Anabolen Kopen – Beste bulking steroïden voor spiergroei

Aangezien je op zoek bent naar de beste anabolen om te bulken, ligt het voor de hand dat je zowel spieren als kracht wilt kweken. Het kan ook zijn dat je vastzit op een bepaald niveau en er doorheen wilt komen.

Dus, om meteen met de deur in huis te vallen, laat me je vertellen over de beste anabolen voor het bulken en hun legale alternatieven, zodat je snel spieren kunt kweken zonder bijwerkingen en zonder PCT!

Anabolen Kopen – Top 5 anabolen voor het bulken

Er zijn anabolen die gebruikt kunnen worden om te bulken en er zijn er enkele die gebruikt kunnen worden om te cutten. In dit artikel heb ik de top 5 bulking steroïden en hun legale en veilige alternatieven opgesomd die je kunnen helpen om binnen een paar weken een opgepompt lichaam te hebben.

Let wel op! Dit zijn zeer krachtige anabolen en dus niet de meest geschikte anabolen voor beginners.

Hier gaan we…

1. Dianabol

Dianabol heeft geen introductie nodig. Bijna iedereen die naar de sportschool gaat, kent deze steroïde. Het is ook de steroïde waarmee de meeste beginners beginnen. Dat het gebruikt werd door de immer beroemde Arnold maakt het nog populairder en juist aantrekkelijker voor de first-timers.

Anabolen Kopen

Dus, hoe is het ontstaan?

In de jaren vijftig geloofden Amerikanen dat de Sovjets testosteron gebruikten om een voordeel te krijgen ten opzichte van anderen op de Olympische Spelen en ze begonnen al snel iets te ontdekken dat nog krachtiger kon zijn, zodat hun gewichtheffers beter konden presteren dan de Sovjets. Dr. Ziegler nam de taak op zich om een alternatief te vinden dat Amerikaanse gewichtheffers zou kunnen helpen en het resultaat was Dianabol.

Hij slaagde erin iets te maken dat twee keer zo anabool was als testosteron en het beste was dat Dianabol iets was dat oraal kon worden ingenomen in plaats van als injectie. Hoewel Dianabol ook via injecties kan worden ingenomen, zijn orale tabletten veel gemakkelijker te consumeren, waardoor ze populairder zijn.

Voordelen (voordelen van Dianabol)

Spier- en krachtwinst

Eén van de meest aantrekkelijke kenmerken van Dianabol-pillen is dat ze zeer effectief kunnen zijn voor het verkrijgen van zowel spiermassa als kracht. In één enkele cyclus kun je wel 9-13 kg aan spieren krijgen.

Niet alleen dit, je krachtniveaus kunnen ook dramatisch toenemen, zodat je in slechts één cyclus van 8 weken gewichten zou moeten kunnen optillen die minstens 18 of 22 kg zwaarder zijn.

Niet erg androgeen

Eén van de belangrijkste voordelen van Dianabol of Dbol is dat het niet erg androgeen is. Dit betekent dat er minder kans is dat je acne, een vette huid, haaruitval en zelfs prostaatproblemen krijgt.

Dit is precies hoe het bedoeld was. Toen Dr. Ziegler dit middel maakte, wilde hij dat het anaboler was dan testosteron en tegelijkertijd minder androgeen, nadat hij had gehoord dat Russische atleten prostaatvergroting kregen door testosteron en een katheter moesten gebruiken om te urineren.

Nadelen (Dianabol bijwerkingen)

Hepatotoxisch

Dianabol is een steroïde die zeer hepatotoxisch is. Het is met andere woorden giftig voor je lever. Je lever moet veel moeite doen om dit medicijn af te breken, waardoor het onder veel stress komt te staan.

Dat gezegd hebbende, moet ik hier vermelden dat deze stress meestal tijdelijk is en als je eenmaal klaar bent met de cyclus, wordt alles weer normaal. Het kan echter leverschade veroorzaken als je Dianabol gedurende een langere periode in grote doses gebruikt.

Om bijwerkingen zoveel mogelijk te voorkomen, kun je je Dianabol-cyclus het beste beperken tot 6-8 weken. In feite proberen veel mannen hun Dbol-cyclus te beperken tot slechts 5 weken.

Je moet proberen je ALT- en AST-leverenzymen te controleren tijdens een Dbol-cyclus en je kunt ook TUDCA gebruiken om te voorkomen dat ze te hoog worden. Dit is belangrijk omdat hoge ALT/AST- waarden duidelijk duiden op leverstress.

Hoge bloeddruk

Nog een andere ernstige bijwerking van Dianabol is dat het kan leiden tot een hoge bloeddruk. En dit kan zijn vanwege 3 hoofdredenen, waaronder:

 • Overmatige waterretentie in het lichaam
 • Exogeen testosteron
 • Stimulatie van leverlipase

Toenname van LDL-cholesterol

Dianabol bestaat uit exogeen of synthetisch testosteron en dit heeft de neiging om de testosteronniveaus in je lichaam te verhogen. Nu, wanneer de testosteronspiegels in je lichaam pieken, reageert je lichaam door de oestrogeenspiegels te verhogen om cholesterol te reguleren. Wat je moet begrijpen, is dat een toenname van testosteron resulteert in een toename van LDL of slechte cholesterol, terwijl een hoog oestrogeengehalte de neiging heeft om de HDL of goede cholesterol te verhogen.

