Anavar resultaten – voor-en-na-foto’s van mannen en vrouwen

Ledereen die van plan is om met een Anavar-cyclus te beginnen, stelt zich dezelfde vraag: welke Anavar-resultaten kan ik verwachten? Het is normaal dat beginners zich afvragen wat de mogelijkheden zijn, wat het gemiddeld vetverlies is, hoeveel spieren ze kunnen kweken, enz.

Een lijst met variabelen, waaronder training, genetica, dieet en cyclusdoelen, heeft invloed op de haalbare resultaten en mogelijke resultaten. Bovendien heb ik anekdotisch bewijs verzameld van mensen die Anavar gebruikt hebben om de resultaten te voorspellen.

Anavar Resultaten

Voordat ik wat dieper inga op welke resultaten je zou verwachten van een Anavar-cyclus, hier is een klein beetje over deze steroïde:

Wat is Anavar?

Anavar, medisch bekend als Oxandrolon, is een androgene anabole steroïde die door veel mensen en atleten wordt gebruikt voor spiergroei en vetverlies. Het wordt algemeen beschouwd als een milde steroïde omdat de bijwerkingen niet zo hard zijn als sommige van de andere steroïden. Bovendien is het één van de weinige steroïden die ook door vrouwen kan worden gebruikt.

Enkele van de voordelen worden genoemd onder:

 • Vetverlies
 • Spiergroei
 • Verhoogde spierkracht
 • Magere spiermassa opbouwen

Terugkomend op de resultaten van Anavar, hier is meer over…

Anavar resultaten

Hoeveel gewicht ga je verliezen?

Twee van de meest cruciale factoren die van invloed kunnen zijn op de hoeveelheid vetverlies die je ervaart, zijn je dieet en trainings- of trainingsschema.

Afhankelijk van hoe goed je dieet is en hoe je lichaam op Anavar reageert, varieert het effect van Anavar op de vetverbranding. Je kunt niet veel van de steroïde verwachten als je er niet klaar voor bent om er hard aan te werken en er wilskracht in te stoppen.

Anavar kan wonderen doen bij vetverlies als je lange tijd te weinig caloriën opnam in je dieet. Je lichaamsvetverlies kan oplopen tot 1% per week wanneer je Anavar gebruikt. Onthoud dat Anavar alleen werkt voor personen die toegewijd genoeg zijn om de cyclus vol te houden en te trainen. Je kunt in een cyclus van 4 weken maar liefst 5,5 kg afvallen. Het is ook mogelijk om zelfs 9 kg af te vallen door een cyclus van 8 weken uit te voeren!

Spierwinst:

Het is niet de bedoeling dat Anavar een drastische verandering in spieren teweegbrengt, zoals sterkere steroïden zoals testosteron, Dianabol, enz., maar het helpt je tot op zekere hoogte wel bij spiergroei. Hoewel het geen bulking steroïde is, kan het je helpen droge spiermassa te behouden terwijl je vet verbrandt. Dit is wat het zo populair maakt.

Dus tegen de tijd dat je klaar bent met een Anavar-cyclus, heb je mooiere en hoogwaardige, ultramagere spieren waarmee je trots kunt pronken!

Verbeterde prestatie:

Anavar verhoogt het uithoudingsvermogen bij mensen, waardoor het een populaire steroïde onder atleten is. Het uithoudingsvermogen in het lichaam is direct gerelateerd aan de prestaties van het

individu. Anavar zorgt voor een aanzienlijke toename van het aantal rode bloedcellen in het menselijk lichaam, waardoor de zuurstoftoevoer naar de spieren toeneemt.

Dit helpt je kracht te versterken en helpt je om harder en langer te trainen. Atleten zullen hierdoor waarschijnlijk ook een krachtstoename ervaren, zodat ze langer kunnen trainen.

