Anavar-testosteroncyclus of stapel – bouw slankere, dichtere en sterkere spieren

De Anavar-testosteron cyclus is een populaire cyclus die door bodybuilders en sportschoolgangers wordt gebruikt om vet te verbranden en tegelijkertijd droge spieren te kweken. Meestal werken alle steroïden prima wanneer ze worden gestapeld met testosteron, en Anavar is geen uitzondering.

De Anavar-testosteron cyclus heeft meerdere toepassingen, waaronder bulken, cutten, recompen en zelfs het verbeteren van kracht. Orale steroïden zoals Anavar kunnen ook alleen in een Anavar-cyclus gebruikt worden, maar de mogelijke resultaten kunnen worden gemaximaliseerd door het voornamelijk te stapelen met steroïden zoals testosteron.

Anavar-testosteron cyclus

Laten we eens kijken wanneer en hoe we Anavar en testosteron in een enkele stapel kunnen combineren om snellere resultaten te krijgen…

Anavar-testosteron cyclus

Waarvoor wordt de Anavar-testosteron cyclus gebruikt?

Hier zijn enkele belangrijke redenen om de Anavar Testosteron-stapel te gebruiken:

 • Het is relatief veilig in vergelijking met andere cycli.
 • Beginners kunnen het meest profiteren van een cyclus als deze.
 • De Anavar-testosteroncyclus zorgt voor spierwinst en een verhoogde spierkracht.
 • Deze stapel is echt geweldig voor het verminderen van lichaamsvet.

Wat is Anavar?

Anavar of Oxandrolon is een androgene en anabole steroïde. Het zou zes keer zo krachtig en anabool zijn als testosteron. Tegelijkertijd is het minder androgeen dan testosteron.

Het wordt voornamelijk gebruikt door bodybuilders en atleten om spieren op te bouwen. Met een korte halfwaardetijd van 8 uur, wordt Anavar meestal 1-2 keer per dag ingenomen. Dit helpt de constante toevoer in de bloedbaan te behouden.

Enkele van de redenen voor zijn populariteit zijn de volgende:

 • Het is gemakkelijk toe te dienen omdat het een orale steroïde is.
 • Zowel mannen als vrouwen kunnen er baat bij hebben.
 • De bijwerkingen van Anavar zijn minimaal in vergelijking met de meeste andere steroïden.

Geavanceerde steroïde gebruikers weten hoe uitzonderlijk Anavar is. Het bevordert vetverlies, behoudt spiermassa en verbetert de fysieke prestaties.

Ik moet hier vermelden dat Winstrol een andere populaire steroïde is die vaak door bodybuilders wordt gebruikt om te cutten, maar waarvan bekend is dat het enkele ernstige bijwerkingen heeft. Ik heb een uitgebreid artikel geschreven over Winstrol Vs Anavar waarin de voordelen en bijwerkingen van deze twee steroïden worden vergeleken. Je kunt het hier lezen.

Anavar dosering:

Mannen kunnen een Anavar cyclus beginnen met een dagelijkse dosering van 20 mg Anavar. Ze kunnen het verhogen tot 40 mg per dag in de 6e week van de 8-weekse cyclus.

Voor vrouwen is het echter anders. Ze kunnen beginnen met 10 mg en na verloop van tijd 20 mg per dag nemen.

Anavar-testosteron cyclus

Voordelen van Anavar

Het brede gebruik van Anavar in de cutting cyclus is omwille van het krachtige effect op metabolische activiteiten en de verbranding van vetten. Met Anavar kun je een gescheurde en slanke lichaamsbouw krijgen.

Enkele van de verwachte voordelen of resultaten van Anavar zijn:

Verbeterde stikstofretentie in spieren:

Het lichaam blijft in een optimale anabole toestand zolang er voldoende stikstof wordt vastgehouden. Anavar maakt stikstofretentie mogelijk, en dit resulteert in een toename van spiermassa.

Verlaagde SHBG:

Anavar verlaagt het eiwitgehalte van SHBG, waardoor er meer vrij testosteron beschikbaar is voor het lichaam. De algehele anabole omgeving van je lichaam wordt versterkt met testosteron. Van Anavar is bekend dat het wat testosteron onderdrukt, dus de verminderde SHBG compenseert het verlies.