Omdat het een orale steroïde is, heeft Dbol de neiging om het enzym hepatische lipase te stimuleren terwijl het door de lever gaat. Van dit enzym is bekend dat het de goede HDL-cholesterol in je lichaam verlaagt, wat resulteert in een verhoging van de bloeddruk.

Water afstotend

Dianabol is een middel dat zeer oestrogeen is. Dit betekent dat het testosteron gemakkelijk omzet in oestrogeen en wanneer dit gebeurt, vindt er waterretentie in je lichaam plaats vanwege de hoge niveaus van oestrogeen.

Vochtretentie in je lichaam resulteert in een aantal problemen en die omvatten:

 • Hoge bloeddruk – Wat je moet begrijpen, is dat het vasthouden van water vaak zorgt voor een zware belasting van je hart omdat het de viscositeit van het bloed verhoogt, waardoor je hart harder gaat kloppen om een optimale bloedstroom te behouden. Als gevolg hiervan heeft de bloeddruk de neiging om te pieken.
 • Gynaecomastie – Dit is één van de meest voorkomende en meest gênante problemen waarmee een man te maken heeft. Overmatige groei van borstweefsel bij mannen is grotendeels een gevolg van de sterke omzetting van testosteron in oestrogeen. Hoewel dit probleem kan worden opgelost met behulp van een AI of Aromatase-remmer, wordt het niet echt aanbevolen omdat het je bloeddruk kan verhogen. Een betere oplossing is om een SERM zoals Nolvadex te gebruiken die de effecten van een hoog oestrogeengehalte in je lichaam, met name in de borstklieren, tenietdoet.

Testosteron onderdrukken

Dbol heeft de neiging om je testosterongehalte te verhogen, omdat je een vorm van exogeen testosteron in je lichaam aanbrengt. Wanneer de testosteronspiegels hoog worden in de bloedbaan, heeft je lichaam de neiging om aan te nemen dat het geen testosteron meer nodig heeft en dus onderdrukt het de natuurlijke aanmaak van testosteron, wat tot ernstige complicaties kan leiden.

En dit is precies de reden waarom je een PCT post Dbol-cyclus nodig heeft om je lichaam te helpen weer op natuurlijke en normale wijze testosteron te produceren.

Beste Dianabol-tabletten

Wat betreft het aanbevelen van de beste Dianabol-tabletten, raad ik je aan legale alternatieven te proberen die veilig zijn en geen bijwerkingen hebben. Dergelijke Dbol-pillen zijn een enorme rage geworden binnen de bodybuildingscene, omdat steeds meer jongens gaan voor veilige supplementen waarvoor geen PCT nodig is.

Twee van de meest aanbevolen merken zijn Brutal Force en Crazy Bulk.

Waaronder:

 • DBal van Crazy Bulk
 • DBulk van Brutal Force

9.9/10

DBal van Crazy Bulk

Features

 • Snelle spiergroei
 • Verbetert de kracht
 • Vermindert spierpijn
 • Sneller herstel
 • Verhoogt vrije testosteron
 • Geen bijwerkingen
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • Uitstekende gebruikersrecensies

D-Bal van Crazy Bulk is een 100% natuurlijke formule die zowel eiwitsynthese als stikstofretentie in je lichaam op gang brengt, wat resulteert in enorme spiergroei. Het is even effectief voor het vergroten van de kracht, zodat je met gemak zwaardere gewichten kunt duwen en tillen.

Het heeft geen bijwerkingen en moet gedurende minstens 8 weken worden ingenomen om de beste resultaten te krijgen.

Enkele van de beste combinaties met D-Bal om nog snellere spiergroei te garanderen, zijn de Bulking Combo en de Ultimate Combo.

 • De Bulking Stapel bestaat uit D-Bal, Decaduro (Deca), Trenorol (Trenbolone), Testo Max – Check het NU!
 • De Ultieme Stapel is de krachtigste combo van Crazy Bulk die D-Bal combineert met Decaduro (Deca), Anadrole (Anadrol), Trenorol (Tren), Testo Max (Sustanon) en Clenbutrol (Clenbuterol) – Check het NU!

9.8/10

DBulk van Brutal Force

Features

 • Kwaliteitsspieren krijgen
 • Verbetert de kracht
 • Korte hersteltijd
 • Snelwerkende formule
 • Geen bijwerkingen
 • Geweldige gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • 100% geld-terug-garantie

Brutal Force is een merk dat gekend is voor zijn hoogwaardige supplementen die steroïden en SARM’s nabootsen. DBulk bootst Dianabol na zonder enige bijwerkingen en het werkt door zowel de eiwitsynthese als de stikstofretentie in het lichaam te verhogen. Het verhoogt ook je energie en uithoudingsvermogen enorm, zodat je zwaarder en harder kunt tillen.

Voor snellere resultaten kunt je één van de combo’s gebruiken die DBulk bevatten.

