9 beste testosteron kuren of -stapels

Testosteron is de meest populaire anabole stof die door bodybuilders, powerlifters en atleten gebruikt wordt om zowel de spier- of krachttoename te vergroten en de prestaties en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Een testosteronkuur omvat soms ook het combineren van testosteron met andere steroïden zoals Dianabol, Deca Durabolin, Anavar, Trenbolone, Anadrol, enz. om betere en snellere resultaten van dergelijke anabolen te krijgen.

Dit artikel zal je helpen verschillende testosteronkuren te doorlopen, zodat je hun voor- en nadelen kunt begrijpen, evenals de extra supplementen die je bij elke kuur nodig kunt hebben om de negatieve bijwerkingen van dergelijke kuren te voorkomen.

Soorten Testosteron

beste testosteroncycli

Voordat ik begin met de opsomming van verschillende soorten testosteron, is hier een kleine intro over deze zeer populaire anabole…

Testosteron, vandaag beschouwd als één van de beste en meest krachtige steroïden, heeft een lange geschiedenis waarin het gebruikt werd als een krachtige krachtbooster. In 1935 werd het voor het eerst gewonnen uit de testikels van een stier en in de jaren 1950 werd het op de markt gebracht door een farmaceutisch bedrijf genaamd Upjohn.

Het werd steeds populairder en al snel werd het gebruikt door de Sovjet atleten om een voorsprong te krijgen op andere concurrerende atleten in de Olympische Spelen.

Als het gaat om de verhouding tussen risico en beloning, is testosteron toevallig het best presterende anabool en dit is de reden waarom artsen bereid zijn het voor te schrijven voor een TRT (testosteron substitutietherapie) bij mannen met een laag testosterongehalte.

Niet alleen dit, testosteron is ook één van de populaire steroïden die vaak gebruikt worden door beginners (bodybuilders die nooit eerder steroïden gebruikt hebben) en het fungeert ook als een basis in geavanceerde steroïde cycli.

Testosteron was een populaire keuze van bodybuilders die behoren tot het gouden tijdperk van bodybuilding en het hielp hen een grote lichaamsbouw uitbouwen die vandaag zelfs fungeren als een schoonheidsideaal.

Laten we nu teruggaan naar de verschillende soorten testosteron…

Soorten Testosteron

Er zijn 4 types van populaire esters van testosteron en deze omvatten:

 • Testosteron suspensie
 • Testosteron propionaat
 • Testosteron enanthaat
 • Testosteron cypionate (aka depo-testosteron)

Eén van de belangrijkste zaken om hier op te merken is dat al deze esters worden verondersteld even krachtig te zijn, aangezien ze allemaal testosteron zijn. Het enige verschil tussen hen is:

de tijd die ze nodig hebben om in te werken en

hun halfwaardetijd (de tijd waarin ze uit je lichaam verdwijnen).

1. Testosteron suspensie

Dit is een vorm van pure testosteron in water waardoor je grote, niet-gemicroniseerde kristallen hebt. Dit betekent dat het een grotere naald vereist om te injecteren en dus kunnen injecties vrij pijnlijk zijn. Niet alleen dit, het is ook mogelijk dat dergelijke injecties de prikplek (waar het wordt geïnjecteerd) kunnen irriteren.

Testosteron suspensie is één van de meest snelwerkende vormen van testosteron en het kan frequente injecties vereisen om de piek van je testosteron niveaus in je bloedbaan te behouden. Om deze redenen wordt het niet aanbevolen voor beginners.

2. Testosteron propionaat

Testosteron propionaat is een andere ester van testosteron die ook snel werkt, maar toch iets langzamer dan Testosteron suspensie. Eén van de redenen waarom het minder populair is, is dat het vrij duur is. Sommige bodybuilders daarentegen denken dat het goedkoper is, maar het is belangrijk om te begrijpen dat het wordt geleverd in een dosering van 100mg/ml in plaats van 250mg/ml (wat de gebruikelijke dosering is). Dit betekent dat je ten minste 2,5 keer de prijs van 1 dosering moet betalen om een standaard testosteron cyclus uit te voeren wanneer je testosteron propionaat kiest.

