Anavar voor vrouwen – Voordelen, bijwerkingen, dosering, kuur, alternatieven

Als ik het heb over Anavar voor vrouwen, moet ik beginnen met te zeggen dat het één van de weinige steroïden is die door hen gebruikt kan worden, net als door mannen. Ook bekend als Oxandrolon, wordt verondersteld dat het een milde steroïde is. Het is een anabole steroïde die vaak gebruikt wordt door zowel bodybuilders als atleten om hun spieromvang en krachtquotiënt te vergroten. Wat nog belangrijker is, is dat het één van de weinige steroïden is die kan worden gebruikt voor een cutting cyclus met groot effect en resultaat.

Het is niet iets nieuw en is al vele jaren op de markt. Hoewel mannen er ook baat bij kunnen hebben, is er een grote vraag naar Anavar onder vrouwen die al prestatieverhogende medicijnen gebruikt hebben. Dat is waarom het gewoonlijk een vrouwelijke steroïde wordt genoemd. Winstrol is een andere steroïde die ook wordt gebruikt om te cutten, maar het wordt niet aanbevolen voor vrouwen. Je kunt de Winstrol vs Anavar-vergelijking hier bekijken.

Vrouwen hebben meestal geen lange lijst met anabole steroïden om uit te kiezen, dus Anavar is de beste keuze voor hen omdat het zich richt op het verbranden van vetten en het opbouwen van spiermassa met een lager risico op het veroorzaken van bijwerkingen.

Laten we wat dieper ingaan op wat Anavar is, de verwachte resultaten die vrouwen kunnen bereiken, geschikte doseringen, bijwerkingen en meer.

Wat is Anavar?

Anavar (Oxandrolon) is één van de meest gebruikte steroïden die er zijn. Het werd in de jaren zestig geproduceerd om patiënten die aan spierverlies leden te helpen door hun spierverliezende toestand om te keren. Tegenwoordig wordt Anavar echter om verschillende redenen gebruikt. Het belangrijkste doel van Anavar voor vrouwen is het vergroten van de droge spiermassa en het verwijderen van lichaamsvet.

Met andere woorden, deze steroïde is één van de best beschikbare opties om slank te worden door overtollig lichaamsvet kwijt te raken en tegelijkertijd al je zuurverdiende spiermassa te behouden.

Maar dit is niet alles!

Vrouwen ervaren een verbeterd uithoudingsvermogen, wat veroorzaakt wordt door een verhoogd aantal rode bloedcellen in het lichaam. Anavar speelt ook een rol bij het verhogen van de snelheid van het metabolisme en het calorieverbruik.

Anavar voor vrouwen

Is Anavar legaal?

Is Anavar legaal of illegaal? Het hangt af van in welk deel van de wereld je woont. In de meeste landen over de hele wereld wordt het alleen voor medicinale doeleinden gebruikt.

Niet alleen dit, het is illegaal om Anavar te gebruiken voor bodybuilding of als prestatieverhogend middel. Ik moet hier vermelden dat het toevallig op de lijst van verboden middelen van sportautoriteiten over de hele wereld staat.

Veel sporters en sportschoolfreaks kopen Anavar echter op de zwarte markt en profiteren van de voordelen ervan.

In Canada zijn steroïden legaal, maar je kunt ze niet verkopen. Als je Anavar op de markt vindt, kun je het houden en gebruiken, maar je kunt het niet aan andere mensen verkopen. In de Verenigde Staten is Anavar voor vrouwen een klasse 3-medicijn, wat betekent dat je het niet kunt krijgen tenzij het is voorgeschreven door een arts.

Legale Anavar-alternatieven

Hoe Anavar kopen?

Eén van de best beschikbare opties voor vrouwen is om te kiezen voor legale Anavar die je kan helpen om resultaten te krijgen die zeer dicht bij de werkelijke steroïden komen zonder enige van de negatieve of nadelige bijwerkingen. Deze Anavar-alternatieven zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en je hebt geen medisch voorschrift nodig om ze te kopen.

