de spieren te verbeteren, waardoor je sterker wordt, zodat je zwaardere gewichten kunt tillen. Daar naast helpt het je ook om je VO2 max- niveaus te verhogen, terwijl het een verhoogd niveau van stikstofmonoxide ondersteunt, wat op zijn beurt je energieniveau enorm doet stijgen.

Verbetert het libido

Aangezien testosteron het primaire mannelijke geslachtshormoon is, doet Testo Max wonderen voor je geslachtsdrift door je testosteronproductie te stimuleren. Het helpt ook om je seksuele prestaties in de loop van de tijd te verbeteren.

Wie heeft de Crazy Bulk Bulking Stapel nodig?

De Crazy Bulk Bulking Stapel, zoals de naam al doet vermoeden, is bedoeld voor het verkrijgen van spiermassa. Een ander voordeel is dat het ook kan helpen om je kracht te vergroten. Val je onder één van onderstaande categorieën, dan is de Bulking Stapel de juiste keuze voor jou:

1. BeginnersAls je een nieuweling bent die spiermassa probeert te kweken, kan de Crazy Bulk Bulking Stapel je op het snelle spoor zetten om spieren en kracht te krijgen.
2. HardgainersAls je het moeilijk vindt om spieren te kweken ondanks harde trainingen en een goed dieet, dan kan de Bulking Stapel je helpen om ze sneller op te bouwen.
3. Geavanceerde bodybuildersAls je een doorgewinterde bodybuilder bent die zijn spiergroei naar een nieuw niveau wil tillen, dan kan deze stapel wonderen voor je doen.
4. Degenen die vastzitten op een plateauAls je een plateau hebt bereikt en je vindt het moeilijk om er doorheen te komen, dan kan de Bulking Stapel je helpen er gemakkelijk doorheen te breken.
5. Diegenen die op zoek zijn naar alternatieven voor steroïdenAls je op zoek bent naar veilige en natuurlijke alternatieven voor gevaarlijke steroïden, dan is de Crazy Bulk Bulking Stapel precies het juiste product voor u.
6. Natural BulkersAls je iemand bent die de voorkeur geeft aan natuurlijke supplementen om spieren en kracht te krijgen, dan is Crazy Bulk Bulking Stapel iets voor jou.

Gebruikersrecensies, voor en na foto’s

Recensies en meningen van klanten zijn de beste indicatoren voor de effectiviteit van een product. Dit is waar Crazy Bulk Bulking Stapel naar voren komt als een duidelijke winnaar. Dit is een product dat al vele jaren positieve gebruikersrecensies en getuigenissen krijgt.

Hieronder vindt je enkele authentieke gebruikersrecensies en voor en na foto’s om je een idee te geven van wat je van deze stapel kunt verwachten:

Crazy Bulk Bulking Stapel recensie

Zoals blijkt uit de bovenstaande getuigenissen, zijn gebruikers gewoon blij met de resultaten en willen ze niet stoppen met het gebruik van deze stapel voor nog betere resultaten. Hoewel sommige gebruikers in het begin sceptisch zijn, worden ze terugkerende gebruikers zodra ze de resultaten krijgen die ze zo hard geprobeerd hebben te bereiken.

Hoe de Bulking Stapel gebruiken – Dosering

Verder is het belangrijk om te weten op welke manier je de 4 legale steroïden in de Bulking Stapel moet innemen.

Hieronder vindt je de doseringsinformatie:

Testo Max – Je begint je dag met 4 capsules Testo Max. Neem ze in met water bij je ontbijt. Het idee hierachter is om je testosteronspiegel de hele dag hoog te hebben zodat je veel kracht en energie hebt tijdens het sporten of gewichtheffen.

Trenorol – Neem 3 capsules in met water voor de training.

Decaduro – Neem 3 capsules in met water voor de training. Je kunt het combineren met Trenorol. Zowel Trenorol als Decaduro versterken je kracht en helpen het eiwitmetabolisme op gang te brengen om spieren en kracht op te bouwen.

D-Bal – Dit is voor je post-workout. Als je klaar bent met je training, neem dan 3 capsules D-Bal met water om sneller te herstellen en spiermassa te krijgen.

