Anavar Kopen, Anavar-steroïde, Anavar-voor- en nadelen

Anavar, oorspronkelijk Oxandrolon genoemd, is een androgene, anabole steroïde die in populariteit groeide onder sporters en bodybuilders vanwege het vermogen om spieren te kweken en tegelijkertijd vet te verminderen.

Anavar Kopen

Anavar-steroïde – een inleiding

Volgens studies is de werking van Anavar vrij eenvoudig; het verhoogt het eiwitgehalte van het lichaam, waardoor het een overmatige capaciteit krijgt om droge spieren op te bouwen. Het is ook bewezen dat het receptoren van skeletspieren reguleert en de IGF-1-niveaus van je lichaam verbetert, wat resulteert in meer spieren, een verhoogde botdichtheid en natuurlijke weefselgroei.

Anavar kopen

Anavar is een mildere steroïde in vergelijking met andere steroïden die beschikbaar zijn voor het opbouwen van spieren. Toch biedt het, wanneer het in een kleine dosis gebruikt wordt in combinatie met door testosteron geïnduceerde medicijnen, maximale voordelen en snelle resultaten. Het is één van de weinige steroïden die ook door vrouwen kan worden gebruikt. Je kunt meer info over Anavar voor vrouwen vinden door hier te klikken.

Anavar Voordelen

Als je geïnteresseerd bent om met een Anavar-cyclus te beginnen, zijn hier enkele voordelen die je waarschijnlijk zult opmerken:

TOENNAME VAN DROGE SPIERMASSA

Eén van de belangrijkste voordelen van Anavar is dat het je kan helpen om je spiermassa te behouden. Net als veel andere steroïden, helpt het ook om zowel je stikstofretentie als je eiwitsynthese te verbeteren, waardoor je lichaam droge spieren opbouwt.

De toenname die je ervaart, komt echter niet eens in de buurt van wat je zou ervaren met andere steroïden zoals testosteron of Deca Durabolin.

Wat je in gedachten moet houden is dat Anavar in wezen een cutting steroïde is en hoewel het je kan helpen om spieren te kweken, is de mate van spiertoenname niet zo groot als bij andere steroïden.

Een 12-weekse cyclus van testosteron of Sustanon 250 is bijvoorbeeld veel effectiever in het verkrijgen van spiermassa in vergelijking met een Anavar-cyclus van dezelfde duur.

Anavar Kopen

VASCULARITEIT

Vasculariteit is een ander Anavar-kenmerk dat het zo populair maakt. Hoewel het niet zo populair is als Winstrol of Winny, kan het verbazingwekkende resultaten opleveren als je probeert om goed uitgesneden, harde en droge spieren te krijgen met overal prominente aderen. Het wordt steeds populairder als cutting of droge steroïde.

Na een bulking cyclus met steroïden zoals Dianabol, Deca of zelfs Sustanon, verkiezen bodybuilders om te cutten met Anavar.

Eén van de redenen waarom het van Winstrol verliest, is dat pure Anavar moeilijk te krijgen is en ook behoorlijk duur kan zijn. De meeste steroïden die op de grijze markt verkrijgbaar zijn, zijn vervalst en zijn dus niet zo effectief als ze zouden moeten zijn. Veel jongens gaan voor een Avanar Winny Cycle en dat lijkt een goede keuze, omdat het je kan helpen cutten en versnipperen en tegelijkertijd je fysieke prestaties kan verbeteren.

VETVERLIES

Het is een veel voorkomende misvatting dat Anavar een vetverbrandende steroïde is. Het kan echter nog steeds je lichaamsvet verminderen. Wat het eigenlijk doet, is dat het helpt de spiermassa in je lichaam te vergroten en dit helpt je lichaam op zijn beurt meer vet te verbranden.

Het netto resultaat is dat je ultramagere spieren overhoudt. Een goed of eerder caloriearm dieet kan een grote stap zijn om je te helpen goede cutting resultaten te bereiken met Anavar.

Bovendien kan het ook het vasthouden van water in je lichaam elimineren. Het zorgt dus voor een drievoudig effect –

 1. Geen waterretentie
 2. Voorkomen van spierverlies en
 3. Lichtjes verhoogde vetverbranding om je te helpen een perfect slank en hard lichaam te krijgen met verbeterde vasculariteit.

Nog een ander voordeel van Anavar of Oxandrolon is dat het helpt de spierdichtheid te verhogen zonder veel toename van de spieromvang. Dit is ideaal om de kracht te vergroten. Geen wonder dat het vaak door bodybuilders gebruikt wordt als onderdeel van hun krachtcyclus om hen te helpen door bepaalde plateaus heen te komen of hun inspanningen op het gebied van bodybuilding naar een hoger niveau te tillen. Het stapelen van Dbol en Anavar is heel gebruikelijk binnen de bodybuilding-scene, omdat beide steroïden geweldig zijn voor het verbeteren van kracht.