Enkele van de beste legale Anavar-alternatieven zijn onder meer:

 • Anvarol van Crazy Bulk
 • ACut van Brutal Force

9.9/10

Anvarol van Crazy Bulk

Functies

 • Verbrandt zowel onderhuids als visceraal vet
 • Verhoogt kracht
 • Helpt bij het bereiken van een superslanke en gedefinieerde look
 • Geweldig om je buikspieren vorm te geven
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Geen bijwerkingen bekend
 • Geen medisch voorschrift nodig
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis

Anavarol van Crazy Bulk is één van de beste legale alternatieven voor Anavar voor vrouwen. Het versnelt niet alleen de vetverbranding in je lichaam, maar helpt ook om je krachtniveaus ongekend hoog te houden.

Anvarol is uitstekend voor het vormgeven van je buikspieren en is uitstekend geschikt voor een cutting cyclus. Daarnaast kan het je helpen om een superslank en mooi gevormd lichaam te krijgen.

Bovendien kan het worden gestapeld met andere legale steroïden van Crazy Bulk voor betere en snellere resultaten. De Cutting Stapel voor Vrouwen combineert Anvarol met Clenbutrol (Clenbuterol alternatief) en Winsol (Winstrol alternatief).

Het mooie van dit supplement ligt in het feit dat je geen PCT nodig hebt nadat je klaar bent met de cyclus.

Gebruikersrecensies zijn gewoon uitstekend voor Anvarol.

Het wordt geleverd met een ongelooflijke 2 + 1 GRATIS aanbieding en wordt geleverd met GRATIS wereldwijde verzending.

Acut Pills

9.9/10

ACut van Brutal Force

Functies

 • Verbrandt hardnekkig vet
 • Verhoogt de kracht
 • Behoudt magere spieren
 • Versnelt herstel
 • Het beste voor zowel mannen als vrouwen
 • Geen gekende bijwerkingen
 • 100% geld-terug-garantie
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis

ACut van Brutal Force bootst Anavar na zonder enige van zijn negatieve bijwerkingen. Het versnelt niet alleen de vetverbranding in je lichaam, maar verbetert ook ATP, waardoor je meer kracht krijgt om harder en zwaarder te trainen.

ACut kan door zowel vrouwen als mannen worden gebruikt zonder bang te hoeven zijn voor bijwerkingen. Niet alleen dit, het kan ook worden gecombineerd met andere legale steroïden van Brutal Force voor nog betere resultaten.

De Sculpt Stapel van Brutal Force combineert ACut met WCut (Winstrol) en CCut (Clenbuterol) om je te helpen geweldige cutting resultaten te bekomen in een cyclus van slechts 8 weken.

In tegenstelling tot de meeste andere merken, wordt ACut geleverd met een 100% geld-terug- garantie, zodat je al je geld zonder problemen kunt terugkrijgen.

Anavar voor vrouwen – Wat voor soort vrouwen neemt Anavar?

Anavar staat erom bekend dat het je helpt een geweldige lichaamsbouw te bekomen en je prestaties te verbeteren, Anavar is een topkeuze geweest voor vrouwen die deelnemen aan fitnessprogramma’s, of die Instagram-modellen, sportschoolbezoekers en beïnvloeders van sociale media zijn. Ze zijn op zoek naar een veilige anabole steroïde zoals Anavar die maximale spiermassa biedt met minimale bijwerkingen.

Anavar doet ook wonderen voor vrouwen die gewoon hun algehele kracht willen vergroten met behoud van een laag percentage lichaamsvet. Het speelt ook een sleutelrol bij het verminderen van botpijn bij vrouwen met osteoporose.

Waarom kiezen vrouwen voor Anavar?

Veel vrouwen verlangen naar slanke spieren die meer schoonheid aan hun lichaamsbouw kunnen toevoegen. De geleidelijke groei van spieren zonder enige verwoestende bijwerkingen is alleen mogelijk via Anavar. De milde aard van Anavar maakt het de top favoriete steroïde voor vrouwen, aangezien vrouwen altijd graag op veilig spelen.

Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat Anavar-steroïden beter werken voor vrouwen dan voor mannen. Niet alleen dit, de effecten blijven bij vrouwen gedurende een langere periode na de cyclus.

Meestal gebruiken vrouwen geen stapels, maar Anavar is één van de weinige steroïden die ze samen met andere steroïden zoals Winstrol kunnen stapelen voor nog betere en snellere resultaten. Ik wil hier graag vermelden dat het gebruik van stapel afhangt van je doel. Over het algemeen zijn het vrouwen die op het podium willen strijden die stapels proberen.