Remt spierverspillende hormonen:

Het oorspronkelijke medische doel van Anavar is om spierverspilling te voorkomen. Hormonen zoals cortisol zijn betrokken bij het verkrijgen van lichaamsvet. Anavar vermindert de neiging van cortisol om lichaamsvet te krijgen. Het verbetert ook het vermogen om spiergroei te bereiken.

Meer rode bloedcellen:

Anavar is met succes gebruikt als een behandeling voor bloedarmoede omdat het een gunstig effect heeft op het aantal rode bloedcellen in het lichaam. Door het aantal rode bloedcellen te verhogen, helpt Anavar de zuurstoftoevoer naar de spieren tijdens inspanning te verhogen.

Verbeterde stofwisseling en lipolyse:

Deze factor is cruciaal om van Anavar een effectieve vetverbrandende steroïde te maken. Het gebruikt calorieën en vetten als energie.

Anavar-testosteron cyclus

Bijwerkingen van Anavar

Hoewel Anavar gezien wordt als een relatief veilige steroïde, betekent dit niet dat het geen bijwerkingen heeft. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van Anavar kunnen de volgende zijn:

Vermoeidheid en pijn:

Anavar kan vermoeidheid en hoofdpijn veroorzaken in geval van het overschrijden van de aanbevolen dosis. Hoewel het wordt gebruikt als medicijn tegen botpijn, kan het leiden tot gewrichtspijnen en spierpijn bij een overdosis of bij langdurig gebruik.

Misselijkheid op lange termijn

Misselijkheid is een andere bijwerking die je zou kunnen ervaren met Anavar. Het is aanvankelijk mild, maar het kan verergeren als je de steroïde gedurende lange perioden in een te hoge dosis blijft gebruiken.

Huid- en haarbeschadigingen

Steroïden hebben een aanzienlijke invloed op je haar en je huid. Anavar kan leiden tot ongebruikelijk gezichts- en lichaamshaar. Het kan je huid ook vettig maken en je haar kan ook beginnen uit te vallen.

Orgaanschade

Extreem gebruik van Anavar kan ertoe leiden dat je organen worden aangetast. Het kan aanleiding geven tot aandoeningen zoals een beroerte en een hartaanval. Langdurig gebruik van Anavar kan ook je lever drastisch beïnvloeden.

Wat is Testosteron?

Testosteron staat bekend als de koning van de hormonen en is een steroïde, het is in feite een mannelijk geslachtshormoon. Het wordt geproduceerd bij zowel mannen als vrouwen. Het staat erom bekend effecten over het hele lichaam te hebben.

Het verhoogt de spierkracht door het proces van eiwitsynthese te verbeteren. Afgezien van het opbouwen van spieren in je lichaam, is testosteron net zo effectief voor het verbranden van vet. Bovendien zal het waarschijnlijk je seksleven verbeteren, aangezien het het hormoon is dat achter je keiharde erecties en een razend libido zit.

Van testosteron is ook bekend dat het de cardiale input verbetert. Met andere woorden, het kan behoorlijk effectief zijn bij het verhogen van de cardiovasculaire prestaties. Bovendien is het ook bekend dat het een rol speelt bij de productie van collageen in je lichaam, wat helpt bij het versterken van botten en ligamenten.

Het is ook bekend dat het de productie van rode bloedcellen in je lichaam stimuleert.

Lees ook: 9 beste testosteroncycli

Hoe beïnvloedt testosteron de spierprestaties?

Testosteron wordt een anabole steroïde genoemd omdat het de spiergroei effectief stimuleert.

Hoe maakt testosteron je spieren groter?

Iedereen weet dat testosteron ideaal is voor het opbouwen van spieren. Geen wonder, elke man die de sportschool binnenstapt, is geïnteresseerd in het verhogen van zijn testosteronniveaus, hetzij op natuurlijke wijze hetzij met behulp van testosteronshots, maar hoe werkt testosteron eigenlijk?