Maar het zijn niet alleen bodybuilders die het gebruiken om hun kracht te vergroten. Veel atleten en sporters gebruiken het ook voor hetzelfde doel, zodat ze hun prestaties kunnen verbeteren. Het is echter belangrijk om hier te benadrukken dat Anavar een verboden stof is en dat het gebruik ervan door de meeste sportautoriteiten over de hele wereld wordt verboden.

Anavar Bijwerkingen

Hoewel Anavar wordt beschouwd als een milde steroïde, betekent dit niet dat het 100% veilig is. Het enige verschil is dat de bijwerkingen enigszins mild zijn in vergelijking met andere steroïden zoals Dianabol, Deca, Trenbolone of Sustanon. Er zijn wel degelijk bijwerkingen en die kunnen ook behoorlijk zorgwekkend zijn.

Anavar Bijwerkingen

Enkele van de bijwerkingen van Anavar worden hieronder vermeld:

DEPRESSIE

Het gebruik van steroïden kan leiden tot problemen die je nauwelijks verwacht. Eén van dergelijke bijwerkingen die verband houden met het gebruik van Anavar is depressie. Het gebruik van Oxandrolon of Oxandrolon kan je mentale psyche beïnvloeden en het kan je depressief maken.

Terwijl sommige steroïden je agressief kunnen maken (een aandoening die vaak wordt beschreven als roid rage), kan Anavar je angstig maken en leiden tot stemmingswisselingen.

Het is niet ongebruikelijk dat Anavar-gebruikers zich depressief voelen en dit kan een direct effect hebben op hun prestaties.

Anavar is een anabole steroïde en het kan leiden tot bijwerkingen die vaak geassocieerd worden met een toename van testosteron of DHT. Eén van die bijwerkingen is acne of een slechte huidconditie. Dit kan met name het geval zijn bij personen die vatbaar zijn voor acne. Bij hen kan Anavar de aandoening verergeren en ervoor zorgen dat ze last krijgen van ernstige puistjes.

Net als acne, kunnen mensen die gevoelig zijn voor haaruitval of die al last hebben van haaruitval, hun toestand verergeren door het gebruik van Anavar.

SLAPELOOSHEID

Nog een andere verontrustende bijwerkingen van Anavar is dat het kan leiden tot slapeloosheid. Het kan je slaappatroon verstoren en je kunt moeilijk in slaap geraken. Gebrek aan slaap kan zeker een invloed hebben op je gemoedstoestand en kan ook de stress verhogen.

WIJZIGINGEN IN LIPIDEPROFIEL

Eén van de betreffende bijwerkingen van Anavar is dat het je lipidenprofiel kan veranderen doordat het de LDL-cholesterol en de bloeddruk verhoogt. LDL-cholesterol is het slechte cholesterol dat de kans op een hartaanval kan vergroten.

Je moet dus je cholesterolgehalte in de gaten houden tijdens een Anavar-cyclus.

LEVERTOXICITEIT

Steroïden zorgen voor een enorme belasting van je lever en kunnen leverschade veroorzaken. Dit is misschien wel één van de meest ernstige bijwerkingen van het gebruik van steroïden en Anavar is hierbij geen uitzondering. Levertoxiciteit kan leiden tot veel complicaties en andere problemen in je lichaam en je moet je hiervan volledig bewust zijn voordat je met een steroïdecyclus begint.

Lees Ook: Beste snijden steroïden om gescheurde, gedefinieerde en harde spieren te krijgen

Onderdrukt Anavar testosteron?

Van steroïden is bekend dat ze een negatief effect hebben op de natuurlijke aanmaak van testosteron. Kortom, steroïden werken door de testosteronniveaus in je lichaam op kunstmatige wijze te verhogen.

Wat belangrijk is om te begrijpen is dat er een bepaalde manier is waarop je lichaam reageert op een teveel aan testosteron. Wanneer er teveel synthetisch testosteron in de bloedbaan zit, vertraagt of stopt je lichaam de natuurlijke aanmaak van testosteron.

Dus door meer testosteron toe te voegen, zorg je ervoor dat je lichaam minder van dit mannelijke hormoon produceert.

Deze verlaagde testosteronproductie kan leiden tot veel ongewenste bijwerkingen en kan ervoor zorgen dat de meeste gebruikers minder interesse hebben in seks en zelfs erectieproblemen ervaren.

De dingen zijn echter een beetje anders als het gaat om Anavar en de belangrijkste reden hierachter is dat Anavar niet werkt via testosteron maar via DHT of dihydrotestosteron. DHT wordt verondersteld een krachtigere vorm van Test te zijn die niet dezelfde negatieve bijwerkingen heeft als die van testosteron.

Een andere belangrijke factor is dat Anavar in kleinere hoeveelheden kan worden ingenomen als je je echt zorgen maakt over de bijwerkingen. In principe kun je slechts ongeveer 20 mg van deze steroïde nemen en kun je hier zelfs zonder PCT mee wegkomen.