Hoge kosten is één van de redenen dat de meeste bodybuilders niet voor deze ester kiezen. Afgezien hiervan, hebben testosteron propionaat injecties ook de neiging vrij pijnlijk te zijn, waardoor bodybuilders deze ester mijden.

3. Testosteron Enanthaat en Cypionaat

Twee van de meest populaire testosteron esters zijn Testosteron Enanthate en Cypionate. Deze zijn gemaakt van langere esters en geven langzamere effecten.

Dit betekent dat je één van deze twee elke 4-5 dagen moet injecteren en dan nog kun je dezelfde resultaten verwachten als degenen die snellere esters aan het einde van een cyclus bieden. Met andere woorden, het bespaart je een hoop moeite en toch helpt het je soortgelijke resultaten te krijgen.

In de Verenigde Staten is Testosteron Cypionate de meest populaire ester, zelfs populairder dan Enanthate die populairder is over de hele wereld omdat Cypionate niet overal beschikbaar is. Een andere positieve eigenschap van Cypionate is dat het bij sommige gebruikers tot minder irritatie kan leiden in vergelijking met Enanthate.

1. Testosteron Cyclus voor Beginners

Testosteron, zoals hierboven vermeld, is één van de steroïden die vaak gebruikt wordt door beginners (of zij die geen voorafgaande ervaring met steroïden hebben). Hieronder is een dergelijke testosteron Cyclus voor beginners en je kunt gebruik maken van testosteron Cypionate of Enanthate in deze cyclus:

WeekTestosteron Cypionaat/Enanthaat
1-2200mg/week
3-5300mg/week
6=7350mg/week
Testosteron Cyclus voor Beginners

Hoewel deze cyclus vrij conservatief is in termen van doseringen, zal het je nog steeds helpen om aanzienlijke winsten te boeken in termen van zowel spiermassa en kracht.

Als je een beginner bent en dit is je eerste cyclus, kun je verwachten om ergens rond 9 kg aan spiermassa te krijgen met deze testosteron cyclus van beginners. Wat kracht betreft, zal je merken dat je 13-22 kg meer kunt liften en dat in staat bent om je persoonlijke record snel te verbreken.

Niet alleen dit, je zult ook verbazingwekkende spier pumps merken als gevolg van grote hoeveelheden intracellulaire vloeistof die de spiercellen vullen.

Beste Natuurlijke Testosteron Supplement

Als het gaat om het verhogen van testosteron, geven veel bodybuilders de voorkeur aan het nemen van testosteron supplementen die veilig, effectief en vrij van bijwerkingen ook zijn. Eén van de testosteron supplementen van topkwaliteit die heeft enorm populair geworden is onder bodybuilders en jongens die een laag testosteron hebben is Testogen.

Testogen

Testogen:

 • wordt oraal ingenomen, vereist geen injecties of pijnlijke naalden
 • geen medisch voorschrift nodig
 • helpt bij het stimuleren van de testosteron productie in je lichaam
 • verhoogt de spiermassa
 • verhoogt de kracht
 • helpt sneller vet te verbranden
 • verhoogt de energie
 • verhoogt libido en seksuele drift
 • heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen
 • wordt geleverd met een 100 dagen geld-terug-garantie
 • wordt geleverd met een verbazingwekkend populaire 3 + 2 Gratis aanbieding

Testosteron Bijwerkingen

Effecten op de lever

Laten we beginnen met het bestuderen van het effect van testosteron op je lever…

Van steroïden die oraal worden ingenomen is bekend dat ze de lever zwaar belasten. Een Dianabol kuur is hier een klassiek voorbeeld van. Anadrol is nog een andere steroïde die bekend staat als zeer giftig voor de lever.

Testosteron is echter een injecteerbare steroïde en als zodanig bereikt het de bloedbaan rechtstreeks waardoor de lever omzeilt wordt. Testosteron-injecties zijn dus niet belastend voor de lever. Uit een studie is gebleken dat proefpersonen die gedurende 20 dagen 400 mg oraal testosteron toegediend kregen, geen verhoging van hun leverenzymen hebben ondervonden.

