Arnold Schwarzenegger Steroiden

Dus je wil meer weten over Arnold Schwarzenegger-steroïden of heeft hij eigenlijk daadwerkelijk ooit steroïden gebruikt?

Voordat we echt wat dieper op deze vraag ingaan, wil ik je vertellen waarom ik besloot erover te schrijven.

Nou, om eerlijk te zijn, hij is zo’n legende dat geen enkele bodybuildingsite ooit compleet kan zijn zonder hem. Steroïde-gruiker of niet, Arnold is iemand waar elke bodybuilder naar opkijkt. Niet alleen dit, zijn technieken blijven zelfs vandaag de dag populair, vele jaren en decennia na zijn carrière.

Als je hem vergelijkt met de professionele bodybuilders van vandaag, is het opvallendste verschil dat van hun taille. Tegenwoordig hebben de meeste van hen de neiging om eruit te zien alsof ze zwanger zijn met grotere buiken. Arnie zag er in zijn oude tijd geweldig uit met een smalle taille en enorme schouders en borst.

Dus, esthetisch gezien, blijft hij zelfs vandaag de dag de koning!

Heeft Arnold steroïden gebruikt?

Arnold Schwarzenegger Steroiden

Het gebruik van steroïden is ongelooflijk wijdverbreid binnen de bodybuilding-gemeenschap en veel jongens vragen zich vaak af of Arnold ooit steroïden heeft gebruikt om die enorme spieren te krijgen.

In tegenstelling tot de meeste andere jongens in de buurt, is Arnold vrij open geweest over zijn ervaring met steroïden en wat hij deed om groter en sterker te worden. Niet alleen dit, hij heeft ook gesproken over hoe hij zich voelt over de steroïde-scene van vandaag. Lou Ferrigno is een andere bodybuilder uit dezelfde tijd waarvan bekend is dat hij steroïden heeft gebruikt. Ik persoonlijk ben een grote fan van Tom Hardy en ook hij wordt ervan verdacht steroiden te injecteren om een grotere omvang van zijn spieren te krijgen.

Het is bekend dat hij heeft toegegeven steroïden te hebben gebruikt, samen met intensieve training en een zwaar dieet om groter en sterker te worden.

Heeft Arnold spijt van het gebruik van steroïden?

Eerlijk gezegd heeft hij er geen spijt van. Het betekent echter niet dat hij pleit voor steroïden en andere illegale drugs.

Je moet begrijpen wat de scene was een paar decennia geleden toen Arnold hard aan het trainen was om het toppunt van succes in de bodybuildingwereld te bereiken.

Schwarzenegger nam lang gelden steroïden in de jaren 70. Hij ging ermee door en vertelde ABC News dat hij geen spijt had van het gebruik van steroïden. In die tijd was het iets nieuws dat op de markt gekomen was. Hij deed het toen bovendien onder toezicht van een arts.

Hij gaf ook toe vrij spaarzaam steroïden te gebruiken, in tegenstelling tot de huidige bodybuilders die deze illegale drugs ongegeneerd gebruiken zonder zich zorgen te maken over de bijwerkingen. Hij zou ze slechts een paar maanden gebruiken bij de voorbereiding op de competitie, omdat hij er niet verslaafd aan wilde raken.

Ik denk dat het feit dat er in die tijd heel weinig bekend was over de bijwerkingen van dergelijke medicijnen, juist in zijn voordeel gespeeld heeft. Uit voorzichtigheid heeft hij ze steeds in zeer kleine hoeveelheden gebruikt.

Arnold Schwarzenegger Steroiden

Lees ook: Dianabol Resultaten

Hoe voelt Arnold zich vandaag over het gebruik van steroïden?