Verhoogde kracht:

Het doel van de meeste bodybuilders is om spierkracht te krijgen zonder lichaamsgewicht aan te komen. Anavar helpt hen dit doel te bereiken door de stikstofretentie in het lichaam te verhogen. Meer stikstofretentie betekent meer kracht. Het helpt ook om vermoeidheid uit te stellen, zodat je langer kunt trainen.

Vetverlies:

Anavar is zonder enige twijfel één van de meest populaire steroïden die wordt gebruikt voor het verbranden van lichaamsvet. Daarom helpt het je ook om af te vallen. Het is niet voor niets dat het vaak beschouwd wordt als de beste cutting steroïde.

Het kan je gemakkelijk een aanzienlijk percentage lichaamsvet laten verliezen in slechts 6-8 weken.

Dat gezegd hebbende, is Anavar niet de enige steroïde die kan helpen vet te verbranden. Er zijn ook enkele andere steroïden (Winstrol is er één van. Bekijk hier Winstrol vs Anavar) die kunnen helpen vet te verbranden, maar wat Anavar onderscheidt, is dat het helpt om droge spieren in je lichaam te behouden terwijl je vet verbrandt. Niet alleen dit, het is ook één van de weinige steroïden die ook door vrouwen kan worden gebruikt.

Snel herstel:

Anavar is een anabole steroïde die bekend staat als een snelle herstelbooster. Doordat je sneller herstelt, kun je een bepaald lichaamsdeel een paar keer per week trainen. Dit zorgt voor een betere spiergroei!

Anavar resultaten bij mannen, voor-en-na-foto’s

Anavar is ongetwijfeld één van de beste steroïden die mannen graag gebruiken om te cutten en er gedefinieerd uit te zien. Met een Anavar-cyclus is het niet ongebruikelijk om 7-8% lichaamsvet te verliezen.

Ik moet verduidelijken dat ik het gebruik van steroïden niet aanraad, maar je kunt zeker legale steroïden of supplementen gebruiken die echte steroïden nabootsen zonder enige bijwerkingen. Dit is de reden waarom ik hieronder enkele echte resultaten vermeld met voor-en-na-foto’s van Anvarol- gebruikers. Anvarol van Crazy Bulk is een 100% legaal en natuurlijk supplement dat Anavar nabootst zonder enige bijwerkingen.

Anavar resultaten

William op de foto hierboven gebruikte Anvarol als onderdeel van de Cutting Stapel en hij is blij dat hij 7,7 kg is afgevallen. Zoals je kunt zien, ziet hij er nu meer versnipperd uit met gedefinieerde en goed gesneden spieren. Hij heeft nu ook een geweldige set buikspieren.

Blake in de onderstaande foto gebruikte Anvarol samen met Winsol en Clenbutrol en hij verloor binnen een maand 4% lichaamsvet.

Blake

Door te cutten kun je er breder en gespierder uitzien, omdat vet je spieren verbergt. Buikspieren en schouders worden ook meer gedefinieerd dankzij het vetverlies. Anavar kan je opgeblazen uiterlijk in een korte tijd veranderen in een mager en gedefinieerd uiterlijk .

Bij vrouwen

Wil je de Anavar-resultaten bij vrouwen zien?

Anvarol is net zo populair bij vrouwen. Hier zijn enkele voor-en-na-foto’s van vrouwen die Anvarol gebruikt hebben om weer in vorm te komen:

Sheena1

Anavar-cyclus voor de beste resultaten

Tijdens een cutting cyclus voor mannen varieert een typische dosis Anavar van 30-50 mg per dag. Voor beginners ligt de dosis in het begin rond de 20-30 mg.

Het belangrijkste om op te merken is dat de maximale duur voor de Anavar-cyclus niet meer dan zes weken is. Wanneer je Anavar echter met andere steroïden stapelt, wordt de cyclusduur verlengd tot 12 weken.

Laten we het hebben over de Anavar-dosering voor vrouwen. Zij kunnen gedurende vijf weken 5-10 mg Anavar gebruiken. Ze kunnen de cyclus starten door dagelijks 5 mg in te nemen en hun lichaam te laten wennen aan de steroïde. De dosering kan echter gedurende de resterende 4 weken worden verhoogd tot 10 mg/dag.