Lipidenprofiel en Bloeddruk

De meeste anabole steroïden hebben de neiging om het vasthouden van water in je lichaam te verhogen en ze verhogen ook de LDL-cholesterol wat resulteert in een piek in je bloeddruk.
Testosteron leidt echter tot een lichte stijging van de LDL-cholesterol en een vergelijkbare stijging van de bloeddruk. In tegenstelling tot andere anabolen, leidt het niet tot een aanzienlijke stijging van de bloeddruk en dus verhoogt het niet het risico van hart-en vaatziekten in een grotere mate.

Androgene Bijwerkingen

Echter, kan testosteron waarschijnlijk leiden tot androgene bijwerkingen waaronder een vette huid, acne, verdunning van het haar en haaruitval. Niet alleen dit, het is ook gebruikelijk om overmatige haargroei te ervaren, zowel op het gezicht als de torso.

Eén van de bijwerkingen die het Olympische team van de Sovjet-Unie ondervond, was de vergroting van de prostaat, wat leidde tot problemen bij het urineren. De meeste atleten moesten een katheter gebruiken om te kunnen plassen. Prostaatvergroting blijft één van de zorgwekkende bijwerkingen van testosteron.

Gynaecomastie

Testosteron aromatiseert snel in oestrogeen en dit blijft een oorzaak van gynaecomastie bij die mannen die er genetisch gevoelig voor zijn. Om de omzetting van testosteron in oestrogeen te voorkomen, gebruiken de meeste bodybuilders nu een SERM dat oestrogeen specifiek in de borstklieren blokkeert. Dit vermindert de kans op gynaecomastie zonder oestrogeen op cellulair niveau volledig te blokkeren.

Testosteron onderdrukking

Eén van de complicaties van testosteron shots is dat ze endogene of natuurlijke testosteron productie in je lichaam kunnen onderdrukken wat kan leiden tot een crash op hormonaal niveau. Dit kan leiden tot een heleboel problemen zoals depressie, constante vermoeidheid, laag libido, erectiestoornissen, atrofie van de testikels, enz. Het herstellen van de natuurlijke testosteron productie kan 1-4 maanden duren, afhankelijk van de dosis, lengte van de cyclus en je ervaring met steroïden. De meeste bodybuilders gebruiken een PCT om hun natuurlijke testosteronproductie zo snel mogelijk weer op gang te krijgen.

2. Testosteron Cyclus (Hogere Dosis)

Deze cyclus is voor die bodybuilders of sportschoolgangers die al eens een testosteron cyclus voor beginners met een conservatieve dosis hebben doorstaan.

Het is niet alleen de dosis die meer is, maar ook de lengte van de cyclus.

WeekTestosteron
1200mg/week
2-5400mg/week
6-9500mg/week
10200mg/week
Testosteron Cyclus met hogere dosering

In deze cyclus, neem je 200 mg testosteron in de eerste week. Van de 2e tot 5e week, neem je 400 mg testosteron per week. In de 6e week, verhoog je de dosering verder tot 500 mg en houd je diezelfde dosering aan tot de 9e week. In de 10e en laatste week mag je de dosering afbouwen tot 200 mg voordat je er helemaal mee stopt.

Als je aan een lage dosis vasthoudt, loop je de kans dat je op een plateau blijft steken. Door het verhogen van de dosis en de lengte van de testosteron cyclus, zal je zowel spieren als kracht blijven winnen.

Je zal verder minstens 3,5 kg magere spiermassa toevoegen met deze follow-up cyclus.

Tegelijkertijd, is het zeker dat je ook meer bijwerkingen (in vergelijking met de testosteron cyclus voor beginners) zal ervaren. Dit betekent dat je hoogstwaarschijnlijk geconfronteerd zal worden met meer testosteron onderdrukking. Niet alleen dit, het risico op waterretentie en gynaecomastie zal ook toenemen met deze cyclus.

beste testosteroncycli

3. Testosteron en Dianabol Cyclus

Testosteron en Dianabol Cyclus verwijst naar het stapelen van Testosteron en Dianabol samen voor spier winsten. Dit is een zeer krachtige bulking cyclus die je kan helpen kilo’s aan spiermassa te krijgen. Het is zeer gebruikelijk voor bodybuilders om twee of meer steroïden stapelen om hun bodybuilding doelen te bereiken en deze cyclus is één van de meest gebruikte voor het verkrijgen van hardcore spieren.