De beste combo’s met DBulk zijn onder meer:

 • De Bulking en Cutting Stack – Deze combo combineert DBulk met SBulk (Sustanon), ABulk (Anadrol), TBulk (Trenbolone), CCut (Clenbuterol). Het kan je helpen om snel droge spiermassa te kweken. Check het nu!
 • De Mass Stack – Deze combo bevat 5 legale steroïden, waaronder DBulk, SBulk (Sustanon), ABulk (Anadrol), HBulk (HGH) en DekaBulk (Deca) en is geweldig voor het verkrijgen van spieren. Check het nu!

Brutal Force-producten worden geleverd met een 100% geld-terug-garantie (op grotere pakketten), wat uniek is.

2. Testosteron

Natuurlijk kan deze lijst met de beste bulking steroïden nooit compleet zijn zonder dat ik testosteron noem, dat toevallig de meest gewilde spierkweker is.

Anabolen Kopen

Het zou interessant zijn om op te merken dat het gebruik van testosteron dateert uit 1935 toen het werd gewonnen uit de testikels van een stier.

Testosteron is niet alleen geweldig om spieren te krijgen, maar kan ook worden gebruikt voor het verbranden van vet. Het is dus even effectief voor een cutting cyclus. Testosteron kan ook helpen bij het reguleren van je bloedsuikerspiegel.

Naar wat voor soort spiergroei kijken we?

Nou, om eerlijk te zijn, het is niet ongewoon om maar liefst 9 kg aan spieren aan te komen in de eerste testosteroncyclus. Testosteron is ongetwijfeld één van de meest aanbevolen bulking steroïden voor beginners. Men moet in gedachten houden dat testosteron zeker milder is in vergelijking met Dianabol. En ook al is het moeilijk voor je hart, het is niet slecht voor de lever.

Eén van de belangrijkste verschillen tussen testosteron en Dbol is dat testosteron een injecteerbare steroïde is. Met andere woorden, het wordt ingenomen in de vorm van injecties, terwijl Dbol wordt ingenomen in de vorm van orale pillen.

Nog een ander cruciaal verschil is dat testosteron wordt geleverd met een hogere androgene beoordeling, wat een grotere kans op bijwerkingen zoals haaruitval, acne, prostaatvergroting, enz… impliceert.

Voordelen (voordelen van testosteron)

Spiertoename, vetverbranding

Testosteron verhoogt niet alleen de spiergroei, maar helpt ook om overtollig vet in je lichaam te verbranden. Geen wonder, het is een belangrijk onderdeel van zowel bulking als cutting cycli.

Verhoogt de kracht

Een ander belangrijk voordeel van testosteron is dat het je kracht kan helpen verhogen en daarom wordt het gebruikt door bodybuilders die vastzitten op een bepaald niveau.

Verhoogt het libido

Nog een ander belangrijk voordeel en ook heel prettig is dat het kan helpen je sekslust of libido te verhogen, aangezien testosteron het hormoon is dat zowel de seksuele als de reproductieve functie bij mannen reguleert. Dus, je krijgt een boost van je libido in combinatie met hardere, onmiddellijke erecties wanneer je testosteron gebruikt.

Nadelen (bijwerkingen van testosteron)

Androgene bijwerkingen

Aangezien testosteron androgeen is, is het maar duidelijk dat het kan leiden tot bijwerkingen zoals haaruitval en acne. .

En hetzelfde geldt voor degenen die gevoelig zijn voor haaruitval. Testosteron kan mannelijke kaalheid verergeren.

Gyno

Nog een andere veelvoorkomende bijwerking van testosteron is dat het kan leiden tot gynaecomastie, wat zeer gênant kan zijn voor mannen. De belangrijkste reden hierachter is dat testosteron snel kan worden gearomatiseerd tot oestrogeen en een hoog oestrogeengehalte de neiging heeft om overmatige groei van borstweefsel bij mannen te veroorzaken.

Eén van de mogelijke oplossingen hiervoor is het nemen van een SERM zoals Nolvadex.

Testosterononderdrukking

Een andere veelvoorkomende bijwerking van testosteroninjecties is dat ze kunnen leiden tot onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie in je lichaam, wat mogelijk kan resulteren in een heleboel andere bijwerkingen. Het kan zich vertalen in bijwerkingen zoals een laag libido, erectiestoornissen, een laag aantal zaadcellen, enz…

Pijn op injectieplaatsen

Ik moet hier vermelden dat injecties met testosteron ook pijn kunnen veroorzaken op de plek waar ze worden geïnjecteerd. Ze worden meestal in de dij geïnjecteerd en kunnen een paar dagen pijn veroorzaken.

Natuurlijke testosteronsupplementen

Eén van de beste manieren om je testosterongehalte zo natuurlijk mogelijk te verhogen zonder bijwerkingen te ervaren, is met behulp van natuurlijke testosteronsupplementen die de lichaamseigen testosteronproductie stimuleren.

Ze zijn veilig, effectief en ook enorm populair.