Anavar voor vrouwen

Voordelen van Anavar voor vrouwen

Anavar heeft een lijst van voordelen te bieden aan vrouwen. Enkele van de Anavar-resultaten die het populair maken, zijn de volgende:

Vermindert visceraal vet en totaal lichaamsvet:

Zoals eerder vermeld, verbrandt Anavar vetten in het lichaam samen met het opbouwen van magere spieren. Laten we dus eens kijken naar de vetverbrandende eigenschappen. Anavar verlaagt de niveaus van het cortisolhormoon dramatisch vanwege de anti-glucocorticoïde eigenschappen en verlicht zo de belangrijkste factor die leidt tot vetopslag in het lichaam.

De significante toename van de Triiodothyronine (T3) tot thyroxine (T4) verhouding van het lichaam wordt veroorzaakt door Anavar. Het T3-hormoon is verantwoordelijk voor twee dingen: metabolisme en vetverlies. T3 speelt een rol bij vetverlies, net zoals testosteron een rol speelt bij het opbouwen van spiermassa. Anavar beïnvloedt T3 op zo’n manier dat het een superieure rol krijgt bij het verbranden van vet ten opzichte van andere vetverbranders.

Velen van jullie kennen de impact van insuline op het stimuleren van gewichtsverlies. Anavar versnelt het vetverliesproces door het insulineniveau te reguleren en te voorkomen dat ze boven een bepaald niveau gaat.

Veel vrouwelijke gebruikers combineren Anavar en Winstrol ook voor snellere cutting resultaten.

Medisch perspectief:

Medisch gesproken bevordert Anavar de opname van T3 op cellulair niveau door TBG (thyroid- bindend globuline) te verminderen en TBP (thyroid-bindend prealbumine) te verhogen. Volgens een

onderzoek wordt in een cyclus van 12 weken een vetverlies van 1,8 kg waargenomen bij een matige dosis van 20 mg per dag.

De anabole effecten van Anavar domineren echter de vetverbrandende eigenschappen. De reden achter deze conclusie is dat Anavar de deelnemers aan dezelfde studie hielp om 3 kg spieren te kweken tijdens de proefperiode.

Onderhuids vet is het type vet dat zichtbaar is aan de oppervlakte en waar je vanaf probeert te geraken. Aan de andere kant wordt visceraal vet opgeslagen rond je interne organen. Een typische anabole steroïde verbrandt onderhuids vet, maar geeft aanleiding tot een verhoging van visceraal vet.

Dit is de reden waarom de meeste gebruikers van steroïden er opgeblazen uitzien ondanks dat ze een magere lichaamsbouw hebben. Professionele bodybuilders lijden vaak aan deze aandoening en hebben daarom een uitstekende steroïde lijf. Anavar vermindert zowel onderhuids als visceraal vet en maakt tegelijkertijd de taille van een vrouw smal.

Een vrouw die naar de sportschool gaat en daarnaast een dieet volgt, zal naar verwachting ongeveer 1 kg vet per week verbranden met behulp van Anavar. Het vetverlieseffect van Anavar is krachtig genoeg om vet kwijt te raken bij iemand die niet zo’n regelmatige sporter is. Als je echter betere en maximale resultaten wilt, doe dan regelmatig aan gewichtheffen.

Spieropbouw:

Omdat het een essentiële vorm van exogeen testosteron is, moet Anavar de spiermassa bij vrouwen vergroten. Het is eerder 3 keer anaboler dan testosteron en heeft daarom een verbazingwekkende invloed op het verkrijgen van droge spiermassa. Voordat je verder gaat, moet je er rekening mee houden dat je niet de belachelijke hoeveelheid spieren krijgt waardoor je eruitziet als een echte She- Hulk. Die kracht heeft het gewoon niet.

Anavar geeft aanleiding tot matige hoeveelheden spieren bij zowel mannen als vrouwen. De kwaliteit van de spieren die bij vrouwen worden opgedaan, is waarschijnlijk het beste van Anavar. Elke gebruiker van steroïden is op zoek naar een spierboost die niet gepaard gaat met een volumineus uiterlijk. Het juiste gebruik van Anavar bespaart je een opgeblazen gevoel en zorgt voor een verbetering van je spierspanning. Dit houdt de algehele spiermassa op peil wanneer je een dieet volgt.

Sommige vrouwen houden ervan om een bodybuilder-achtige look te krijgen. Ze willen zoveel mogelijk spieren kweken. Voor hen is de steroïde Anadrol een betere keuze. Dat gezegd hebbende, zullen krachtige bulking steroïden zoals Deca of Dianabol ervoor zorgen dat vrouwen ernstige bijwerkingen ervaren.