Ik zal het hier even uitleggen…

Testosteron werkt door het verhogen van neurotransmitters die weefselgroei stimuleren. Het heeft daarnaast ook een wisselwerking met de nucleaire receptoren in je DNA. Dit leidt tot eiwitsynthese. Meer eiwitsynthese betekent meer spiermassa. Daarnaast zorgt testosteron ook voor een verhoging van de groeihormoonspiegels in je lichaam, wat ook een directe invloed heeft op de spiergroei.

Afgezien van het vergroten van de spieromvang, levert testosteron ook een stevige boost door je spierkracht te vergroten en het kan dit doen door de hoeveelheid calcium in de cellen te verhogen. Door dit te doen, helpt het de kracht van spiersamentrekkingen te vergroten, wat een toename van de kracht van je spieren betekent.

Hoe verhoogt testosteron je uithoudingsvermogen?

Eén van de belangrijkste voordelen van testosteron is dat het kan helpen de productie van rode bloedcellen in je lichaam te verhogen. Door het aantal rode bloedcellen te verhogen, verbetert het de zuurstoftoevoer naar de spieren. Meer zuurstof betekent meer kracht en uithoudingsvermogen zodat je harder en langer kunt trainen en vermoeidheid kunt bestrijden. In eenvoudige woorden, het maximaliseert je uithoudingsvermogen.

Hoe verhoogt testosteron de atletische prestaties?

Wat het vermelden waard is, is dat testosteron niet veel invloed heeft op de atletische prestaties bij mannen. Het zijn echter de anabole effecten op de lange termijn die van invloed kunnen zijn op je atletische prestaties. Meer spieren, kracht en uithoudingsvermogen kunnen bijvoorbeeld je atletische prestaties in de loop van de tijd helpen verbeteren.

Bijwerkingen van testosteron:

Testosteronmisbruik kan de volgende bijwerkingen geven:

 • Overtollig water vasthouden
 • Gynaecomastie
 • Verhoogde bloeddruk
 • Verlaagd HDL (goed) cholesterol
 • Verhoogd LDL (slecht) cholesterol

Testosteron cyclus:

De cyclus met alleen testosteron is geschikt voor beginners die aanzienlijke spiergroei willen ervaren en gevaarlijke middelen willen vermijden. Deze cyclus kan uitzonderlijke spiergroei opleveren zonder ernstige bijwerkingen.

Enkele van de meest populaire esters van testosteron zijn:

 1. Testosteron ENANTAAT
 2. Testosteron cypionate
 3. Testosteron propionaat

Alle hierboven genoemde esters zijn testosteron, maar ze kunnen verschillen in hoe snel ze werken.

Testosteron dosering voor bodybuilding

Hier zijn een paar opmerkelijke dingen wat betreft de dosering van testosteron voor bodybuilding:

 • Allereerst kan de testosterondosis variëren tussen 60-300 mg per week.
 • Ten tweede is 125 mg per week de ideale dosis voor spiergroei, terwijl de bijwerkingen laag blijven.
 • Ten slotte is ook waargenomen dat injecteerbaar testosteron waarschijnlijk betere resultaten geeft in vergelijking met orale testosteronpillen.

Testosteron ENANTAAT

Testosteron enanthate is een langzame ester in die zin dat de afgiftetijd tussen 8-10 dagen ligt. Je kunt het in de VS kopen onder de merknaam Deltestryl.

Meestal moet je eenmaal per week een shot van deze ester nemen.

Het is toevallig de meest populaire vorm van injecteerbaar testosteron vanwege de langere halfwaardetijd dan andere esters, waaronder testosteroncypionaat.

Testosteron Cypionate

Testosteron Cypionate lijkt qua samenstelling en halfwaardetijd behoorlijk op Testosteron Enanthate. Terwijl testosteron enanthate vaker wordt gebruikt in de VS, komt Cypionate vaker voor on de rest van de wereld.

In feite lijken deze twee verbindingen zo op elkaar dat ze in de loop van een cyclus kunnen worden verwisseld. Als je bijvoorbeeld een cyclus van 8 weken doet, kun je de eerste 4 weken daadwerkelijk testosteron enanthate gebruiken en vervolgens de volgende 4 weken doorgaan met cypionate en toch dezelfde resultaten behalen.