Dus degenen die zich zorgen maken over hun libido of sekslust, moeten de hoeveelheid Anavar verminderen wanneer ze de cyclus doen of gewoon een natuurlijk alternatief gebruiken, zoals Anvarol van Crazy Bulk.

Legale Anavar

Anavar Cyclus –

 • Anvarol van Crazy Bulk &
 • Acut van Brutal Force

Anvarol van Crazy Bulk

Anvarol van Crazy Bulk is een legaal alternatief voor de steroïde Anavar of Oxandrolon. Crazy Bulk is een gerenommeerd merk en staat bekend om zijn assortiment legale steroïden.

Anvarol bootst Anavar na zonder enige van zijn bijwerkingen te hebben. Het verhoogt niet alleen je kracht, maar is ook geweldig om te cutten.

Anvarol

9.9/10

Anvarol van Crazy Bulk

Functies

 • bootst Anavar na zonder bijwerkingen
 • helpt bij het uitsnijden en verharden van spieren
 • verhoogt de kracht
 • verbrandt zowel onderhuids als visceraal vet
 • verhoogt de vasculariteit
 • kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt
 • kan worden gebruikt voor cutting- en krachtcycli
 • heeft geen negatieve bijwerkingen en
 • heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen

Anvarol is 100% legaal en je hebt geen medisch voorschrift nodig om het te kopen.

Het is een geweldige optie om te overwegen als je je vetpercentage wilt verminderen, je spieren wilt behouden en je kracht wilt vergroten. Het wordt aanbevolen om het minstens 3 maanden te proberen om de beste resultaten te krijgen.

VOORDELEN

 • 100% natuurlijk
 • Orale inname, geen injecties nodig
 • Geen medisch voorschrift nodig
 • Geweldig voor cutting- en krachtcycli
 • Verbrandt vet, verhoogt de kracht
 • Geen bijwerkingen bekend
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • Gratis wereldwijde verzending

NADELEN

 • Niet geschikt voor mensen met een medische aandoening
 • Degenen in competitieve sporten moeten hun coach raadplegen voordat ze het innemen
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven
 • Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar

Anvarol Stapels

De Cutting Stapel combineert Anvarol met Winsol (Winstrol), Clenbutrol (Clenbuterol) en Testo Max (Testosteron Booster). Deze stapel is een geweldige optie om te cutten.

De Kracht-Stapel Stack combineert Anvarol met D-Bal (Dianabol), Trenorol (Trenbolone) en Testo Max (Testosteron Booster). Dit is een perfecte Anavar Dbol-cyclus voor meer kracht en spiergroei.

Prijs en beste aanbiedingen

Elk flesje Anvarol kost slechts € 44,95, maar het wordt ten zeerste aanbevolen om het minstens 2 maanden te proberen. Je kunt gebruikmaken van de populaire aanbieding 2 + 1 GRATIS waarbij je 3 flessen krijgt voor slechts € 89,10.

Bestverkopende aanbieding – Cutting Stack kost slechts € 149,95, waarmee je maar liefst € 50 kunt besparen als je elk van de vier supplementen afzonderlijk zou kopen. Niet alleen dit, je kunt ook 3 sets van deze stapel kopen voor de prijs van twee of slechts € 299,90. Klik hier om het NU te bestellen!

ACut van Brutal Force

ACut van Brutal Force is een ander uitstekend alternatief voor Anavar dat 100% legaal is, vrij van bijwerkingen is, en je kan helpen om geweldige resultaten te behalen met je trainingen, zowel voor het cutten als voor krachttoename.

Acut Pills

9.9/10

ACut van Brutal Force

Functies

  isolaat, BCAA 2:1:1, Wild yam, ElevATP

 • verbrandt zowel onderhuids als visceraal vet
 • behoudt spiermassa in het lichaam tijdens het cutten
 • verhoogt energie en kracht
 • is geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen
 • heeft geen bijwerkingen
 • wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 100 dagen

Conclusie

Kortom, voor sommige mensen is Anavar een reddingsmiddel, terwijl het voor anderen meer kwaad dan goed kan doen. Elke medicatie of steroïde moet in gematigde hoeveelheden worden ingenomen om gezonde en blijvende resultaten te ervaren. Met Anavar is het belangrijk om een uitgebalanceerd dieet en een krachttrainingsroutine te behouden als het je doel is om spieren op te bouwen en slank te worden.

Als je alleen een beroep doet op steroïden, zal je lichaam ernstige gezondheidsproblemen ondervinden die onomkeerbaar kunnen zijn. Daarom mogen deze verboden stoffen alleen worden geconsumeerd na diepgaand onderzoek en onder toezicht van medische professionals. Als alternatief kun je legale en veilige supplementen gebruiken zoals Anvarol van Crazy Bulk of ACut van Brutal Force.

Vergelijkbare berichten