Clenbuterol bestellen – Hoe Clen bestellen in Nederland/België

Wil je weten of het kopen van Clenbuterol in Nederland legaal en zelfs mogelijk is?

Laten we het hier over één ding eens zijn: Clenbuterol is gewoon de beste als het gaat om het verbranden van vet. Ik weet zeker dat niemand dat kan beweren. Keer op keer heeft Clenbuterol bewezen de sterkste vetverbrander ter wereld te zijn. Dat het bijwerkingen heeft die zelfs fataal kunnen worden, is een heel ander onderwerp.

Dus, Clenbuterol is een krachtig supplement voor bodybuilding en vetverbranding, maar is het veilig en legaal om Clen in Nederland te kopen?

Dit is toevallig één van de meest voorkomende vragen waar je over nadenkt wanneer je probeert om als bodybuilder aan de slag te gaan met je cutting cyclus. Niet alleen dit, veel mensen bedenken zich hetzelfde als ze Clen willen gebruiken om af te vallen en weer in vorm te komen.

Dus als jij jezelf deze vraag ook stelt, zal ik je laten weten hoe je het legaal in Nederland kunt kopen zonder aan de andere kant van de wet te staan.

Clenbuterol bestellen

Is Clenbuterol legaal in Nederland?

Laten we het eerst hebben over de juridische status van Clenbuterol in Nederland…

Zoals de meeste landen in Europa, wordt Clenbuterol als onveilig beschouwd voor menselijke consumptie. Het valt echter nog niet onder de lijst van gereguleerde stoffen zoals andere cutting steroïden. Wat het betekent is dat het eigenlijk niet illegaal is om Clenbuterol te kopen of te verkopen, of je het nu gebruikt voor vetverbranding of als bodybuildingsupplement.

Maar er zijn toch regels…

Clenbuterol kan niet worden gekocht zonder een medisch voorschrift van een arts en dit is wat het moeilijk maakt om het online te kopen.

Clenbuterol Bestellen

Waarom zou ik Clen kopen?

Clenbuterol of Clen, zoals het in de volksmond wordt genoemd, is een krachtig supplement voor gewichtsverlies en er zijn ongetwijfeld velen die de doeltreffendheid ervan als vetverbrander bewijzen. Zelfs Hollywood-sterren zoals Hugh Jackman worden ervan verdacht Clenbuterol te hebben gebruikt (hoewel er geen bewijs is) om een perfecte lichaamsvorm te krijgen.

Afgezien hiervan is één van de vele voordelen dat het je ook kan helpen vet te verbranden zonder spiermassa te verliezen. Dit is wat Clen zeer aantrekkelijk maakt voor veel bodybuilders die vet willen verliezen en hun zuurverdiende spiermassa willen behouden. Geen wonder dat veel beginners, evenals professionele bodybuilders, een Clenbuterol Cycle proberen om de gewenste resultaten te krijgen. Een Clenbuterol-cyclus voor beginners is echter waarschijnlijk minder krachtig in vergelijking met die voor gevorderde en professionele bodybuilders.

Om weer vet te verbranden en spieren te verliezen, kan ik (als iemand die al meer dan 17 jaar hard getraind heeft) uit mijn persoonlijke ervaring zeggen dat ik er alles aan zou doen om die spieren op mijn lichaam te houden in plaats van ze te verliezen met een verbrander!

Lees Ook: Beste snijden steroïden

Maar hoe werkt Clen?

Clen is een krachtige thermogene booster. Dit betekent dat het de lichaamstemperatuur verhoogt om sneller vet te laten verbranden. In het proces helpt het ook om je energieniveau veelvoudig te verhogen. Zo kun je met meer uithoudingsvermogen naar de sportschool gaan om harder te trainen!

Geen wonder dat alle bodybuilders willen deze vetverbrander proberen!

Wat nog interessanter is, is dat Clen nu verkrijgbaar is in de vorm van orale pillen, neussprays, vloeistof, injecties, enz., en je mag het in elke vorm nemen waar je je prettig bij voelt.