Arnold is vrij open over zijn afkeer van steroïden. Hij vindt dat de meeste bodybuilders de verkeerde kant op gaan als ze steroïden gebruiken. Hij gaat verder met te zeggen dat hij geen steroïden zou hebben gebruikt als hij op de hoogte was van de gezondheidsrisico’s, schade en bijwerkingen van dergelijke medicijnen. Bovendien zou hij willen dat bodybuilding een respectabele sport blijft.

Het gaat allemaal om bodybuilding in plaats van “body-destroying”. Bovendien benadrukt Schwarzenegger het feit dat het gebruik van steroïden gebruikelijk is onder de huidige generatie bodybuilders en dat het een uitdaging is om ze ervan te weerhouden ze te gebruiken. Niet alleen dit, de moderne geneesmiddelenindustrie is zeer geavanceerd geworden en dit heeft de zaken nog gecompliceerder gemaakt.

Dat gezegd hebbende, gelooft hij nog steeds dat er hoop is en als de dingen goed worden gedaan, kan het gebruik van steroïden worden verminderd.

Bovendien wil hij niemand, bodybuilder of niet, aanmoedigen om anabolen te gebruiken. Het is oké om voedingssupplementen en vitamines te slikken, maar medicijnen behoren tot een hele andere categorie.

Gelukkig wel!

Dit zijn supplementen die zijn samengesteld met natuurlijke of biologische ingrediënten die de effecten van steroïden nabootsen en tegelijkertijd hun negatieve effecten wegnemen. Wat het betekent is dat ze je kunnen helpen om resultaten te krijgen die zo dicht mogelijk bij de werkelijke steroïden liggen zonder enige bijwerkingen of zelfs PCT.

Daarnaast zijn er bepaalde testosteronsupplementen zoals Testo Prime die kunnen helpen om je T-niveaus op een natuurlijke en veilige manier te verhogen, zodat je zo snel mogelijk magere, harde en droge spieren kunt krijgen zonder bang te hoeven zijn voor negatieve of nadelige effecten.

Lees Ook:

Veelgestelde vragen

Gebruikte Arnold Schwarzenegger steroïden?

Ja! Dat deed hij. Het is bekend dat hij zelf heeft toegegeven dat hij steroïden gebruikte om grote en massieve spieren te krijgen, maar het is ook bekend dat hij ze spaarzaam gebruikte, zodat hij er niet verslaafd aan raakte. Dit is heel anders in vergelijking met de meeste hedendaagse bodybuilders die verslaafd zijn aan steroïdenmisbruik en dus de schadelijke effecten onder ogen zien.

Beveelt Arnold Schwarzenegger steroïden aan?

NEEN! Absoluut niet! Hier zijn twee belangrijke redenen voor. Allereerst wil hij dat bodybuilding een schone sport blijft. Ten tweede pleit hij niet voor het vernietigen van het lichaam, waar het gebruik van steroïden toe leidt.

Heeft Schwarzenegger spijt van het gebruik van steroïden?

NEEN! Hij deed het omdat er destijds weinig bekend was over de bijwerkingen en ten tweede gebruikte hij deze anabolen onder medisch toezicht, wat bij de huidige bodybuilders niet het geval is.

Wat is de Arnold’s Cycle?

Het verwijst naar de steroïden die Arnold gebruikt. Het is bekend dat hij drie steroïden heeft gebruikt, waaronder Deca, Anadrol en Dianabol. Dit staat bekend als de Arnold’s Cycle.

Conclusie:

Arnold Schwarzenegger is een levende legende. Hoewel bekend is dat hij steroïden heeft gebruikt, raadt hij het gebruik ervan af omdat ze een grote bedreiging vormen voor de gezondheid en het welzijn van de gebruiker. Gelukkig zijn we niet in de jaren 70 of 80 of zelfs 90. U heeft legale steroïden die 100% veilig en vrij zijn van bijwerkingen. Ik zou je aanraden om dergelijke supplementen eens te proberen om enorme en massieve spieren te krijgen zonder enig gevaar voor je gezondheid.

Vergelijkbare berichten