Testosteron propionaat

Testosteronpropionaat verschilt van de bovenstaande twee esters en heeft een kortere halfwaardetijd in vergelijking met de twee hierboven genoemde. Het is bekend dat het 4-5 dagen in je systeem blijft en niet meer dan dat. Om een optimaal niveau van testosteron in de bloedbaan te behouden, moet je het daarom vaker injecteren.

Dit is één van de redenen waarom deze vorm van testosteron niet zo populair is. Ten tweede, en wat nog belangrijker is, is bekend dat propionaatinjecties behoorlijk pijnlijk zijn. Bovendien zijn ze ook duurder. Geen wonder dat de andere twee vormen van testosteron populairder zijn in vergelijking met propionaat.

Testosteron dosering voor bodybuilding

Hier zijn een paar opmerkelijke dingen wat betreft de dosering van testosteron voor bodybuilding:

 • Allereerst kan de testosterondosis variëren tussen 60-300 mg per week.
 • Ten tweede is 125 mg per week de ideale dosis voor spiergroei, terwijl de bijwerkingen laag blijven.
 • Ten slotte is ook waargenomen dat injecteerbaar testosteron waarschijnlijk betere resultaten geeft in vergelijking met orale testosteronpillen.

Een testosteroncyclus voor beginners kan een aanzienlijke toename van spieromvang en kracht opleveren. Negen kilogram vetvrije spiermassa is zeker te bereiken.

Anavar toevoegen aan testosteron cyclus

Anavar toevoegen aan testosteron cyclus

Testosteron is een bulking steroide die spiermassa in het lichaam opbouwt. Aan de andere kant is Anavar een hevige steroïde die je een gedefinieerd uiterlijk geeft. Je krijgt ongetwijfeld het beste van twee werelden door Anavar en Testosteron te combineren. Een significante spieraanwinst is gebonden aan het toevoegen van Anavar aan de testosteron cyclus. Je kunt dus een slank en gespierd lichaam verwachten met de Anavar Testosteron Cyclus.

Anavar-testosteron cycluslengte:

Gewoonlijk nemen bodybuilders 40-100 mg Anavar per dag, en de dosering van testosteron ENANTAAT varieert tussen 300-500 mg per week. De toedieningsperiode van testosteron is twaalf(12) weken, terwijl het voor Anavar acht (8) weken is.

De Anavar-only-cyclus zou de testosteronniveaus moeten onderdrukken, terwijl de Anavar- testosteron cyclus je testosteronniveaus hoog houdt. De dosering is altijd laag voor beginners, terwijl ervaren gebruikers van steroïden hogere doseringen kunnen verdragen. Het hangt allemaal af van je ervaring. Je kunt de dosering in de loop van de tijd verhogen als je lichaam klaar is om het hogere niveau van steroïden te verdragen.

Anavar en testosteron cyclus voor beginners

Ik moet hier waarschuwen dat het stapelen van steroïden zoals Anavar en testosteron niet iets is dat door beginners moet worden geprobeerd. Om een dergelijke cyclus te proberen, moet je eerdere ervaring met steroïden hebben. In het ideale geval zou je al een Anavar-cyclus moeten doen voordat je testosteron erbij neemt.

Een typische Anavar-testosteron cyclus voor beginners kan er als volgt uitzien:

WeekTestosteronAnavar
1200 mg/dag15 mg/dag
2200 mg/dag15 mg/dag
3300 mg/dag15 mg/dag
4300 mg/dag20 mg/dag
5300 mg/dag20 mg/dag
6350 mg/dag20 mg/dag
7350 mg/dag

Anavar en testosteron cyclus voor gevorderden

Deze cyclus kan worden beschouwd als een vervolgcyclus voor de eerste Anavar- en testosteron cyclus die hierboven werd vermeld. Atleten die Anavar en Testosteron al een paar keer eerder hebben ingenomen, kunnen deze cyclus volgen en goede resultaten verwachten. Wees echter voorzichtig, want hogere doses dan de aanbevolen doseringen kunnen bijwerkingen veroorzaken.