Enkele van de meest populaire merken zijn de volgende:

 • Testogen
 • Testo Prime

9.9/10

Testogen

Features

 • Stimuleert de productie van testosteron
 • 100% natuurlijk
 • Vergoot de spieren
 • Verhoogt de kracht
 • Verbetert de vetverbranding
 • Verhoogt het libido
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 100.000 tevreden klanten

Testogen is één van de meest gegeerde testosteronsupplementen die ongelooflijk positieve gebruikersrecensies gekregen heeft. Het is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten en heeft meer dan 100.000 tevreden klanten in meer dan 34 landen.

Dit is het enige supplement dat ook met druppels wordt geleverd, Testo Drops genaamd, dat bijna onmiddellijke resultaten kan garanderen. Ze worden oraal ingenomen en zijn een geweldige optie voor mannen die geen pillen of capsules willen slikken.

Testogen heeft geen bijwerkingen en zorgt ervoor dat je lichaam zijn eigen natuurlijke testosteronproductie verhoogt. Het is geweldig voor het opbouwen van spieren en het verbeteren van kracht. Het is even effectief voor het versnellen van je metabolisme om een snellere vetverbranding te garanderen.

Het wordt geleverd met een aantal geweldige multi-buy-pakketten en een geld-terug-garantie.

9.9/10

Testo Prime

Features

 • Zorgt voor meer magere spieren
 • Verbrandt overtollig vet
 • Verbetert fysieke en mentale energie
 • Verhoogt het libido
 • Verhoogt zelfvertrouwen
 • Verbeterd je humeur
 • Geen bijwerkingen
 • 100% geld-terug-garantie

Testo Prime is een natuurlijke testosteronbooster die zich onderscheidt van de rest doordat het al in de Daily Mail verschenen is. Het is een testosteronbooster gemaakt met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten om je lichaam te helpen meer eigen testosteron af te scheiden.

Het verbetert niet alleen de groei van droge spieren in je lichaam, maar is even effectief voor het verhogen van je kracht, uithoudingsvermogen en energieniveaus. Het helpt ook met het verhogen van je libido en zorgt voor stevige erecties. Daarnaast verbetert het ook je humeur en voel je je zelfverzekerder.

Het mooie van dit supplement is dat het geen bijwerkingen heeft.

Bovendien wordt het geleverd met een volledige geld-terug-garantie om ultieme klanttevredenheid te garanderen.

3. Anadrol

Anadrol of Oxymetholone of Anapolon is één van de krachtigste bulking steroïden die voor het eerst gemaakt werd in 1959 met als doel patiënten met ondergewicht te helpen aankomen.

Anabolen Kopen

Wat het tot een geweldige bulking steroïde maakt, is dat een enkele cyclus ervoor kan zorgen dat je minstens 13 kg zwaarder weegt op de weegschaal. Maar het is niet alleen spiergroei waar Andarol om bekend staat.

Het is even effectief voor het vergroten van de kracht. In feite kan het je helpen om gemakkelijk door bepaalde plateaus heen te breken, zodat je met gemak en comfortabel zwaardere gewichten kunt

tillen. Dus als je meer wilt benchen of zware halters wilt tillen tijdens het squatten, kan Anadrol helpen.

Hoewel het wonderen kan doen voor je kracht, moet je voorzichtig zijn bij het tillen van zwaargewichten. Dit komt omdat je niet te snel te veel moet tillen. Je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen en het is niet slim om in slechts 15 dagen 22 kg extra gewicht aan je bench toe te voegen. Het is altijd beter om het gewicht langzaam en gestaag te verhogen, zodat je lichaam voldoende tijd heeft om zich aan te passen.

Voordelen (Anadrol-voordelen)

Makkelijk in gebruik

Eén van de belangrijkste voordelen van Anadrol is dat het wordt geleverd in de vorm van tabletten die meestal een hoeveelheid van 50 mg of 100 mg bevatten. Ze zijn gemakkelijk te consumeren en te controleren.

Geweldige pumps

Anadrol verhoogt niet alleen de spieren en kracht, maar helpt je ook om ongelooflijke pumps te bereiken. Houd er rekening mee dat dergelijke pumps zelfs pijnlijk kunnen worden. Het is dus in je eigen belang om drop-sets of supersets te vermijden tijdens een Anadrol-cyclus.

Nadelen (Anadrol-bijwerkingen)

Hoewel Anadrol uitzonderlijk krachtig is voor spier- en krachttraining, is het niet zo populair en daar zijn een aantal redenen voor.

Toxiciteit

Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is dat Anadrol zeer giftig is voor je lever. Niet alleen dit, het is ook slecht voor je hart. Wanneer je een Anadrol-cyclus doet, zou je moeten overwegen om helemaal geen alcohol meer te gebruiken.

Hoge bloeddruk

Anadrol verhoogt niet alleen de waterretentie in je lichaamsdarm, het verhoogt ook de testosteronniveaus, het aantal rode bloedcellen en stimuleert leverlipase, wat resulteert in een hoge bloeddruk.

Het kan dus de kans op hartproblemen vergroten.

Gynaecomastie

Het kan ook leiden tot gynaecomastie. In tegenstelling tot Dianabol en Testosteron, aromatiseert Anadrol echter niet. Hoewel AI niet gaat werken, zal een SERM effectief zijn. In het geval van Anadrol wordt aanbevolen dat je SERM’s zoals Nolvadex en Clomid combineert voor extra bescherming.