Met Anavar is het geen goed idee om je gewicht regelmatig te controleren want dat kan hetzelfde blijven. Anavar voegt magere spieren toe en verbrandt een aanzienlijke hoeveelheid vet waardoor je gewicht hetzelfde blijft als voorheen. Merk echter op dat er een grote verandering is in het uiterlijk van je lichaam in het algemeen.

Verhoogt de spierkracht:

Nog een ander belangrijk voordeel dat vrouwen ervaren naast een toename van hun spiermassa, is een exponentiële toename van hun kracht. Het is één van de meest onmiskenbare voordelen die je waarschijnlijk vroeg in de cyclus zult ervaren.

Anavar is een DHT (dihydrotestosteron) afgeleide verbinding die vijf keer zo androgeen is als testosteron. Het is belangrijk op te merken dat van alle DHT-afgeleide steroïden bekend is dat ze de kracht verhogen.

Eén van de belangrijkste effecten van verbeterde glycogeenopslag in spieren is dat het leidt tot een toename van de ATP-synthese die enorm helpt bij het vergroten van je kracht en uithoudingsvermogen. Het helpt je niet alleen harder te trainen, maar vertraagt ook vermoeidheid, zodat je langer kunt trainen, wat een directe invloed heeft op je resultaten.

Dat je er niet opgeblazen uitziet, is een andere reden voor zijn populariteit. Het is een perfecte optie voor diegenen die er gespierd, slank en gedefinieerd willen uitzien met een smalle taille. Geen wonder dat steeds meer vrouwen die er slank en verzorgd willen uitzien, voor deze steroïde kiezen.

Vrouwvriendelijk:

Het heeft de titel ‘meisjessteroïde’ verdiend omdat het de meest vrouwvriendelijke steroïde is die er bestaat. Anavar zorgt voor maximale effectiviteit bij vrouwen met extreem lage risico’s van virilisatie indien er matige doses gebruikt worden.

Virilisatie is een aandoening die wordt geassocieerd met de ontwikkeling van mannelijke kenmerken bij vrouwen. Enkele van de veranderingen die typerend zijn voor virilisatie zijn onder meer een verdieping van de stem, kleinere borsten, een vergrote clitoris en de groei van gezichts- en lichaamshaar.

Vermannelijking bij vrouwelijke gebruikers is echter nog steeds mogelijk met Anavar als ze hoge doseringen van de steroïde gebruiken. Ze kunnen ook sterke symptomen van virilisatie beginnen vertonen als de steroïden gedurende een lange periode gebruiken. Daarom stellen deskundigen voor een korte periode een matige dosering van Anavar voor.

Dat gezegd hebbende, kan een vrouw de dosering verkorten voor het geval ze virilisatie-effecten op haar lichaam begint op te merken. Symptomen zoals een verminderde borstomvang en een toegenomen haargroei verdwijnen meestal zodra je stopt met het toedienen van de steroïde bij het begin van de tekenen van virilisatie.

Heel vaak zijn de symptomen van virilisatie omkeerbaar, maar het continue gebruik van de steroïde kan leiden tot de eeuwigheid van de symptomen. Het houden van de Anavar-cyclus tot maximaal 4-6 weken is geschikt om kansen op virilisatie te voorkomen.

De verdieping van de stem is niet de eerste fase van virilisatie. Het begint te verschijnen wanneer je de tekenen van vermannelijking negeert en het gebruik van de steroïde voortzet. De diepere stem is een niet-omkeerbaar symptoom en je kunt het niet omkeren als het er eenmaal is. Je moet dus voorzichtig zijn en andere veranderingen in verband met virilisatie in de gaten houden.

Verhoogd herstel, uithoudingsvermogen en snelheid:

Op medisch gebied wordt Anavar met succes gebruikt om patiënten met brandwonden te behandelen, omdat het het herstelproces versnelt. Vrouwen die fitnessfreaks zijn, kunnen Anavar gebruiken om hun trainingsintensiteit en -frequentie te verhogen voor betere prestaties. Anavar zorgt ook voor spieruithoudingsvermogen, wat ertoe kan leiden dat vrouwen meer uren in de sportschool doorbrengen zonder te moe te worden.

