Clenbuterol Kopen

Clenbuterol is een luchtwegverwijder, die oorspronkelijk werd ontworpen om de luchtwegen van astmapatiënten te openen; waardoor ze gemakkelijker kunnen ademen.

Na verloop van tijd merkten mannen en vrouwen die clenbuterol kregen echter al snel effectief vetverlies op. Bijgevolg werd het een grote hit in de fitnessindustrie – hetgeen vandaag nog steeds het geval is.

Clenbuterol kopen

Clenbuterol wordt door bodybuilders gebruikt om hen te helpen lichaamsvet te verwijderen en gespierd te worden voor een wedstrijd. Clenbuterol is echter ook populair bij mannen en vrouwen die gewoon willen afvallen en de spierspanning willen vergroten.

Clenbuterol voordelen

  • Versneld vetverlies
  • Verhoogde spiertonus/definitie
  • Verbeterde energie
  • Verhoogde motivatie
  • Verhoogde kracht
  • Meer spiermassa (bij sommige gebruikers)

Vetverlies

De belangrijkste reden waarom mensen clenbuterol kopen, is om vet te verbranden. Clenbuterol werkt door de thermogenese te stimuleren, wat een piek in het metabolisme veroorzaakt.

Het wekt het CZS (centraal zenuwstelsel) op, wat de adrenaline-output en de hartslag verhoogt.

Dit proces resulteert in een verhoogde lichaamstemperatuur. Het lichaam is echter geprogrammeerd om homeostase te behouden, dus het probeert je lichaam af te koelen.

Omdat het lichaam constant bezig is om de temperatuur weer naar beneden te regelen, verbrandt het extra calorieën in rust. Zo verbrandt je lichaam effectief vet – ondanks dat het zittend is.

Combineer dit met lichaamsbeweging en gebruikers ervaren vaak snel gewichtsverlies.

Eén van zijn neveneffecten van het zijn in thermogenese, is meer zweten (in en uit de sportschool).

Spierspanning

Naarmate een persoon vet verliest, zullen ze een verhoogde spierdefinitie gaan opmerken. Wanneer mannen minder dan 10% lichaamsvet krijgen, zullen hun buikspieren zichtbaar worden – hetzelfde geldt voor vrouwen met minder dan 20% lichaamsvet.

Energie

Dankzij de toename van adrenaline hoef je niet te vertrouwen op het drinken van eindeloze hoeveelheden koffie gedurende de dag om je energie hoog te houden. Je zult ook niet elke keer dat je een intensieve training wilt doen, afhankelijk zijn van je favoriete pre-workoutsupplement, omdat clenbuterol zelf hetzelfde chemische proces in het lichaam repliceert (waarbij de adrenalinespiegel stijgt).

Als je gevoelig bent voor stimulerende middelen, omdat het je geestelijke gezondheid beïnvloedt, is clenbuterol mogelijk geen geschikte keuze. Ook kan clen slapeloosheid veroorzaken bij gebruikers, als gevolg van overstimulatie van het zenuwstelsel. Als dit gebeurt, kan het de moeite waard zijn om de doses eerder op de dag in te nemen of de ingenomen hoeveelheid te verminderen.

Clenbuterol voordelen

Motivatie

Naarmate het adrenalinegehalte stijgt, neemt ook de motivatie toe. Clenbuterol-gebruikers kunnen dus meer succes ervaren, niet alleen met betrekking tot vetverlies; maar ook in de sportschool, op het werk of in relaties.

Hoge adrenalineniveaus verhogen ook de feel good-neurotransmitter, dopamine, in de hersenen.

Een gemotiveerd en gelukkig individu heeft dus meer kans om succes te behalen (wat indirect kan leiden tot meer gewichtsverlies).

Spierkracht/omvang

Hoewel clenbuterol geen steroïde is, beschouwen sommige mensen het verkeerdelijk als een steroïde. Wat het gemeen heeft met steroïden is dat het de spierkracht kan vergroten. Wees dus niet verbaasd als je zwaardere gewichten tilt dan normaal in de sportschool. Dit komt doordat het CZS wordt gestimuleerd.

Wanneer het zenuwstelsel wordt opgevoerd, duurt het langer voordat de spieren vermoeid raken; dus zwaardere gewichten en meer herhalingen kunnen tijdens trainingen worden voltooid. Dit kan clen-gebruikers indirect helpen om meer spieren te kweken.