WeekTestosteron/weekDianabol/dag
1200mgX
2400mgX
3-4400mg10mg
5400mg20mg
6-9500mg20mg
10300mg20mg

Cyclus Uitgelegd

Week 1 – Begin de eerste week met een dosis van 200 mg testosteron. In deze week hoeft je geen Dianabol te gebruiken.

Week 2 – Verhoog in deze week de dosis testosteron tot 400mg maar voeg nog geen Dianabol toe.

Week 3 – Houd in deze week de dosering testosteron op 400mg per week en voeg een dagelijkse dosis van 10mg Dianabol toe.

Week 4 – Ga door met dezelfde dosering als die van week 3.

Week 5 – Houd de testosteron dosering hetzelfde op 400 mg, maar verhoog de dagelijkse dosis van Dianabol tot 20 mg.

Week 6 – Verhoog de wekelijkse dosis van testosteron tot 500 mg en houd de Dianabol dosering op 20mg/dag.

Week 7-9 – Ga door met dezelfde dosering tijdens de weken 7,8 en 9 als die van week 6.

Week 10 – Dit is de laatste week van de cyclus. Deze week bouw je de testosteron dosering tot 200 mg en neem je 20 mg van Dianabol per dag (voor deze week) voordat je deze cyclus stopt..

Dianabol is minder androgeen in vergelijking met testosteron. Tegelijkertijd is het meer anabool dan testosteron. Dit betekent dat Dianabol minder androgene bijwerkingen heeft, maar het is krachtiger in termen van spier- en krachttoename.

Testosteron en Dianabol Cyclus Bijwerkingen

Deze stack zal waarschijnlijk veel bijwerkingen veroorzaken.

Leververgiftiging

Hoewel testosteron niet van plan is om je lever te belasten, aangezien het een injecteerbare steroïde is, zal Dianabol wel belastend zijn voor de lever aangezien het een steroïde is die oraal ingenomen wordt. Het is dus belangrijk om het te combineren met een TUDCA supplement voor lever ondersteuning wanneer je in deze cyclus zit. Dit zal vermijden dat je leverenzymen ALT en AST te sterk stijgen.

Lipidenprofiel en bloeddruk

Testosteron leidt slechts tot een lichte stijging van de LDL-cholesterol en bijgevolg van de bloeddruk. Het is relatief veilig voor je hart. Hetzelfde kan echter niet worden gezegd van Dianabol omdat het waarschijnlijk je lipidenprofiel beïnvloedt door de LDL-cholesterol te verhogen. Het heeft ook de neiging om water in het lichaam vast te houden en kan leiden tot een hoge bloeddruk, wat slecht zou zijn voor de gezondheid van het hart.

Gynaecomastie

Zowel testosteron als Dianabol worden verondersteld zowel oestrogene als natte steroïden te zijn. Ze zetten niet alleen testosteron gemakkelijk om in oestrogeen, maar leiden ook tot het vasthouden van water in je lichaam. Als zodanig is gynaecomastie een bijwerking die vrijwel zeker zal optreden. Je kunt echter een SERM zoals Nolvadex nemen om dit te voorkomen. Hoewel een SERM je zal helpen gynaecomastie te voorkomen, zal het nauwelijks iets doen om het vasthouden van water in je lichaam te voorkomen.

Waterretentie zal je een opgeblazen look geven en zal ook je spieren een shiny look geven in plaats van een gedefinieerd of versnipperde look. Dit is de reden waarom deze cyclus het best genomen worden het laagseizoen.

Testosteron onderdrukking

Zowel testosteron als Dianabol zijn onderdrukkende steroiden en deze cyclus zal mogelijk resulteren in een testosteron shut-down post cyclus. Vandaar dat het belangrijk is dat je kiest voor een agressieve PCT om je te helpen om opnieuw een normaal testosterongehalte in je lichaam te krijgen. Zowel HCG als Clomid worden aanbevolen voor PCT.