WeekTestosteronAnavar
1200 mg/dag20 mg/dag
2400 mg/dag20 mg/dag
3400 mg/dag20 mg/dag
4400 mg/dag20 mg/dag
5400 mg/dag20 mg/dag
6500 mg/dag20 mg/dag
7500 mg/dag20 mg/dag
8500 mg/dag20 mg/dag
9500 mg/dag
10200 mg/dag

Bijwerkingen van een Anavar-testosteron cyclus:

Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van de Anavar-testosteron cyclus worden hieronder weergegeven:

Het kan je haar op de hoofdhuid dunner maken, afhankelijk van je genetica en gevoeligheid voor anabole steroïden. Je haar zal normaalgezien echter weer dik worden zodra de cyclus voorbij is.

Terwijl Anavar een milde steroide is zonder enige intense bijwerkingen, heeft testosteron wat zorg nodig. Deze laatste kan je cholesterolgehalte veranderen en je bloeddruk doen stijgen.

Niet alleen dit, de oestrogeenspiegels worden verhoogd door misbruik van testosteron. Bodybuilders worden vaak gezien met lelijke borsten. Deze aandoening wordt gewoonlijk gynaecomastie genoemd.

Richtlijnen:

Het zou beter zijn als je tijdens deze cyclus contact houdt met een arts of verpleegkundige, zodat je onmiddellijk actie kunt ondernemen als de bijwerkingen uit de hand lopen. Je moet er rekening mee houden dat het nemen van steroïden kan leiden tot ernstige gevolgen voor je hormonen en daarom moet je uiterst voorzichtig zijn tijdens een steroïdecyclus.

Het is altijd beter om klinische onderzoeken te gebruiken als richtlijnen voor het plannen van de cyclus, omdat ze een minimaal risico op bijwerkingen garanderen. De meeste internetfora kunnen je een ongepaste duur en/of doseringen geven die je gezondheid kunnen schaden.

Door de juiste doseringen kunnen jonge mensen aanzienlijke winsten behalen met het minste risico op nadelige effecten.

Begin altijd eenvoudig en kijk hoe je lichaam reageert. Overschrijd de dosering nooit meer dan de aanbevolen dosering.

Conclusie – Moet ik Anavar en testosteron stapelen?

Een Anavar-testosteron cyclus is een verstandige keuze voor beginners of mensen die op hun hoede zijn voor de gevaarlijke bijwerkingen van steroïden. Het is een combinatie die zorgt voor een goede spierproductie, maar die je geen enorme spieren geeft.

Iedereen die op zoek is naar spieren op Hulk-niveau, kan kiezen voor een andere stapel zoals Dianabol of Anadrol met testosteron.

Kortom, de Anavar-testosteron cyclus kan een aanzienlijke hoeveelheid vet op je lichaam verbranden, wat spieren opbouwen, je spiertonus verbeteren en de vasculariteit verbeteren.

Legale Anavar-testosteron cyclus

Met een toenemend aantal bodybuilders die op zoek zijn naar natuurlijke alternatieven, lijken legale steroïden echt populair te zijn geworden. Deze legale steroïde alternatieven zijn niet alleen effectief, maar zijn ook vrij van allerlei negatieve bijwerkingen.

Anvarol van Crazy Bulk is één van de beste alternatieven voor Anavar. Het is geweldig voor het cutten en versterken van kracht en kan samen met Testo Max en andere legale steroïden worden gestapeld voor snellere en betere resultaten.

De Cutting Stapel van Crazy Bulk is één van de beste opties om verbluffende cutting resultaten te bekomen. Deze stapel combineert Anvarol met Testo Max (testosteron), Winsol (alternatief voor Winstrol) en Clenbutrol (alternatief voor Clenbuterol) voor uitstekende cutting resultaten. Dit is dus een cyclus die niet alleen Anavar- en Testosteron-alternatieven biedt, maar ook uit Winstrol en Clenbuterol bestaat voor nog snellere cutting resultaten.

Dit is een ideale stapel voor diegenen die er gedefinieerd zillen met behoud van droge spiermassa. Het kan ook helpen de vasculariteit te vergroten door overtollig water uit je lichaam te verwijderen. Het is ook ideaal voor het vormgeven van buikspieren.

Als je een wedstrijdklaar lichaam wilt krijgen, moet je deze stapel minimaal 8 weken gebruiken.