Legale Anadrol-pillen

Eén van de beste manieren om alle voordelen van Anadrol te krijgen en tegelijkertijd de nadelen te vermijden, is met behulp van natuurlijke Anadrol-pillen die 100% legaal en vrij van bijwerkingen zijn.

Enkele van de beste Anadrol-pillen zijn de volgende:

 • Anadrole van Crazy Bulk
 • ABulk van Brutal Force
Anadrole

9.9/10

Anadrole

Features

 • Verhoogt de spiergroei
 • Verhoogt de RBC-productie
 • Verhoogt de zuurstoftoevoer naar de spieren
 • Vermindert vermoeidheid
 • Versnelt herstel
 • Geweldig voor bulking
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • Geen bijwerkingen

Anadrole van Crazy Bulk bootst Oxymetholone of Anadrol na en werkt door de productie van rode bloedcellen in je lichaam te verhogen. Dit betekent dat het de zuurstoftoevoer naar de spieren tijdens de training verhoogt, zodat je niet snel moe wordt.

Door vermoeidheid uit te stellen, helpt het je harder en zwaarder te trainen, wat leidt tot geweldige resultaten.

Het kan worden gecombineerd met andere legale steroïden van Crazy Bulk voor snellere resultaten. Enkele van de beste combo’s zijn:

 • Ultieme Stapel is de krachtigste combo van Crazy Bulk die Anadrole combineert met Decaduro (Deca), DBal (Dianabol), Trenorol (Tren), Testo Max (Sustanon) en Clenbutrol (Clenbuterol) – Check het NU!

Abulk

9.9/10

ABulk Van Brutal Force

Features

 • Kwaliteitsspieren krijgen
 • Verbetert de kracht
 • Korte hersteltijd
 • Snelwerkende formule
 • Geen bijwerkingen
 • Geweldige gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • 100% geld-terug-garantie

Kwaliteitsspieren krijgen Verbetert de kracht Korte hersteltijd Snelwerkende formule Geen bijwerkingen
Geweldige gebruikersrecensies Koop er 2, krijg er 1 gratis 100% geld-terug-garantie

ABulk van Brutal Force bootst Anadrol na zonder enige van zijn negatieve bijwerkingen. Het is één van de beste steroïde-alternatieven die op de markt verkrijgbaar zijn die je kunnen helpen spieren en kracht te kweken.

Het verhoogt de toevoer van zuurstof naar de spieren, waardoor je meer kracht krijgt om te trainen. Daarnaast helpt het ook vermoeidheid te vertragen en zorgt het ervoor dat je langer en harder traint. Bovendien verhoogt het ook de productie van testosteron.

Om de beste resultaten te krijgen, kun je ABulk combineren met andere legale steroïden van Brutal Force. S

Enkele van de beste combo’s zijn:

 • Bulking en Cutting Stack – Deze combo combineert ABulk met SBulk (Sustanon), DBulk (Dianabol), TBulk (Trenbolone), CCut (Clenbuterol). Het kan je helpen om snel droge spiermassa te kweken – Check nhet u!
 • Mass Stack – Deze combo wordt geleverd met 5 legale steroïden, waaronder ABulk, SBulk (Sustanon), DBulk (Dianabol), HBulk (HGH) en DekaBulk (Deca) en is geweldig voor het kweken van spieren – Check het nu!

Brutal Force-producten worden geleverd met een 100% geld-terug-garantie (op grotere pakketten), wat uniek is.

4. Trenbolon

Trenbolon of Tren is een soort steroïde dat niet alleen geweldig is voor ballaststoffen, maar ook even effectief is voor het herstellen van het lichaam. Het is toevallig de meest veelzijdige steroïde, omdat het je kan helpen om hoogwaardige en ultramagere spiermassa te kweken terwijl je lichaam uitdroogt.

Trenbolon

Met andere woorden, het kan ervoor zorgen dat je er groot en gescheurd uitziet in plaats van zwaar opgepompt (zoals Dianabol of Anadrol doen). Tren is niet alleen een bulking steroïde, maar ook een krachtige cutting steroïde.

Eén van de meest onderscheidende kenmerken van Tren is dat het niet leidt tot het vasthouden van water. Dit is wat het onderscheidt van andere ophopende steroïden die op deze lijst genoemd worden. Integendeel, het voert overtollig water uit je lichaam af en verbetert de spierdefinitie en vasculariteit.

Tren komt meestal in twee vormen die enanthate en acetaat bevatten en beide vormen zijn injecteerbaar.

Voordelen (Trenbolon Voordelen)

Niet slecht voor de lever

Eén van de grootste zorgen bij de meeste steroïden is dat ze erg giftig kunnen zijn voor je lever. Dit is niet het geval bij trenbolon. Het is niet slecht voor de lever wanneer het in gematigde hoeveelheden wordt ingenomen. Je moet er echter rekening mee houden dat er een limiet aan zit en dat als je gedurende langere tijd een grote hoeveelheid Tren gebruikt, je bijwerkingen op je lever zult krijgen.