Een juridische maas in de wet waar veel mensen gebruik van maken om Clen te kopen, is dat het gebruikt kan worden bij de behandeling van astma, omdat het helpt de luchtwegen vrij te maken, zodat je beter kunt ademen. Niet alleen dit, het kan ook worden voorgeschreven aan mensen die lijden aan emfyseem, chronische obstructieve ziekten en longziekten of aandoeningen.

Ik moet hier vermelden dat Clenbuterol is toegestaan voor gebruik bij dieren in de VS en vele andere landen over de hele wereld.

De meeste bodybuilders kopen Clen op de zwarte markt, waar ze onder verschillende merknamen kunnen worden verkocht, waaronder Clerovet, Randlab, Broncopulmin, enz.

Ik wil hier graag vermelden dat je in sommige Aziatische landen en in Mexico Clenbuterol kunt kopen zonder enige wettelijke beperkingen.

Clenbuterol Bestellen

Clenbuterol voor vrouwen

Het zijn niet alleen mannen die Clenbuterol gebruiken om overtollig lichaamsvet kwijt te raken. Veel vrouwen proberen het ook om af te vallen en overtollig vet te verliezen. Meestal bestaat een Clenbuterol-cyclus voor vrouwen uit een kleinere dagelijkse dosering in vergelijking met mannen. Het betekent echter niet dat vrouwen geen bijwerkingen zullen ervaren ondanks een lage dagelijkse dosering.

Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen bij vrouwen zijn een hoge bloeddruk, spierkrampen, overmatig zweten, slapeloosheid, cardiovasculaire stress, enz.

Waarom is het kopen van Clen op de zwarte markt een slecht idee?

Ook al is Clen gemakkelijk verkrijgbaar op de zwarte markt (ook in de VS), het is nooit een goed idee om het daar te kopen om je Clen-cyclus te starten en dit kan verschillende redenen hebben.

Allereerst zou je uiteindelijk neppe of foute Clen kunnen kopen!

Eén van de meest prominente redenen waarom je Clen niet op de zwarte markt zou moeten kopen, is dat je mogelijk een nepproduct zou kunnen kopen. Bij gebrek aan enige administratieve controle worden er geen kwaliteitscontroles uitgevoerd op Clen die illegaal wordt geproduceerd of geïmporteerd is uit landen als China en India.

Dit betekent dat je alles zou kunnen kopen, zoals efedrine enz., onder het label van Clen.

Ten tweede kan de Clen die je op de zwarte markt koopt, in niet-steriele omstandigheden zijn vervaardigd. Je moet er rekening mee houden dat het vrijwel zeker is dat die louche fabrikanten niet voldoen aan de cGMP-praktijken.

Ten derde kun je nooit zeker zijn van de ingrediënten en de hoeveelheid ervan. Ze kunnen dus mogelijk gevaarlijke ingrediënten bevatten, hetzij in een kleine hoeveelheid, waardoor de pil ondoeltreffend wordt, of in grotere doses waardoor de pil gevaarlijk wordt voor je gezondheid met een ernstig risico op bijwerkingen.

Waarom Clenbuterol wordt niet online verkocht?

Allereerst heb je een medisch voorschrift van een arts nodig om Clen te krijgen (zoals hierboven vermeld). Dit maakt het erg moeilijk voor je om het online te kopen.

Er kunnen echter nog een aantal andere redenen zijn waarom de meeste online retailers Clen niet online verkopen.

Eén van die redenen is dat ze te maken kunnen krijgen met strafrechtelijk onderzoek, controles en invallen door de IRS.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere instanties die actie kunnen ondernemen tegen online retailers die Clen verkopen en deze instanties kunnen de douane en immigratiedienst zijn (aangezien Clen illegaal uit andere landen wordt verkregen) en ook de FDA.

Bijwerkingen van Clenbuterol

Laten we het even hebben over de bijwerkingen van Clenbuterol en waarom het niet wordt aanbevolen als vetverbrander of bodybuildingsupplement…

Enkele van de bijwerkingen van Clenbuterol kunnen zijn:

 • Misselijkheid
 • Rusteloosheid
 • Hoge bloeddruk
 • Ongerustheid
 • Depressie
 • Slapeloosheid enz.

Daarnaast kan het ook leiden tot een hartvergroting die fataal kan worden en zelfs tot de dood kan leiden. Het is bekend dat het je hartfunctie verstoort en dit kan zeer ernstige gevolgen hebben voor je algehele gezondheid en welzijn.