Androgene bijwerkingen

Hoewel Dianabol slechts mild androgene is, kan je last hebben van acne, dunner wordend haar / haaruitval, een grotere prostaat, enz. vanwege de aanwezigheid van testosteron in deze cyclus.

beste testosteroncycli

4. Testosteron en Deca Durabolin Kuur

Over het algemeen, wanneer twee steroïden samen gestapeld worden, kunnen ze leiden tot een heleboel bijwerkingen. Bij stapels hebben bijwerkingen de neiging om veel meer voor te komen dan wanneer er slechts één enkele steroïde alleen wordt genomen. Echter is de testosteron en Deca cyclus is een uitzondering op deze regel. Dit komt omdat beide van deze verbindingen verondersteld worden om licht te zijn voor je lever. Aangezien zij als injecties worden genomen zetten zij geen druk op je lever. Bovendien hebben ze een bescheiden invloed op je cholesterolgehalte.

Dus, het kan worden gezegd dat als het gaat om stapels, de testosteron en Deca cyclus één van de veiligste blijkt te zijn die je kunt proberen.

Deca is in wezen een stof om te bulken en helpt massaal met het stimuleren van kracht. Hoewel Deca niet zo krachtig is als testosteron als het gaat om het bulken, zal de spier hypertrofie niet extreem zijn. Dat gezegd hebbende, zorgt de combinatie met testosteron voor geweldige resultaten met de minste leververgiftiging.

Hier is hoe je testosteron en Deca cyclus eruit moet zien:

WeekTestosteronDeca Durabolin
1-10600mg/week300mg/week

Dit is een vrij rechttoe rechtaan cyclus die je voor 10 weken kunt uitvoeren. Elke week ben je verplicht om 600mg Testosteron en 300mg Deca Durabolin te injecteren.

Testosteron en Deca Kuur Bijwerkingen

Hoewel hierboven vermeld werd dat de testosteron en Deca cyclus één van de veiligste stapels is, is het zeker niet volledig vrij van bijwerkingen.

Erectiestoornissen

Deca is berucht voor erectiestoornissen of wat aangeduid wordt als “Deca Dick”. Het zorgt er niet alleen voor dat je last krijgt van erectiestoornissen, maar heeft ook een negatieve invloed op je libido. Eén van de belangrijkste oorzaken hierachter is dat Deca een lage androgene werking heeft en met een daling van de testosteronproductie zullen de resultaten waarschijnlijk nóg ingrijpender worden. Het is belangrijk te begrijpen dat Deca een DHT derivaat is dat verantwoordelijk is voor stikstofmonoxide stimulatie die de bloedtoevoer naar de penis kan verminderen wat resulteert in een zachte of zwakke erectie.

Dus, het stapelen van testosteron met Deca is een geweldige keuze. Aangezien Testosteron een androgene steroïde is, zal het ervoor zorgen dat je DHT niveaus gedurende de cyclus hoog zal blijven.

Stapelen van testosteron met Deca

Eén van de kenmerken van Deca is dat het een traag werkende steroïde is. Dit betekent dat het een lange cyclus vereist om je te helpen de gewenste resultaten te krijgen. Nu, testosteron is een andere steroïde die kan worden genomen voor een langere periode.

Dit in tegenstelling tot de af te raden Anadrol en Deca stapel. Hoewel Anadrol één van de sterkste steroïden voor het bulken is, is het geen goed idee om het met Deca te stapelen omdat het zeer giftig is voor je lever en je het dus niet voor langere tijd kunt gebruiken. Testosteron daarentegen blijkt één van de weinige steroïden te zijn die niet giftig is voor de lever en dus kan worden genomen voor een langere cyclus.

Gynaecomastie

Nog een ander probleem dat zich waarschijnlijk zal voordoen met Deca is dat het kan leiden tot gynaecomastie als gevolg van matige progesteron activiteit.