In dierstudies heeft clenbuterol aangetoond dat het aanzienlijke spiergroei veroorzaakt. Sommige mensen kunnen hiervan getuigen die clen hebben gebruikt, maar de meesten merken niet veel verschil. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat gebruikers minder calorieën eten wanneer ze op clen zijn, omdat velen op dieet zijn tijdens het cyclen.

Hierdoor zijn de spieropbouwende effecten van clenbuterol bij mensen nog relatief onbekend, maar het is waarschijnlijk dat het helpt om spieren te behouden bij het afvallen (tenminste).

Lees ook:

Waar Clenbuterol kopen?

Clenbuterol is illegaal om te kopen, nadat de FDA mensen verbood om het voor cosmetische doeleinden te gebruiken. Dit was te wijten aan mensen die last hadden van een hoge hartslag in rust, hartkloppingen, overmatig zweten en angst.

Echter, Crazy Bulk (een populaire fabrikant); biedt legale clenbuterol te koop aan.

Hun product heet clenbutrol en het bootst de krachtige vetverbrandende effecten van clenbuterol na, maar zonder de bijwerkingen.

Zo is clenbutrol door de FDA goedgekeurd en 100% legaal om online te kopen zonder medisch voorschrift van een arts.

Anderen kunnen proberen illegale clenbuterol te vinden op de zwarte markt.

Dit brengt echter verschillende risico’s met zich mee, zoals opgelicht worden en het echte product niet krijgen. Een ander risico is de voorraad met schadelijke ingrediënten, wat minder vaak voorkomt, maar heel goed mogelijk is. Bovendien, als iemand illegale clenbuterol online koopt, komt hun pakket mogelijk nooit aan.

Helaas kunnen mensen die van illegale websites kopen geen aangifte doen, omdat ook zij deelnemen aan een illegale aankoop (en mogelijk aansprakelijk zijn voor boetes of gevangenisstraf).

Daarom raden we aan om legale clenbuterol van Crazy Bulk te kopen.

Crazy Bulk is een legitiem bedrijf dat alleen door de FDA goedgekeurde formules verkoopt. Ze verkopen legale, steroïde alternatieven naast clen; die op elkaar kunnen worden gestapeld voor verder vetverlies.

Hun cutting stapel bevat bijvoorbeeld:

De bovenstaande stapel zal de vetverbranding verbeteren, meer dan wanneer je alleen clen zou nemen. Spier- en krachttoename zal ook prominenter zijn door de toevoeging van Winsol en Testo- Max.

De supplementen van Crazy Bulk kunnen vanwege hun veiligheid meerdere maanden per keer worden ingenomen; in tegenstelling tot illegale clenbuterol (waar cycli zo kort kunnen zijn als 2 weken).

Het vereist ook geen therapieën na de cyclus, zoals anabole steroïden, omdat ze de hormoonfunctie niet uitschakelen. Dit is de reden waarom veel sportschoolbezoekers dergelijke supplementen bestellen, omdat het een veilige manier is om winsten te boeken (zonder een strafblad en/of je gezondheid te riskeren).

Clenbuterol beoordelingen

De volgende beoordelingen zijn van Crazy Bulk-klanten die het product Clenbutrol hebben gebruikt om vet te versnipperen.

Clenbuterol Kopen

Balwinder nam clenbutrol gedurende 5 weken, verloor aanzienlijke hoeveelheden vet en onthulde zijn sixpack tegen het einde van de suppletie.

Clenbuterol kopen

John Miller nam de cutting stapel van Crazy Bulk (inclusief clenbutrol) gedurende 8 weken. Hij verloor 6% lichaamsvet, terwijl hij de spierdefinitie verbeterde (vooral in zijn buikspieren en schouders).

Kim

Kim nam gedurende 1 maand clenbutrol, winsol (winstrol) en anvarol (anavar) en verloor zo’n 3,6 kg. Haar biceps nam echter toe met 0,5ʺ, wat spiergroei betekende; dus haar vetverlies zal waarschijnlijk 10+ zijn na slechts 4 weken suppletie.

Clenbuterol aanbiedingen

Clenbutrol

Als je clenbuterol wilt kopen, raden we je aan de legale weg te volgen en clenbutrol te kopen op de officiële Crazy Bulk-website. Bekijk mijn volledige en onbevooroordeelde Clenbutrol Review door hier te klikken.

Clenbuterol dat te koop is op de zwarte markt is niet alleen potentieel gevaarlijk, maar kan ook financieel erg mislopen, aangezien je in wezen zaken doet met criminelen.

Ons advies is om veilig te blijven en te werken met door de FDA goedgekeurde producten, zodat je snel vet kunt verliezen (binnen de grenzen van de wet).

Vergelijkbare berichten