Clenbuterol vs Winstrol

Clenbuterol en winstrol zijn twee enorm populaire stoffen die door sportschoolbezoekers worden gebruikt om vet te verbranden en een uitpuilend lichaam te krijgen.

Ik zeg “stoffen” omdat winstrol een steroïde is, maar clenbuterol technisch gezien niet. Clen is in plaats daarvan geclassificeerd als een ‘sympathicomimetisch amine’. Het wordt echter vaak gebruikt naast andere vetverbrandende steroïden en daarom wordt het soms ten onrechte vermeld als een cuttingsteroïde.

Beide stoffen hebben elk hun eigen unieke voordelen en bijwerkingen, waardoor ze op heel verschillende manier werken. Om een beter inzicht te krijgen in hoe deze 2 geneesmiddelen zich verhouden, lees je hieronder welke de betere optie is.

Clenbuterol vs Winstrol

Clenbuterol versus Winstrol

Het basisdoel van Clenbuterol is om het calorieverbruik te verhogen door een lichte verhoging van de lichaamstemperatuur teweeg te brengen. Clenbuterol is een thermogene stof, wat betekent dat het ervoor zorgt dat je lichaam meer calorieën verbrandt door je kerntemperatuur te verhogen. De reden dat het ervoor zorgt dat je calorieën verbrandt, is omdat het lichaam constant probeert je temperatuur weer naar normaal af te koelen.

Om vet te verliezen moet je meer caloriëen verbranden dan je opneemt. Dit wordt aanzienlijk gemakkelijker als je een snellere stofwisseling hebt en elke dag meer calorieën verbrandt (wat clenbuterol veroorzaakt). Als je met een calorietekort eet, cardio doet en clen neemt – kan je een snel gewichtsverlies verwachten. Clenbuterol kan ook door vrouwen worden gebruikt.

Winstrol is ook een zeer krachtige vetverbrander, maar werkt op een andere manier dan clenbuterol. Winny blokkeert de cortisolspiegel, wat resulteert in een slanker/meer gedefinieerd lichaam. Het is een van de beste snijsteroïden.

Clenbuterol vs Winstrol

Welke is beter voor vetverlies?

Kortom, beide verbindingen zijn geweldig als het gaat om het verbranden van vet. Clenbuterol is echter krachtiger in termen van puur gewichtsverlies, vanwege de sterke thermogene effecten.

Winstrol is ook anabool van aard, wat betekent dat je een aanzienlijke hoeveelheid kracht en spieren kunt verwachten. Terwijl clenbuterol vooral een vetverbrander is en geen grote invloed heeft op de spiermassa (in ieder geval bij mensen).

Winstrol wordt ook als behoorlijk efficiënt beschouwd als het gaat om het verbeteren van atletische prestaties, vanwege een toename van het algehele vermogen en de productie van rode bloedcellen.

Clenbuterol en winstrol elimineren overtollige waterretentie in het lichaam, waardoor je spieren er droger en gedefinieerder uitzien. Dientengevolge kan een verhoogde vasculariteit vaak worden ervaren door een winny- of clen-cyclus.

Winstrol heeft een speciaal vermogen om SHBG te verlagen (Sex-Hormone-Binding-Globuline), en dit is wat het supplement in staat stelt om de testosteronniveaus te verhogen. Volgens studies vermindert het SHBG met 50% in slechts een paar dagen met een lage dosering.

Vetverlies door clenbuterol gebeurt snel en dus zullen de resultaten al binnen 1-2 weken na consumptie zichtbaar worden.

Winstrol heeft ook legale alternatieven op de markt die oraal worden ingenomen en waarvoor geen injecties nodig zijn. Winstrol is niet giftig voor de nieren of lever in tegenstelling tot de meeste andere steroïden.

Als je je zorgen maakt over enkele van de neveneffecten van winny, zoals gewrichtspijn of onderdrukte testosteronniveaus na je cyclus, kun je in plaats daarvan anavar nemen, dat de verschillende voordelen van winny heeft, maar een mildere stof is (met minder bijwerkingen).

Winstrol werkt heel snel, waardoor je er in slechts een paar weken aanzienlijk gedefinieerder uitziet.

Clenbuterol vs Winstrol bijwerkingen

Clenbuterol vs Winstrol bijwerkingen

De bijwerkingen van clenbuterol zijn milde of ernstige hoofdpijn, spierspasmen, misselijkheid en braken, slapeloosheid, hartkloppingen, droge mond, angst, verhoogde transpiratie, nervositeit of rusteloosheid, onvrijwillige tremor en verhoogde bloeddruk.

Als het op winstrol aankomt, kan de gebruiker meer haarverlies, verhoogde hartslag, acne, verlaagd HDL-cholesterol, verhoogd LDL-cholesterol, leverbeschadiging en lage testosteronproductie ervaren.

Lees Ook: Clenbuterol Bestellen

Dus bij het vergelijken van bijwerkingen kunnen we concluderen dat beide verbindingen nadelige effecten zullen veroorzaken. Degenen die streven naar vetverlies en een gedefinieerd lichaam, kunnen voor clenbuterol gaan, terwijl winstrol wordt aanbevolen voor mensen die meer bezig zijn met kracht en grootte.

Beide verbindingen kunnen op zichzelf of samen indrukwekkende resultaten opleveren, mocht je besluiten ze naast elkaar in dezelfde cutting stapel te gebruiken.

Legale Clenbterol en Winstrol alternatieven

Zowel Clenbuterol als Winstrol hebben negatieve bijwerkingen en ik zou het gebruik van geen van beiden aanraden, of je nu voor een cuttingcyclus of voor gewichtsverlies wilt gaan. Supplementen hebben de afgelopen jaren dramatische veranderingen ondergaan en je kan nu veilige en legale producten gebruiken die je helpen om bijna dezelfde resultaten te krijgen zonder bijwerkingen.

Clenbutrol

Clenbutrol van Crazy Bulk is een natuurlijk en veilig alternatief voor Clenbuterol dat kan helpen vet te verbranden terwijl de spiermassa in je lichaam behouden blijft. Het is geweldig voor zowel het cutten als het afvallen. Het heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen en kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt. Bekijk mijn Clenbutrol Review door hier te klikken.

Winsol from Crazy Bulk


Winsol van Crazy Bulk is een ander geweldig supplement dat je kan helpen om uitstekende cutting resultaten te krijgen. Het kan helpen vet te verbranden, spieren te cutten en te verharden, de vasculariteit te vergroten en kracht te vergroten zonder enige bijwerkingen. Ook dit supplement krijgt ongelooflijk positieve gebruikersrecensies. Bekijk mijn gedetailleerde en onbevooroordeelde Winsol Review door hier te klikken.

Overzicht

Dus, wat is de betere stof – clenbuterol of winstrol?

Dat hangt volledig af van wat je wilt bereiken.

Als je vet wilt verbranden en je niet zo bezig bent met het opbouwen van spieren, dan is clenbuterol de betere keuze omdat het een krachtigere vetverbrander is.

Als je zowel spieren wilt opbouwen als vet wilt verbranden, is winstrol veel beter.

Als je snel vet wilt verliezen zonder al te veel bijwerkingen te ervaren, zou clenbuterol een beter alternatief zijn om te nemen (ervan uitgaande dat je hart in goede vorm is).

Vergelijkbare berichten