Lees Ook: Clenbuterol vs Winstrol

Hoe Clenbuterol legaal kopen in Nederland/België?

Welnu, de beste optie die voor jou beschikbaar is, is om te kiezen voor 100% legale en veilige alternatieven die Clenbuterol nabootsen zonder één van de beruchte bijwerkingen zoals hierboven vermeld.

Nu ligt de schoonheid van dergelijke supplementen in het feit dat ze zijn samengesteld met 100% natuurlijke ingrediënten en je kunnen helpen om resultaten te krijgen die zeer dicht bij echte Clen liggen zonder dat ze schadelijk zijn.

So far, so good! Maar welke merken zijn nu te vertrouwen?

Er zijn duizenden vetverbranders en Clen-alternatieven die de markt overspoelen, maar het zijn er maar een paar die echt werken en twee hiervan zijn:

 • Crazy Bulk en Brutal Force
 • Clenbuterol van Crazy Bulk

Wat heeft Crazy Bulk te bieden?

 • Clenbutrol
 • Cutting Stapel
Clenbutrol

9.9/10

Clenbutrol van Crazy Bulk

Functies

 • Bootst Clenbuterol na
 • Verbrandt vet, behoudt spieren
 • Verbetert het uithoudingsvermogen
 • Vormt buikspieren
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Geen bijwerkingen
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis

Clenbutrol is hun alternatief voor Clen. Het biedt veel voordelen voor zowel bodybuilders als mensen die willen afvallen.

Wat Clen zo effectief maakt voor een cutting cyclus, is dat het kan helpen vet te verbranden terwijl je je zuurverdiende spiermassa behoudt.

Ja!

Je verliest geen spieren als je Clenbutrol gebruikt.

Bovendien heeft het de neiging om je cardiovasculaire prestaties te verbeteren. Het kan dus een geweldige prestatieverhoger zijn voor atleten. (Als je van bodybuilding houdt, moet je echter eerst je coach raadplegen.)

Enkele van de andere voordelen van Clenbutrol zijn onder meer:

 • verbeterde energie en uithoudingsvermogen
 • verhoogt de zuurstofstroom
 • verbrandt vet, behoudt droge spiermassa
 • verbetert de cardiovasculaire prestaties
 • heeft geen negatieve bijwerkingen
CuttingStack

Daarnaast kun je Clenbutrol combineren met andere vetverbrandende legale steroïden van Crazy Bulk om betere en snellere resultaten te krijgen. In feite is de Cutting Stapel van Crazy Bulk een combinatie van vier legale steroïden, waaronder Clenbutrol, Winsol (Winstrol), Anvarol (Anavar) en Testo Max (Sustanon) die je helpen snellere en betere resultaten te boeken.

De Cutting Staple kan helpen om vet te verbranden, de vasculariteit te verbeteren, de verhouding tussen spieren en vet te verhogen, je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten, de cardiovasculaire prestaties te verbeteren, enz. Bovendien heeft het geen negatieve bijwerkingen. Voor het beste resultaat wordt een cyclus van 8 weken aanbevolen.

Wat heeft Brutal Force te bieden?

 • CCut
 • Definition stapel
 • Sculpt Stapel

Hoewel Brutal Force een relatief nieuw merk is in vergelijking met Crazy Bulk, is het geen tweede en biedt het een geweldig alternatief voor vetverbrandende steroïden en Clenbutrol.

CCut

9.9/10

CCut van Brutal Force

Functies

 • Bootst Clenbuterol na
 • Verbrandt vet, behoudt spieren
 • Verbetert het uithoudingsvermogen
 • Vormt buikspieren
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Geen bijwerkingen
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis

CCut, zoals je inmiddels begrepen hebt, is een alternatief voor Clenbuterol. Het is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het verbrandt niet alleen vet, maar helpt ook om de droge spieren in het lichaam te behouden. Een ander positief aspect van dit Clen-alternatief is dat het een snelwerkende formule is die voor snelle resultaten kan zorgen.

Bovendien zijn er geen bijwerkingen en heb je zelfs geen PCT (post CCut-cyclus) nodig.