Je moet in gedachten houden dat Tren de krachtigste steroïde is die je in handen kunt krijgen. Het wordt geleverd met een anabole beoordeling van 500, waardoor het 5 keer zo krachtig is als testosteron (dat een beoordeling van 100 heeft).

Hoogwaardige spiermassawinst

Terwijl andere ophopende steroïden kunnen leiden tot dirty bulking, is trenbolon een steroïde die bekend staat om zijn magere en hoogwaardige spiergroei. Dit is een steroïde die niet leidt tot het vasthouden van water. Integendeel, het voert overtollig water uit het lichaam af en laat een ultramagere spiermassa achter.

Trenbolon is ook een krachtige androgene stof en daarom blinkt het uit in het verbranden van vet in je lichaam. Je moet in gedachten houden dat androgene receptoren in je lichaam de lipolyse op gang brengen en dus in staat zijn om vet te verwijderen.

Dat gezegd hebbende, moet ik hier vermelden dat sommige mensen geen gewichtsverlies ervaren tijdens een Tren-cyclus en de reden hierachter is dat ze meer calorieën consumeren, waardoor hun lichaam een calorieoverschot krijgt.

Snelle resultaten

Een ander positief aspect van Tren is dat het kan leiden tot zeer snelle spiergroei. In feite beginnen de meeste gebruikers de eerste resultaten in de eerste paar weken zelf op te merken.

Nadelen

Hoewel Tren fenomenale voordelen biedt, zijn de bijwerkingen waarschijnlijk even ernstig. Dit is een steroïde die niet bedoeld is voor beginners.

Testosteronproductie stilleggen

Eén van de ernstigste bijwerkingen van trenbolon is dat het ertoe kan leiden dat de natuurlijke testosteronproductie in je lichaam wordt stopgezet. Je kunt een krachtige crash na Tren-cyclus verwachten en daarom is het uiterst belangrijk om van tevoren een PCT te plannen. Een PCT is niet alleen belangrijk om met de bijwerkingen om te gaan, maar ook om de winst die je tijdens de cyclus behaald hebt, te versterken.

Hoge bloeddruk

Een ander negatief effect van de Tren-cyclus is dat het je bloeddruk kan verhogen en dit is waarschijnlijk vanwege de stimulerende effecten. Dat Tren zijn tol eist van je cholesterolgehalte is een bekend feit en dit heeft verder de neiging je bloeddruk te beïnvloeden.

Vaker wel dan niet, kan hoge bloeddruk leiden tot een toename van zweten. Dit soort zweten wordt vaak Tren Sweat genoemd!

Sslapeloosheid, Angst

Nog een andere ernstige bijwerking van Tren is dat het kan leiden tot slapeloosheid, angst en depressie. Niet alleen dit, het kan je ook opvliegend en zeer prikkelbaar maken.

Tren Hoest

Tren Hoest is een andere bekende bijwerking van Tren en het verwijst naar een hevig en oncontroleerbaar hoesten dat optreedt na het injecteren van Tren. Het zal waarschijnlijk de longen irriteren, in tegenstelling tot de meeste andere bulking steroïden die hierboven zijn genoemd. Tren- hoest treedt op wanneer olie een bloedvat raakt en dit gebeurt meestal 20% van de tijd. Een tren- hoest kan echter erg slecht zijn.

Hoewel dit een vrij ernstige bijwerking is, komt het meestal voor bij het injecteren van trenbolonacetaat in plaats van trenbolonenanthaat.

Androgene bijwerkingen

Tren kan ook haaruitval en ernstige acne veroorzaken. Dit komt waarschijnlijk voor bij mannen die al vatbaar zijn voor puistjes of die al last hebben van haaruitval.

Legale Tren-pillen

Als je alle voordelen van Tren wilt krijgen zonder de bijwerkingen van de steroïde, neem dan het volgende op in je dieet:

 • Trenorol van Crazy Bulk
 • TBulk van Brutal Force

9.9/10

Trenorol

Features

 • Massale spiergroei
 • Verhoogde kracht
 • Geweldig voor body conditioning
 • Versnelt herstel
 • Geweldig voor bulking en cutting
 • Verhoogt de vasculariteit
 • Geen bijwerking
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • Uitstekende gebruikersrecensies

Trenorol bootst trenbolon na zonder dat je enige van zijn negatieve bijwerkingen ervaart. Het zorgt ervoor dat je spieren meer stikstof vasthouden. Een betere stikstofretentie betekent een verbeterde eiwitsynthese. Het verhoogt ook de productie van rode bloedcellen in je lichaam, wat resulteert in een verhoogde bloedtoevoer naar de spieren tijdens trainingen. Het verhoogt niet alleen je kracht om langer te trainen, maar helpt ook je stofwisseling op gang te brengen om sneller vet te verbranden.

Net als andere supplementen van Crazy Bulk, kan Trenorol je ook snellere en betere resultaten geven in combinatie met andere legale steroïden.

Enkele van de beste combo’s met Trenorol om nog snellere spiergroei te garanderen, zijn de Bulking Combo en de Ultimate Combo.