Vrouwen die deelnemen aan sporten zoals sprinten, zwemmen en boksen, kunnen Anavar ook gebruiken in combinatie met andere steroïden om hun uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren.

Uitstekend in het verminderen van spiervermoeidheid en spierpijn:

Anavar speelt een belangrijke rol bij het minder uitdagend maken van zowel fysiek als mentaal voor vrouwen. Onderzoek toont aan dat de sportschoolsessies van vrouwen meer lonend bleken te zijn dan vóór het gebruik van Anavar. Anavar verhoogt het energieniveau waardoor je jezelf nog harder kunt pushen.

Anavar dosering voor vrouwen

Vrouwen wordt meestal een dosering aanbevolen die in het bereik van 5-20 mg per dag valt. De meest gebruikelijke dosering die door vrouwen wordt ingenomen, is echter 10 mg per dag.

Degenen die meer ervaring hebben met steroïden of betere en snellere resultaten willen krijgen, kunnen de dagelijkse dosis verhogen tot maximaal 20 mg per dag.

Dat gezegd hebbende, moet ik je eraan herinneren dat een hoge dosering waarschijnlijk zowel de kans als de ernst van bijwerkingen verhoogt en dat het daarom het beste is om het te vermijden. Idealiter moet je de dagelijkse dosis binnen het bereik van 5-10 mg houden.

Anavar heeft een korte halfwaardetijd van slechts 9-10 uur, dus je moet de doses elke dag innemen voor de beste resultaten. Je kunt ’s morgens vroeg en ’s avonds één dosis nemen.

Ik moet hier vermelden dat één van de bijwerkingen van Anavar is dat wanneer het voor het slapengaan wordt ingenomen, het je slaap kan beïnvloeden. Met andere woorden, je kunt problemen krijgen met slapen. In zo’n geval is het beter om het vroeg op de avond in te nemen, bij voorkeur voor je sportschoolsessie in plaats van vlak voordat je naar bed gaat.

Vrouwelijke Anavar-cyclus

Laten we eens kijken hoe de Anavar-cyclus voor beginners en gevorderde gebruikers zou moeten zijn:

Anavar-cyclus voor beginners:

De cyclusduur van Anavar voor vrouwen ligt in het bereik van 4-6 weken. Om te beginnen kun je het best beginnen door de dosering gedurende 4 weken toe te dienen. Vrouwen die meer resultaten nodig hebben, kunnen dit na enige tijd verlengen tot 5 weken. Nadat ze voldoende ervaring en kennis hebben opgedaan, kunnen ze verder gaan en de cyclus verlengen met 6 weken.

Anavar-cyclus voor betere resultaten:

Een gebruikelijke Anavar-cyclus voor vrouwen die de beste resultaten geeft, omvat 5 mg Anavar per dag gedurende de eerste week en vervolgens de verhoogde dosering van 10 mg per dag gedurende de volgende 4 weken. De Anavar-cyclus duurt dus in totaal 5 weken. De eerste week laat je je lichaam wennen aan het middel en de rest van de vier weken zijn goed genoeg om goede resultaten te behalen.

Er is altijd de mogelijkheid om de dosering te verlagen of de laatste week weg te laten als de steroïde je tolerantieniveau overschrijdt.

De Anavar-cyclus voor geavanceerde gebruikers:

Vrouwen die al enige tijd steroïden gebruiken, kunnen gedurende 1-6 weken een dosis van 10 mg per dag innemen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat, aangezien dergelijke gebruikers gewend zijn aan de steroïde, hun tolerantieniveau hoger is. Als je je echter ongemakkelijk voelt bij een zwaardere dosis, kun je het beste ofwel de cyclus helemaal stoppen of de dagelijkse dosis verlagen.

Hoe veilig is Anavar

Hoe veilig is Anavar?

Mensen twijfelen vaak aan de veiligheid van Anavar en er lijken verschillende meningen te bestaan op verschillende online discussieforums over de veiligheid van deze steroïde.

Wat je in gedachten moet houden is dat hoewel Anavar als mild wordt beschouwd, het nog steeds een steroïde is en dat geen enkele steroïde 100% veilig is. Dat gezegd hebbende, moet ik hier vermelden dat het relatief veilig is in vergelijking met de meeste andere anabole steroïden zoals Dianabol, Deca of trenbolon.