Daarom is het belangrijk is om je oestrogeen ondersteuning te heroverwegen omdat SERMs zoals Nolvadex er bekend om staan om progesteron niveaus te verergeren. Dit is waar een AI van pas komt. Een AI zoals Anastrozole kan helpen bij het remmen van de omzetting van testosteron in oestrogeen. Dit heeft echter ook een negatieve kant, omdat het kan leiden tot een piek in je bloeddrukwaarden. De beste optie is dus om dergelijke supplementen alleen te proberen als je merkt dat je tepels opgezwollen raken.

Sommige gebruikers kunnen eigenlijk wegkomen met deze cyclus zonder gyno ervaren, zelfs zonder oestrogeen ondersteuning.

Testosteron onderdrukking

Een testosteron en Deca Cyclus zal waarschijnlijk je testosterongehalte enorm onderdrukken waardoor je een sterke PCT nodig zult hebben om je testosteronproductie terug naar de normale niveaus te krijgen. Het wordt aanbevolen dat je ervoor opteert om HCG en Nolvadex/Clomid samen te nemen om je natuurlijke testosteronproductie te stimuleren.

beste testosteroncycli

5. Testosteron en Trenbolon Kuur

Trenbolon is de krachtigste steroïde die een anabole rating heeft van 500. Je kunt je goed voorstellen hoe krachtig het is gezien het feit dat testosteron een anabole rating heeft van 100. Omdat het zo krachtig is, heeft het ook een heleboel bijwerkingen. Het is een steroïde dat niet door beginners gebruikt mag worden.

De testosteron en trenbolon cyclus is een krachtige bulking cyclus. Hier is een voorbeeld van een typische testosteron en trenbolon stapel:

WeekTestosteronTrenbolon
1-10600mg/week150mg/week

Week 1-10 – Dit opnieuw, is een vrij rechttoe rechtaan cyclus waarin je gedurende 10 weken elke week een testosteron shot neemt van 600. De vereiste trenbolone dosering is 150mg per week gedurende 10 weken.

Trenbolon, zoals hierboven vermeld, is geweldig voor het bulken en het onderscheidt zich van de meeste bulking steroïden is dat het niet aromatiseert. Het kan je dus helpen om een ripped en jacked look te krijgen.

De Testosteron & Trenbolone Stapel is waarschijnlijk om je te helpen met soortgelijke winsten als bij een testosteron en Dbol cyclus, maar zonder enige waterretentie. Trenbolone is een zeer veelzijdige steroïde die gebruikt wordt voor zowel het bulken als het cutten. Eén van de belangrijkste eigenschappen is dat het een diureticum is, wat betekent dat het kan helpen om overtollig water uit het lichaam te verwijderen. Geen wonder dat veel bodybuilders het gebruiken voor een cutting cyclus. Het cut, droogt uit en kan helpen om de vasculariteit te verhogen.

Eén van de unieke kenmerken is dat het ook zeer androgene is. Dit betekent dat het je zal helpen om veel vet te verliezen terwijl je je kracht en spiermassa verhoogt.

Testosteron en Trenbolone bijwerkingen

Leververgiftiging

Zowel testosteron als trenbolon zijn injecteerbare steroïden en ze zijn niet giftig voor de lever.

Bloeddruk

Trenbolon zal waarschijnlijk je cholesterolverhoudingen scheeftrekken en kan leiden tot een piek in je bloeddrukwaarden. Een stijging van je bloeddruk blijft één van de grootste zorgen wanneer je deze cyclus doet.

Om je bloeddruk binnen het normale bereik te houden, is het aanbevolen dat je een visolie supplement (4mg) aan je dagelijkse routine toevoegt wanneer je deze stapel neemt.

Gynaecomastie

Trenbolon werkt in dit geval net als Deca omdat het de progesteronactiviteit in je lichaam verhoogt waardoor het tot gynaecomastie kan leiden. Je kunt een SERM gebruiken om een te hoog progesterongehalte te voorkomen.

Bovendien kan het zijn dat je ook een AI moet gebruiken om gynaecomastie te voorkomen. Aangezien AI of Aromataseremmers de bloeddruk kunnen verhogen, wordt je geadviseerd om ze alleen te gebruiken als je vroege tekenen van gyno of zwelling van tepels opmerkt.