Bovendien kun je het combineren met andere legale steroïden van Brutal Force voor nog snellere resultaten. Er zijn twee stapels waaruit je kunt kiezen en deze omvatten:

Definition Stapel

Laten we het eerst hebben over de Definition Stapel…

Definition Stack

Deze stapel combineert CCut met vier andere legale steroïden: WCut (Winstrol), ACut (Anavar), SBulk (Sustanon) en TBulk (trenbolon). Wat deze stapel onderscheidt van andere Cutting Stapels, is dat deze niet alleen uit Winstrol en Anavar-alternatieven bestaat, maar ook uit Sustanon en bovendien trenbolon.

Dit maakt het nog krachtiger, zodat het vet kan verbranden, droge spieren kan behouden en de conditie kan verbeteren. Ik zou hier willen vermelden dat trenbolon toevallig de meest veelzijdige steroïde is die geweldig is voor zowel het bulken als het cutten.

Deze stapel is alleen voor mannen en kan helpen hun lichamen te vormen zoals die van Griekse goden.

Deze stapel biedt gewoon uitstekende cutting resultaten en kan ook helpen om je buikspieren vorm te geven. Dus als je zonder shirt het strand op wilt, is een cyclus van 8 weken aan te raden.

Bovendien wordt het geleverd met een geld-terug-garantie van 100 dagen, zodat je al je geld terug kunt krijgen als je niet de resultaten bekomt die je voor ogen had.

Sculpt Stapel

sculpt-stack

Deze stapel is alleen voor vrouwen. Het combineert CCut met WCut (Winstrol) en ACut (Anavar).

Deze stapel kan je metabolisme helpen stimuleren en ervoor zorgen dat je lichaam sneller vet verbrandt. Als je iemand bent die op zoek is naar een slank lichaam, dan is dit de stapel die je nodig hebt.

Het helpt niet alleen je metabolisme te stimuleren, maar helpt ook je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Het is gewoon geweldig om je cardiovasculaire kracht te verbeteren, zodat je langer en harder kunt trainen in de sportschool.

Er zijn geen bijwerkingen en je hebt zelfs geen PCT nodig!

Veelgestelde vragen

Kan ik Clenbuterol zonder medisch voorschrift krijgen?

Nee! Wat je moet begrijpen is dat Clenbuterol niet is goedgekeurd voor menselijke consumptie door de FDA. Bovendien is het illegaal om het te gebruiken voor bodybuilding. Een vloeibare vorm van Clen is echter goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van paarden die aan astma lijden.

Waarom is Clenbuterol verboden?

Clenbuterol staat op de lijst van verboden middelen van de WADA of World Anti Doping Authority. Het is niet goedgekeurd door de FDA voor menselijke consumptie en de belangrijkste reden hiervoor is dat Clen veel bijwerkingen heeft en het zelfs fataal kan worden met voortijdige dood tot gevolg.

Wat zijn de effecten van Clenbuterol?

Clenbuterol werkt waarschijnlijk door de lichaamstemperatuur te verhogen. Het stimuleert de stofwisseling om je lichaam te helpen om vet te verbranden. In het proces kan het je ook zenuwachtig maken. Niet alleen dit, het is heel goed mogelijk dat het ook je bloeddruk verhoogt. Daarnaast kan het ook leiden tot spierkrampen.

Is Clenbuterol slecht voor je nieren?

Clenbuterol is niet goedgekeurd voor gebruik bij mensen, omdat het tot veel bijwerkingen kan leiden. Clen kan giftig zijn voor je nieren en kan ook leiden tot nierfalen. Het is het beste om Clenbuterol te vermijden als er zoveel goede, veilige en legale alternatieven beschikbaar zijn.

Conclusie

Clenbuterol kopen in Nederland is, zoals hierboven vermeld, niet mogelijk zonder medisch voorschrift. Het is echter het beste om alternatieven zoals Clenbutrol van Crazy Bulk en CCut van Brutal Force te gebruiken. Dergelijke supplementen zijn enorm populair geworden en hebben ook zeer positieve recensies gekregen. Ik raad je ten zeerste aan om één van deze twee te proberen om de beste resultaten in de sportschool te krijgen.

Vergelijkbare berichten