Het wordt verondersteld 24% van de androgene potentie van methyltestosteron te hebben en dus is er minder kans op androgene bijwerkingen zoals acne en huidproblemen, of haaruitval.

Overmatig gebruik van deze steroïde kan echter vaak leiden tot problemen zoals braken, hoofdpijn, slapeloosheid en zelfs leverproblemen. Anavar is krachtig genoeg om een reeks bijwerkingen te veroorzaken als het buiten de veilige limiet wordt gebruikt.

Vaak vervalst:

In de meeste landen kan Anavar niet worden verkregen tenzij een arts het voorschrijft. Ook dat is niet mogelijk als je de steroïde nodig hebt voor fitness- en prestatieverbeteringsdoeleinden. Mensen zoeken meestal online naar een betrouwbare website die echte Anavar van topkwaliteit kan aanbieden.

Meestal is het echter vervalst en worden mensen gelokt om het te kopen. De reden is dat Anavar over de hele wereld populair is. Bovendien is het vrij hoog geprijsd in vergelijking met andere steroïden. Daarom maakt de grote vraag naar het product het ideaal om het te vervalsen.

Als consument moet je ervoor zorgen dat je Anavar van topkwaliteit krijgt wanneer je het bestelt. Er mogen geen concessies worden gedaan aan kwaliteit, zuiverheid en doseringssterkte. Deze zekerheid kan je hebben door een testkit te bestellen voordat je Anavar inneemt. Er wordt een test uitgevoerd om te zien of het middel echte Anavar bevat of niet. Tegenwoordig zijn er zuiverheidstests beschikbaar die de dosis Anavar op de juiste manier kunnen meten en resultaten geven over de authenticiteit van het etiket.

Wees voorzichtig bij het kopen, want sommige dealers verkopen Dianabol in de naam van Anavar. Dit kan heel erg zijn en tot veel bijwerkingen leiden. Dianabol is een steroïde die niet door vrouwen gebruikt mag worden, omdat dit kan leiden tot een hoge mate van virilisatie.

Anavar bijwerkingen

Anavar-bijwerkingen bij vrouwen

Hoewel Anavar een steroïde is die relatief weinig bijwerkingen kent, betekent dit niet dat het volkomen veilig is. Je kunt bijwerkingen krijgen, vooral bij een hoge dosering of als je de cyclus langer is dan 6-8 weken.

Zoals hierboven vermeld, kan één van de ernstigste bijwerkingen van Anavar, wanneer het gedurende een langere cyclus in een hoge dosering wordt ingenomen, resulteren in virilisatie of de ontwikkeling van mannelijke kenmerken.

Leverspanning

Anavar kan worden ingenomen als een orale steroïde die als een pil geleverd wordt. Net zoals andere orale steroïden, is Anavar C17 alfa-gealkyleerd waardoor het de lever passeert zonder te worden afgebroken. Dit oefent echter wel druk uit op de lever. Vrouwen die Anavar gebruiken in een verkeerde dosering en voor een langere cyclus, kunnen te maken krijgen met ernstige leverschade en uiteindelijk leverfalen.

In vergelijking met andere orale steroïden is Anavar mild hepatotoxisch. Daarom zijn er minimale kansen op leverfalen met Anavar. Er is een stijging van het niveau van leverenzymen bij zowel mannen als vrouwen als gevolg van de inname van Anavar. De lever zal het niveau van de enzymen echter herstellen zodra je van Anavar af bent. Dit is de reden waarom het wordt aanbevolen om een tijdje tussen de cycli te wachten om de lever volledig te laten genezen.

Een persoon (man of vrouw) die in het verleden leverschade heeft gehad en/of alcoholist is, moet Anavar vermijden, omdat dit binnen de kortste keren tot leverspanning zal leiden.

Verhoogde gevoeligheid van de clitoris

Een lage dosis Anavar brengt geen toename van de clitorisgrootte met zich mee, maar het kan hoe dan ook de gevoeligheid van de clitoris bevorderen. Deze factor kan een positieve bijwerking zijn voor vrouwen met een lager libido. Het voldoet echter aan de behoeften van vrouwen die op zoek zijn naar meer regelmatige en intense orgasmes. Anavar kan de reden zijn dat een vrouw minder tijd nodig heeft om een climax te bereiken. Het kan dus voor sommigen een bijwerking zijn, maar een zegen voor degenen die lijden aan een laag libido.