Enkele van de populaire AI’s zijn

 • Anastrozol (Arimidex)
 • Exemestane (Aromasin)
 • Letrozole (Femara)

Androgene bijwerkingen

De Testosteron en Trenbolone Cyclus is een zeer androgene cyclus en als zodanig zijn haaruitval, vergrote prostaat, acne, vette huid, enz., enkele zeer veelvoorkomende bijwerkingen.

Nu, de ernst van deze bijwerkingen hangt af van je genetica. Als je als tiener al acne gehad hebt, val je in de risicocategorie. Evenzo, als je al kalend bent, zal deze cyclus je haaruitval vrijwel zeker versterken.

Sommige mannen proberen haaruitval te voorkomen door DHT-blokkerende supplementen te nemen, maar dit is geen goed idee omdat dergelijke supplementen de spiergroei kunnen verminderen, aangezien DHT een zeer anabool hormoon is.

Testosteron onderdrukking

Deze cyclus is waarschijnlijk zeer onderdrukkend en kan leiden tot een shutdown post-cyclus. Om te voorkomen dat dat gebeurt moet je na je cyclus een agressieve PCT ondergaan. HCG en Nolvadex / Clomid worden aanbevolen om je te helpen de winst die je in deze cyclus behaald hebt, vast te leggen, samen met het herstellen van je endogene testosteronproductie.

testostron en anavar cyclus

6. Testosteron en Anavar Kuur

De Testosteron en Anavar Cyclus is een typische vet-verbrandende of cutting cyclus. Hoewel Anavar minstens 6 keer anaboler is dan testosteron, vertaalt dit zich in het echte leven niet echt in spiergroei. Dat gezegd hebbende, is Anavar uitzonderlijk goed voor het verbeteren van zowel kracht als vetverbranding in je lichaam.

Anavar wordt beschouwd als een milde steroïde omdat de bijwerkingen waarschijnlijk minder ernstig zijn. Bovendien is het één van de weinige steroïden die ook door vrouwen kan worden gebruikt.
Bekijk Anavar voor vrouwen door hier te klikken. Het leidt niet tot virilisatie wanneer het gedurende een korte tijd in een kleine dosering wordt ingenomen.

Eén van de belangrijkste kenmerken van Anavar is dat het de neiging heeft om de verhouding van T3 tot T4 in je lichaam te verhogen waardoor het de stofwisseling en vetverlies stimuleert. Dit is de reden waarom het door de meeste bodybuilders als cutting steroïde wordt gebruikt.

Testosteron en Anavar Kuur voor Beginners

WeekTestosteronAnavar
1200mg/week15mg/dag
2-4350mg/week15mg/dag
5-7350mg/week20mg/dag

Test en Anavar Kuur voor gemiddelde gebruikers

WeekTestosteronAnavar
1200mg/week20mg/dag
2-5400mg/week20mg/dag
6-8500mg/week20mg/dag
9500mg/weekXX
10200mg/weekXX


Week 1 – Begin deze cyclus met een testosteronshot (200 mg) en een dagelijkse dosis van 20 mg Anavar

Week 2-5 – Verhoog de dosis testosteron tot 400 mg in de tweede week en blijf dagelijks 20 mg Anavar innemen. Ga door met dezelfde dosering tot het einde van de 5e week.

Week 6-8 – Verhoog aan het begin van de 6e week de testosterondosering tot 500 mg en handhaaf de Anavar-dosering van 20 mg/dag. Ga door met dezelfde dosering tot het einde van de 8e week. Stop met Anavar aan het einde van de 8e week.

Week 9 – Neem in deze week enkel een testosteronschot van 500 mg.

Week 10 – Verminder de testosterondosering deze week naar 200 mg voordat je ermee stopt.

Lees Ook: Winstrol en testosteroncyclus – Kan Winstrol worden gecombineerd met een testosteroncyclus?

Testosteron en Anavar Kuur bijwerkingen

Testosterononderdrukking

Het combineren van testosteron en Oxandrolon in een cyclus zal waarschijnlijk resulteren in een ernstige onderdrukking van testosteron en als zodanig heb je mogelijk een geavanceerde PCT nodig in vergelijking met een cyclus met alleen testosteron.