9.9/10

Cutting Stapel van Crazy Bulk

Functies

 • Combineert 4 legale steroïden
 • Omvat Anvarol, Testo Max, Clenbutrol, Winsol
 • Orale inname, geen injecties nodig
 • 100% legaal, geen medisch voorschrift nodig
 • Verbrandt vet, behoudt magere spieren
 • Verhoogt de kracht
 • Verhoogt de cardiovasculaire prestaties
 • Verbetert de vasculariteit
 • Elimineert waterretentie
 • Ideaal voor het vormgeven van buikspieren
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis

Zoals hierboven vermeld, is de Cutting Stapel uitstekend geschikt voor goede cutting resultaten. Het bestaat uit 4 legale steroïden die Anavar, Testosteron, Winstrol en Clenbuterol nabootsen en die je helpen om de gewenste cutting resultaten in slechts een paar weken te bekomen.

Een cyclus van 8 weken wordt aanbevolen waarvoor je 2 sets van deze stapel nodig heeft. Je kunt ook gebruikmaken van de aanbieding Koop 2, krijg 1 GRATIS om 3 sets van deze stapel te krijgen voor slechts $ 369,98 of de prijs van 2 sets!

Een andere zeer krachtige Anavar-testosteron cyclus met 100% legale steroïden is de Definition Stapel van Brutal Force. Dit is een ander merk dat geweldige gebruikersrecensies gekregen heeft. Wat deze stapel nog effectiever maakt, is dat het naast Anavar, Testosteron, Winstrol en Clenbuterol ook een alternatief voor trenbolon heeft.

Met andere woorden, dit is een vijf-in-één pakket waarmee je verbluffende resultaten kunt behalen zonder bijwerkingen.

Definition Stack

9.9/10

Definitie Stapel van Brutal Force

Functies

 • Pakketten in ACut, CCut, WinCut, Sbulk en TBulk
 • Verbrandt supersnel vet
 • Behoudt magere spieren
 • Snijdt en verhardt spieren
 • Verbetert de vasculariteit
 • Geweldig voor Body Recomp
 • Uitstekend geschikt voor een cutting cyclus
 • Geen gekende bijwerkingen
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • 100% geld-terug-garantie

Dit is een geweldige stapel die Anavar- en Testosteron-alternatieven combineert met die van Winstrol, Testosteron en Trenbolon. Omdat het een combinatie is van vijf legale steroïden, zal het je waarschijnlijk helpen om nog hardere, sterkere en goed gedefinieerde spieren te krijgen met een verbeterde vasculariteit.

Deze stapel heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen en wordt geleverd met een volledige geld- terug-garantie van 100 dagen in tegenstelling tot enig ander merk op de markt.

Bovendien kun je dit pakket krijgen voor een gereduceerde prijs van slechts $ 179,99 en wanneer je gebruikmaakt van de aanbieding 2 + 1 GRATIS, kun je 3 sets van deze stapel krijgen voor slechts $ 359,98 of de prijs van 2 sets. Ik moet hier vermelden dat je voor het beste resultaat deze stapel minimaal 8 weken moet proberen.

Veelgestelde vragen

Is er een PCT nodig voor de Anavar-testosteron cyclus?

Een Post Cycle Therapy (PCT) wordt altijd aanbevolen voor gebruikers die andere steroïden combineren met Anavar in een cyclus. Het zorgt voor het herstel van hormoonfuncties en houdt de bereikte spiergroei in stand. Soms is een PCT niet nodig, maar het is altijd beter om op zekerheid te spelen.

Conclusie

De Anavar-testosteron cyclus is goed voor het cutten en het bereiken van krachtverbetering. Het is echter beter om te kiezen voor legale alternatieven die 100% veilig zijn, geen bijwerkingen hebben en zelfs geen PCT vereisen. Dit is waar het bij legale steroïden van Crazy Bulk en Brutal Force om draait. Je moet ze proberen, zoals duizenden anderen die nu op veilig spelen in plaats van hun leven in gevaar te brengen door steroïden te gebruiken die op de lange termijn verwoestende bijwerkingen kunnen hebben.

Vergelijkbare berichten