 • De Bulking Stapel bestaat uit Trenorol, Decaduro (Deca), Dbal (Dianabol), Testo Max – Check het NU!
 • De Ultieme Stapel is de krachtigste combo van Crazy Bulk die Trenorol combineert met Decaduro (Deca), Anadrole (Anadrol), Dbal (Dianabol), Testo Max (Sustanon) en Clenbutrol (Clenbuterol) – Check het NU!
Tbulk

9.9/10

TBulk van Brutal Force

Features

 • Bouwt spieren op
 • Verbrandt vet
 • Verbetert Body Conditioning
 • Verhoogt de vasculariteit
 • Geen bijwerkingen
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • 100% geld-terug-garantie

TBulk van Brutal Force is een ander uitstekend alternatief voor trenbolon. Het werkt door spiermassa te vergroten en overtollig vet in het lichaam te verbranden. Het probeert een balans te bereiken door de oestrogeenspiegels te verlagen en het testosterongehalte in je lichaam te verhogen.

Het helpt je niet alleen om spieren te kweken, maar blijkt ook goed te zijn om deze winst vast te houden. Het verhoogt ook de vasculariteit door het vasthouden van water in je lichaam te vermijden. Afgezien hiervan ondersteunt TBulk ook een betere spijsvertering en prostaatgezondheid.

De beste combo’s met TBulk zijn onder meer:

 • De Bulking en Cutting Stack – Deze combo combineert TBulk met SBulk (Sustanon), ABulk (Anadrol), DBulk (Dianabol), CCut (Clenbuterol). Het kan je helpen om snel droge spiermassa te krijgen – Check het nu!

Brutal Force-producten worden geleverd met een 100% geld-terug-garantie (op grotere pakketten), wat uniek is.

5. Deca Durabolin

Deze koning van de krachtsteroïden is net zo goed voor het verkrijgen van spieren. Het intresseert je wellicht dat de koning van bodybuilding Arnold Schwarzenegger Deca samen met Dianabol gebruikte om die enorme winst te behalen. Dit is echter een steroïde die niet enorm populair is onder sportschoolbezoekers en daar kunnen een aantal redenen voor zijn.

Deca

Allereerst is het één van die steroïden die injecteerbaar zijn. Dit kan voor velen een enorm ongemak zijn. Ten tweede is dit een steroïde waarvan bekend is dat deze uit lange esters bestaat. Dit betekent dat het veel langer kan duren om resultaten te bereiken. Met andere woorden, je hebt veel geduld nodig tijdens een Deca-cyclus om resultaten te krijgen.

Hoewel Deca wonderen kan doen voor je kracht, leidt het misschien niet tot veel grooi van je lichaam. Dit is de reden waarom bodybuilders de voorkeur geven aan andere steroïden voor het bulken.

Pluspunten

Spier- en krachtwinst

Deca kan behoorlijk effectief zijn voor het verkrijgen van spieren en kracht. Als iemand ongeveer 9 kg aan spieren wint met de eerste cyclus van Dianabol, dan kan een volgende Deca-cyclus er nog eens 5- 7 kg bij doen.

Goed voor gewrichten

Dit is niet iets wat veel steroïden kunnen claimen. Deca Durabolin of Nandrolon Decanoate wordt verondersteld goed te zijn voor je gewrichten, omdat het de collageensynthese in je lichaam verbetert. Niet alleen dit, het verhoogt ook de vochtretentie. Het gecombineerde effect helpt de gewrichten te dempen en biedt ondersteuning bij zwaar tillen.

Geen androgene bijwerkingen

Eén van de meest interessante dingen over Deca is dat het niet androgeen is. Er is dus geen mogelijkheid om haaruitval of acne te krijgen.

Andere factoren

Deca Durabolin is niet echt slecht voor je hart. Niet alleen dit, het is ook niet zo giftig voor de lever zoals sommige van de andere hierboven genoemde steroïden.

Nadelen

Erectiestoornissen

Misschien wel de meest verontrustende bijwerking van Deca is dat het kan leiden tot erectiestoornissen. Deze aandoening wordt vaak de “Deca Dick” genoemd.

Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is dat Deca de neiging heeft om de prolactinespiegels in je lichaam te verhogen, wat je sekslust of libido kan verlagen.

Een ander probleem in verband met Deca is dat het kan leiden tot een verlaagd stikstofmonoxidegehalte in je lichaam. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat stikstofmonoxide een belangrijke rol speelt bij het verhogen van de bloedtoevoer naar de penis wanneer je seksueel opgewonden raakt. Als het stikstofmonoxidegehalte uitgeput raakt, stroomt er niet veel bloed in de penis bij opwinding en dit leidt tot zachte of zwakkere erecties.

Eén van de beste manieren om te voorkomen dat dit probleem optreedt, is door Deca te combineren met een androgene bulking steroïde zoals testosteron, Tren of zelfs Anadrol.

Nog een andere manier om met dit probleem om te gaan, is door een supplement zoals Dostinex te gebruiken tijdens een Deca-cyclus. Dit helpt de prolactinesecretie in het lichaam te remmen en zorgt voor een normale seksuele functie en een gezond libido.