Onderdrukking van natuurlijke testosteronniveaus

Van steroïden is bekend dat ze de endogene testosteronniveaus bij zowel mannen als vrouwen onderdrukken. Hoewel de onderdrukking van testosteron voor vrouwen geen groot probleem zou moeten zijn, omdat ze heel weinig testosteron produceren, kunnen ze toch vermoeidheid en minder welzijn ervaren vanwege een daling van hun testosteron niveaus.

Ongeacht de hoeveelheid waarin het wordt vrijgegeven, is testosteron een essentieel hormoon dat verantwoordelijk is voor het normaal functioneren van vrouwen. Vanwege de verlaagde testosteronniveaus zullen vrouwen een veel lager libido hebben nadat de cyclus is afgelopen.

De meeste vrouwen hebben de neiging om binnen een paar weken te herstellen van de onderdrukte testosteronniveaus zonder dat ze er iets aan hoeven te doen. Sommige vrouwen ondergaan echter een Post Cycle Therapy (PCT) om hun endogene testosteronproductie in evenwicht te brengen. Dit zou met name het geval kunnen zijn in het geval van degenen die gedurende een langere periode een zware dosis Anavar gebruiken.

Verhoogde cholesterolwaarden

Vergeleken met andere steroïden, is Anavar milder in het aanbieden van een negatief effect op het cholesterolgehalte bij zowel mannen als vrouwen. Omdat de natuurlijke testosteronproductie bij vrouwen veel lager is dan bij mannen, stijgt het cholesterolgehalte bij vrouwen niet veel.

Toch betekent dit niet dat vrouwen hun cholesterolgehalte niet hoeven te controleren. Voor en na het gebruik van Anavar is het veilig om het cholesterolgehalte in de gaten te houden, zodat je al een idee hebt van de bloeddrukveranderingen. De cholesterolveranderingen worden weer normaal zodra je stopt met het gebruik van Anavar.

Verhoogd libido

De fluctuaties in de testosteronspiegel van vrouwen kunnen ertoe leiden dat ze meer opgewonden zijn dan normaal. Anavar brengt een verhoogd verlangen naar seks bij vrouwen. De toename van het libido wordt niet als een nadeel beschouwd, tenzij een vrouw probeert celibatair te blijven.

Wanneer Anavar vermijden

U mag Anavar niet gebruiken als je één van volgende problemen hebt:

 • Een gevorderde nierziekte
 • Leverschade
 • Een alcoholverslaving
 • Hypercalciëmie
 • Borstkanker
 • Als je zwanger bent
 • Een geschiedenis van hartaandoeningen

Het is verplicht om met je arts te praten over de risico’s en voordelen van Anavar voordat je het gebruikt.

Anavar Voor en Na & Gebruikersrecensies

Zoals hierboven vermeld, is Anvarol één van de beste alternatieven voor Anavar die 100% legaal en vrij van bijwerkingen is. Het heeft ongelooflijke gebruikersrecensies gekregen. Hieronder vindt je enkele authentieke voor en na foto’s van gebruikers, samen met hun feedback:

Sheena

Hier is nog een gebruikersrecensie:

Giovan is een fitnessmodel dat moeite had om in vorm te komen. Ze probeerde Anvarol met HGH X2 en kreeg uitstekende resultaten. Ze was niet alleen in staat om haar lichaamsvet met 3% te verminderen, maar ervoer ook een enorme krachttoename tijdens de cyclus.

Giovan

Hoe moet ik Anavar nemen?

Met Anavar hoeven vrouwen zich geen zorgen te maken over injecties omdat het een orale steroïde is. Het is mogelijk dat Anavar onder verschillende merknamen wordt verkocht, maar de chemische naam blijft altijd ‘Oxandrolon’.

Anavar kan worden gekocht voor $ 1 tot $ 2 per tablet van 10 mg. Anavar is een steroïde die moet worden opgelost in vloeistof, zoals water, wat de efficiënte assimilatie van het middel bevordert. Je kunt Anavar ook innemen met sap, melk, nectar of kefir om spijsverteringsproblemen te voorkomen. Vanwege de korte halfwaardetijd van Oxandrolon, wordt aanbevolen om Anavar ten minste zeker eenmaal per dag in te nemen om de effecten te behouden. Zorg dat je goed eet en train als een beest.

Prijs van Anavar

Anavar is de duurste steroïde op de markt. Omdat vrouwen lagere doseringen gebruiken in vergelijking met mannen, is het voor hen goedkoper. De prijs van Anavar is sterk afhankelijk van de verkoper waar het vandaan komt.