Crazy Bulk Bulking Stapel Recensie – voor- en nadelen

Hier is een korte samenvatting van de voor- en nadelen van de Bulking Stapel van Crazy Bulk:

PLUSPUNTEN

 • 100% legaal, orale inname
 • Geen pijnlijke injecties nodig
 • Geweldig voor het bulken van spieren
 • Helpt de kracht te vergroten om door plateaus te breken
 • Verhoogt testosterongehalte
 • Geen bijwerkingen bekend
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Grote korting bij aankoop van 2 sets (2 + 1 GRATIS)
 • Gratis levering wereldwijd

NADELEN

 • Alleen beschikbaar via de officiële website
 • Geld-terug-garantie is niet verregaand genoeg
 • Niet voor mannen onder de 18
 • Niet geschikt voor mannen met een medische aandoening
 • Als je allergisch bent voor één van de ingrediënten, neem deze dan niet in.

Prijs en beste aanbiedingen:

Zoals een consument in zijn getuigenis zei, is de Bulking Stapel een koopje voor slechts $ 180. De prijs van deze stapel is $ 179,99 en het helpt je een enorme $ 50 te besparen als je elk van deze 4 legale steroïden afzonderlijk zou kopen.

Maar dat is niet alles!

Beste aanbieding – Koop er 2 en krijg er 1 GRATIS voor slechts $359,98

Ja! Je kunt 3 sets van deze stapel kopen voor de prijs van twee. Deze aanbieding is ongelooflijk populair en is een enorme hit bij bodybuilders die regelmatig trainen en snel spieren willen opbouwen zonder bang te hoeven zijn voor bijwerkingen.

Het wordt geleverd met GRATIS wereldwijde verzending, wat een ander pluspunt is voor dit merk.

Veelgestelde vragen

Zijn Crazy Bulk-supplementen veilig?

Crazy Bulk-supplementen, of legale steroïden, worden verondersteld 100% veilig en vrij van bijwerkingen te zijn. Ze worden gemaakt in een door de FDA geïnspecteerde faciliteit met volledig natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot anabole steroïden beschadigen ze de lever of de nieren niet. Ze zijn ook veilig voor het hart.

Als je echter allergisch bent voor één van de ingrediënten, moet je het gebruik ervan vermijden. Bepaalde producten bevatten cafeïne en zijn niet de juiste keuze voor mensen die cafeïne-intolerant zijn. Bovendien, als je een medische aandoening hebt, moet je contact opnemen met je arts voordat je de Crazy Bulk Bulking Stapel of andere legale steroïden inneemt.

Is Crazy Bulk een echt bedrijf?

Ja! Het is een 100% legitiem bedrijf dat nu aanwezig is op alle grote continenten. Het heeft nu distributiecentra in enorm veel landen en zijn producten zijn bijna over de hele wereld populair. Het lijkt een revolutie te hebben veroorzaakt in de supplementenscene met zijn reeks legale steroïden.

Ik heb persoonlijk D-Bal, de Bulking Stapel en Clenbutrol gebruikt en heb er verbazingwekkende resultaten mee behaald.

Hoe lang duurt het voordat de Bulking Stapel werkt?

De meeste gebruikers beginnen al na 2-3 weken resultaten op te merken als het gaat om spiergroei. De meeste van hen ervaren echter een toename van hun kracht binnen de eerste paar dagen.

Houd er altijd rekening mee dat deze supplementen alleen werken als je ze combineert met intensieve training en een gezond dieet. Hoewel je binnen 2-3 weken resultaten zou moeten zien, moet je minimaal 4 weken wachten om de resultaten te zien. Verder is het aan te raden om voor een cyclus van acht weken te gaan voor het beste resultaat.

Kan ik proteïne shakes drinken met de Bulking Stapel?

Ja! In feite moet je voldoende proteïnen en whey-eiwitten in je dieet opnemen samen met de Bulking Stapel hebben om goede winsten te ervaren.

Conclusie

De Crazy Bulk Bulking Stapel is één van de beste opties die beschikbaar zijn voor diegenen die spieren en kracht proberen te kweken zonder de steroïde-weg in te slaan. Dit zijn natuurlijke supplementen waarvoor zelfs geen PCT nodig is, omdat ze geen kunstmatig hormoon bevatten.

Gebruikersrecensies zijn gewoon geweldig en de prijs is ook geweldig. Het is een duidelijke winnaar en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan zowel beginners als gevorderde bodybuilders die opgevijzeld willen worden met droge, harde en pure spiermassa.

Vergelijkbare berichten