Het vrouwvriendelijke karakter van Anavar is een opluchting voor vrouwen, omdat ze geen ernstige bijwerkingen ervaren als ze eenmaal van de dosering af zijn.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat een hoge dosis voor een langere duur kan leiden tot virilisatie of de ontwikkeling van mannelijke eigenschappen bij vrouwen.

Ze kunnen ongewone haargroei op het lichaam, kleinere borsten, een diepere stem en een vergrote clitoris ervaren.

Zijn de resultaten van Anavar permanent?

Een Anavar-cyclus maakt het voor gebruikers gemakkelijker om de grootte en kracht van hun spieren te behouden. De resultaten worden met succes behouden lang nadat de cyclus is afgelopen.

Het vetverlies door Anavar kan permanent worden gehouden door een gedisciplineerd dieet te volgen en regelmatig te trainen. De enige manier waarop spiergroei kan verminderen, is als je stopt met naar de sportschool te gaan en junkfood gaat eten.

Het tijdelijke effect dat Anavar achterlaat, is echter de eliminatie van water. Tijdens de cyclus elimineert Anavar extracellulair water en sluit je spieren af, waardoor ze een gepompte look krijgen. Het elimineren van overtollig water helpt ook de vasculariteit te vergroten.

Nadat de cyclus is afgelopen, zien je spieren er droger en opgepompter uit als nooit tevoren.

Wat zijn de Anavar-stapels voor betere resultaten?

Het stapelen van Anavar wordt meestal niet aanbevolen voor vrouwen, omdat dit aanleiding kan geven tot virilisatie. Aan de andere kant stapelen mannen Anavar met succes met andere steroïden om hun doelen te bereiken.

Lees Ook: Anavar Kopen

Gebruikers die onmiddellijke en veilige resultaten willen, stapelen Anavar vaak met Dianabol. De laatste is meestal verkrijgbaar in de vorm van een pil, maar de effectiviteit ervan wordt versterkt wanneer het in de vorm van een injectie wordt geconsumeerd.

De Anavar-stapel met trenbolon is ideaal voor liefhebbers van omvangrijke spieren. Het bouwt spieren op door het vasthouden van water te verminderen en de aanmaak van spiervezels in het lichaam te verbeteren.

Het effect van stapels is sterk afhankelijk van de gezondheid en lichaamsbouw van een persoon. Raadpleeg daarom een arts om te kijken welke stapel bij je past.

Verdict – Welke resultaten kunt je van Anavar verwachten?

Anavar kan een manusje van alles worden genoemd, omdat het je helpt je doelen te bereiken op het gebied van spiergroei, vetverlies, kracht en wat je ook zoekt. Het is een ideale keuze voor iemand die net is begonnen met het nemen van steroïden en kracht wil opbouwen zonder veel spiergroei.

De bijwerkingen en dosering zijn afhankelijk van het lichaamsmetabolisme van elk individu. Seizoensgebonden bodybuilders kunnen het gebruiken als een niet-opblazend medicijn dat hen kan helpen gewicht te verliezen. Sommige atleten kunnen het ook gebruiken als een kleine boost voor hun traject. Het kan goed resoneren met je fitnessdoelen als je blijft zweten in de sportschool.

Legale Anavar

Hoewel Anavar als een milde steroïde beschouwd wordt, is het nog steeds een steroïde en kan het niet als 100% veilig worden beschouwd. Het kan leiden tot ernstige bijwerkingen, vooral bij gebruik in hogere doseringen of voor langere duur. Ik raad je ten zeerste aan om legale steroïden een kans te geven, omdat ze veilig zijn en geen bijwerkingen hebben. Ze zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en kunnen je helpen om resultaten te bekomen die zeer dicht bij die van de werkelijke steroïde liggen zonder bijwerkingen of PCT.