Je kunt het op de zwarte markt krijgen voor meer dan $ 100 voor een cyclus van 5 weken. Omdat het duur is en er veel vervalsingen op de markt worden verkocht, is het gemakkelijk om opgelicht te worden. Het is dus absoluut noodzakelijk dat je wat tijd besteedt aan het zoeken naar een betrouwbare verkoper.

Probeer de prijs niet te verlagen of de absorptie te verhogen met grapefruitsap

Gebruikers verlagen vaak de prijs van Anavar door 200ml grapefruitsap toe te voegen in plaats van water. Studies tonen aan dat er een dramatische toename is in de absorptie van medicijnen met grapefruitsap. Sommige vrouwen nemen 2,5 mg Anavar per dag en consumeren om de 12 uur 200 ml grapefruitsap om de enzymen in de lever en darmen geactiveerd te houden. Door deze truc worden de risico’s van virilisatie en levertoxiciteit vergroot. Daarom is grapefruitsap met Anavar een grote no-go.

Anavar PCT

Ondanks dat Anavar een relatief milde steroïde is, is het ideaal om na de cyclus een Post Cycle Therapy te ondergaan. De PCT is een must voor gebruikers die andere steroïden met Anavar in de cyclus hebben gecombineerd. Het helpt de hormoonfunctie te herstellen en de winst die je met inspanning behaald hebt, te behouden.

Vrouwen hebben geen PCT nodig voor Anavar, maar het is altijd een veilige maatregel. Vrouwen die cutten, nemen waarschijnlijk Clen en/of Winstrol tijdens hun Anavar-cyclus. Het is echter niet noodzakelijk. Belangrijk om te onthouden is dat nadat je met Anavar gestopt bent, je het moet afbouwen op dezelfde manier als waaop je het hebt ingenomen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat Anavar werkt?

Aangezien Anavar een orale steroïde is, neemt je lichaam het meteen op en verlaat het het lichaam ook snel. De andere factor die de snelle start van Anavar veroorzaakt, is de korte halfwaardetijd van 9-10 uur. Daarom moet je Anavar ten minste eenmaal per dag innemen. De spieraanwinst met Anavar is binnen een korte periode merkbaar.

Een slanke en subtiele lichaamsbouw is haalbaar met Anavar. Als je een cyclus van 8 weken uitvoert, is de kans het grootst dat je binnen de eerste één tot twee weken merkbare veranderingen in je spieren en algehele kracht ziet. Bovendien hebben je trainings- en dieetprogramma’s een directe invloed op de resultaten.

Kan Anavar je menstruatie stoppen?

Zelfs bij lage doses Anavar kan je menstruatie te laat komen. De oorzaak van deze vertraging is de interferentie van steroïden met de natuurlijke productie van oestrogeen/progesteron. Steroïden zijn ook in staat om een vroege menstruatie bij vrouwen te veroorzaken.

Maakt Anavar je kaal?

Mannen met een genetische aanleg voor kaalheid zullen waarschijnlijk last hebben van haaruitval als gevolg van het milde androgene effect van Anavar. Vrouwen worden niet kaal, maar ze kunnen zich zorgen maken over de groei van meer lichaamshaar dan normaal. De haargroei kan echter onder controle worden gebracht als de Anavar-dosering laag is en een korte cyclus omvat.

Laatste gedachten

Anavar is de beste keuze voor vrouwen die spieren willen krijgen zonder in een hulk te veranderen. Zonder enige significante androgene bijwerkingen te hebben, verbrandt Anavar het vet en bouwt het tegelijkertijd spieren op. Anavar heeft alles wat een enthousiaste vrouw zoekt.

Als je de voordelen ziet, zul je het niet erg vinden om het nadeel te dragen dat Anavar prijzig is.

Dat gezegd hebbende, zou ik willen herhalen dat het altijd beter is om te kiezen voor natuurlijke of legale alternatieven zoals hierboven vermeld, omdat ze veilig zijn en vrij van allerlei negatieve bijwerkingen. Anvarol van Crazy Bulk en ACut van Brutal Force zijn perfecte voorbeelden van dergelijke legale steroïden die je kunnen helpen alle voordelen van Anavar te bekomen zonder bijwerkingen of nakuur!

Vergelijkbare berichten