Gyno

Hoewel Deca niet oestrogeen is, kan het toch leiden tot gynaecomastie. Het doet dit door progesteron in je lichaam te verhogen. Ik moet hier vermelden dat progesteron de neiging heeft om soortgelijke effecten op je borstklieren te creëren als oestrogeen, wat resulteert in de groei van borstweefsel en gezwollen tepels.

In het geval van Deca is een SERM geen oplossing omdat het de productie van progesteron zelfs kan verhogen. Een anti-oestrogeen is een beter alternatief, maar dit kan ook je bloeddruk verhogen.

Lager testosterongehalte

Net als andere steroïden kan ook Deca je testosteronniveaus verlagen.

Legale Deca-pillen

Net als andere steroïden heeft Deca ook een aantal geweldige legale alternatieven die je van alle voordelen doen genieten terwijl je de bijwerken wegneemt. Deze twee omvatten:

 • Decaduro van Crazy Bulk en
 • DekaBulk van Brutal Force
Decaduro

9.9/10

Decaduro

Features

 • Enorme krachtwinst
 • Laat je door plateaus breken
 • Verhoogt de eiwitsynthese
 • Verhoogt de productie van rode bloedcellen
 • Verhoogt de verhouding tussen spieren en vet
 • Ondersteunt gewrichten
 • Geen bijwerkingen
 • Uitstekende gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis

Decaduro van Crazy Bulk is het beste alternatief voor Deca Durabolin. Het is samengesteld met volledig natuurlijke ingrediënten en werkt door het verbeteren van stikstofretentie en eiwitsynthese in je lichaam. Het verhoogt ook de productie van rode bloedcellen om het uithoudingsvermogen te vergroten.

Bovendien helpt het ook het herstel te versnellen.

Het heeft geen bijwerkingen en moet gedurende minstens 8 weken worden ingenomen om de beste resultaten te krijgen.

Enkele van de beste combo’s met Decaduro om nog snellere spiergroei te garanderen, zijn de Bulking Combo en de Ultimate Combo.

 • De Bulking Stapel bestaat uit Decaduro, DBal (Dianabol), Trenorol (Trenbolone), Testo Max – Check het NU!
 • De Ultieme Stapel is de krachtigste combo van Crazy Bulk die Decaduro combineert met DBal (Dianabol), Anadrole (Anadrol), Trenorol (Tren), Testo Max (Sustanon) en Clenbutrol (Clenbuterol) – Check het NU!
Dekabulk

9.9/10

DekaBulk

Features

 • Verhoogt de magere spiermassa
 • Krachtige pumps
 • Vermindert de hersteltijd
 • Geen bijwerkingen
 • Geweldige gebruikersrecensies
 • Koop er 2, krijg er 1 gratis
 • 100% geld-terug-garantie

Dekabulk van Brutal Force is geweldig voor het vergroten van de vetvrije massa. Niet alleen dit, het zal waarschijnlijk je krachtniveaus verhogen. Het zal je helpen om geweldige pumps te doen in de sportschool.

Eén van de belangrijkste voordelen van Dekabulk is dat het ook kan helpen bij het verlichten van gewrichts- en peespijn.

De beste combo’s met DecaBulk zijn:

 • De Mass Stack – Deze combo wordt geleverd met 5 legale steroïden, waaronder DBulk, SBulk (Sustanon), ABulk (Anadrol), HBulk (HGH) en DekaBulk (Deca) en is geweldig voor het verkrijgen van spieren – Check het nu!

Brutal Force-producten worden geleverd met een 100% geld-terug-garantie (op grotere pakketten), wat uniek is.

Veelgestelde vragen

Welke zijn de beste bulking steroïden?

Als het gaat om bulken met stevige spieren, zijn Dianabol en Testosteron behoorlijk effectief. Als je echter spieren van hoge kwaliteit wilt krijgen zonder waterretentie, dan is trenbolon de enige steroïde die je resultaten kan opleveren. Tren is echter geen steroïde voor beginners of amateurs. Het is zeer krachtig en kan ernstige bijwerkingen hebben.

Wat is de beste orale steroïde voor bulking?

Hoewel Dianabol iets is dat nu achterhaald is, blijft het één van de beste orale steroïden voor het bulken van spieren. Het kan ook de kracht vergroten. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om in gedachten te houden dat Dbol of Dianabol veel bijwerkingen heeft en dat er natuurlijke alternatieven zijn van bedrijven als Crazy Bulk en Brutal Force die een betere optie kunnen zijn.

Is Deca goed voor bulking?

Deca is slechts tot op zekere hoogte goed voor bulking. Dat het je kan helpen om spieren op te bouwen zonder waterretentie, haaruitval of acne, maakt het een goede keuze. Het is ook geweldig voor gezamenlijke ondersteuning. Het heeft echter veel bijwerkingen, waaronder erectiestoornissen, gynaecomastie, enz.

Conclusie

Ik heb geprobeerd enkele van de beste ophopende steroïden op te sommen, zodat je spieren kunt krijgen en tegelijkertijd je kracht kunt vergroten. Ik zou je echter ten zeerste aanbevelen legale alternatieven voor de hierboven genoemde steroïden te proberen om vervelende bijwerkingen te voorkomen en gezond te blijven terwijl je een grote spier- en krachttoename ervaart.

Vergelijkbare berichten