Anvarol van Crazy Bulk en ACut van Brutal Force zijn twee van dergelijke Anavar-alternatieven die ongelooflijke gebruikersrecensies gekregen hebben. Zoals hierboven vermeld, heeft Anvarol uitstekende gebruikersrecensies gekregen. Zowel mannen als vrouwen hebben er verbluffende cutting resultaten mee behaald. Met ACut is dat niet anders.

Laten we eens kijken naar meer informatie over deze twee legale Anavar-alternatieven:

Anvarol Recensie

9.9/10

Anvarol van Crazy Bulk

Features

 • Bootst Anavar na
 • Verhoogt de vetverbranding
 • Behoudt droge spiermassa
 • Versterkt kracht
 • Uitstekend geschikt voor een cutting cyclus
 • Vormt buikspieren
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Verhoogt kracht
 • Geweldige gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • Gratis wereldwijde levering
 • Kan op afbetaling worden gekocht

Anvarol is één van de beste alternatieven voor Anavar en kan je helpen met zowel cutting- als krachtcycli. In feite maakt het deel uit van zowel de Cutting Stapel als de Strength Stapel.

Anvarol kan je helpen om gescheurde en versnipperde spieren te krijgen zonder enige bijwerkingen. Vrouwen kunnen het ook gebruiken om hardnekkig lichaamsvet zoals vetrolletjes enz. kwijt te raken.

Het kan worden gestapeld met andere legale steroïden zoals Winsol, Clenbutrol en Testo Max voor snellere cutting resultaten. Dit is waar het bij de Cutting Stack om draait. Het kan je helpen om gescheurd en versnipperd te raken, zodat je in slechts 8 weken een perfect strandlichaam kunt krijgen.

Het wordt ten zeerste aanbevolen dat je Anvarol of de Cutting Stapel minstens 8 weken probeert om de beste resultaten te krijgen. BESTEL DE CUTTING STAPEL

Acut Pills

9.9/10

ACut van Brutal Force

Features

 • Versnippert vet
 • Behoudt droge spiermassa
 • Helpt een gedefinieerde en slanke look te krijgen
 • Verhoogt de energie enorm
 • Verbetert kracht
 • Geweldig voor zowel mannen als vrouwen
 • Gaat vermoeidheid tegen
 • Versnelt herstel
 • Geen bijwerkingen bekend
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • 100 dagen geld-terug-garantie

ACut van Brutal Force is een ander aanbevolen alternatief voor Anavar. Het kan je helpen alle voordelen van de steroïden te ervaren zonder de bijbehorende bijwerkingen. Het kan je helpen snel vet te verliezen zonder vermoeidheid of katabolisme.

Bovendien kan het worden gestapeld met andere legale steroïden voor snellere cutting resultaten. De Definition Stapel is extreem populair en het combineert ACut met WinCut, CCut, SBulk en TBulk voor verbluffende cutting resultaten en spierdefinitie. Het wordt aanbevolen om deze stapel minimaal 8 weken te proberen voor het beste resultaat. Deze stapel heeft een gereduceerde prijs van slechts $ 179,99. Het wordt ook geleverd met een ongelooflijk populaire aanbieding van 2 + 1 gratis, zodat je 3 sets van deze stapel kunt kopen voor de prijs van twee ofwel slechts $ 359,98!

Bovendien biedt Brutal Force een 100 dagen geld-terug-garantie in tegenstelling tot enig ander merk op de markt, zodat je al je geld terug kunt krijgen als je niet tevreden bent met de resultaten.

Beter dan dit wordt het niet! BESTEL DE DEFINITION STAPEL

Conclusie

Anavar-resultaten omvatten snellere vetverbranding, toename van droge spiermassa, hardere en dichtere spieren, meer kracht, enz… Om al deze voordelen te krijgen zonder enige bijwerkingen of de nood aan een PCT, moet je Anvarol van Crazy Bulk of ACut van Brutal Force bekijken. Ik weet zeker dat je deze ervaring geweldig zult vinden en deze legale steroïden na een enkele cyclus snel opnieuw wilt gebruiken!

Vergelijkbare berichten