Gynaecomastie

Aangezien Anavar de progesteronniveaus in je lichaam niet aromatiseert of verhoogt, is het niet waarschijnlijk dat je meer waterretentie of gynaecomastie ervaart dan tijdens een cyclus met alleen testosteron.

Veranderingen in lipidenprofiel

Eén van de bijwerkingen van Anavar is dat het zal leiden tot een verandering in je cholesterolgehalte door een toename van LDL-cholesterol. Dit zal resulteren in een matige stijging van je bloeddruk.

Levertoxiciteit

Hoewel Anavar een orale steroïde is, is het niet giftig voor de lever omdat het door de nieren wordt gemetaboliseerd.

Androgene bijwerkingen

Androgene bijwerkingen zoals acne en haaruitval kunnen ook optreden omdat Anavar en testosteron samen in een cyclus gebruikt worden.

testosteron en anadrol

7. Testosteron en Anadrol Kuur

Testosteron en Anadrol is een krachtige bulking cyclus die veel lijkt op de Test- en Deca-cyclus. Als je iemand bent die eerder testosteron gebruikt heeft, maar nooit Anadrol getest heeft, dan zal deze cyclus je spiergroei naar een geheel nieuw niveau brengen. Niet alleen dit, je zult ook je kracht door het dak zien gaan.

Het probleem met deze cyclus is echter dat Anadrol of Oxymetholone een zeer giftige stof is die waarschijnlijk zowel je lever als je hart zwaar belast. In feite wordt verondersteld dat het de meest giftige van alle anabole steroïden is. Dus hoewel Anadrol kan leiden tot een uitzonderlijke toename van grootte en kracht, verhoogt het ook de ernst van bijwerkingen. Dit betekent ook dat deze cyclus niet gebruikt mag worden door beginners of bodybuilders die geen eerdere ervaring met steroïden hebben.

De volgende Test Anadrole-cyclus is alleen voor gevorderde of ervaren gebruikers:

WeekTestosteronAnadrol
1-2200mg/week50mg/dag
3300mg/week50mg/dag
4-5300mg/week75mg/dag
6350mg/week75mg/dag

Week 1 & 2– Begin deze cyclus met een dagelijkse dosis van 50 mg Anadrol en een wekelijkse injectie van 200 mg testosteron. Ga de eerste twee weken door met deze dosering.

Week 3 – Houd de Anadrol-dosering deze week ook op 50 mg / dag, maar verhoog deze week de testosterondosering tot 300 mg.

Week 4 & 5 – Verhoog in de 4e week de dosering van Anadrol tot 75 mg/dag en handhaaf de testosterondosering op 300 mg. Ga ook in de 5e week door met deze dosering.

Week 6 – Houd de dosering van Anadrol op 75 mg/dag, maar verhoog de dosering van testosteron tot 350 mg.

Testosteron en Androl Bijwerkingen

Leververgiftiging

Zoals hierboven vermeld, is Anadrol zeer giftig voor de lever. Het wordt oraal ingenomen en dus belast het de lever, wat resulteert in een enorme toename van je AST- en ALT-leverenzymen. Het is dus absoluut noodzakelijk dat je deze cyclus combineert met een TUDCA-supplement voor leverondersteuning.

Bloeddruk

Eén van de grootste zorgen tijdens een Anadrol-cyclus is je bloeddruk. Deze verbinding kan je bloeddruk tot gevaarlijke niveaus doen stijgen. Om je bloeddruk onder controle te houden, kan je deze cyclus proberen te combineren met elke dag 4 g visolie. Niet alleen dit, het is ook belangrijk om tijdens deze cyclus een goed dieet te hebben. Regelmatige cardio kan ook helpen om je hart te beschermen.

Hoewel de meeste bodybuilders tijdens het bulken niet geïnteresseerd zijn in cardio, zul je de komende jaren de voordelen ervan zien.

Hoge oestrogeenspiegels

Anadrol is een verbinding die bekend staat als zeer oestrogeen en dus, is het waarschijnlijk om te resulteren in overmatig vasthouden van water evenals gynaecomastie. Wat het echter anders maakt dan Dianabol is dat het niet aromatiseert. Daarom heeft het geen zin om een AI of aromataseremmer te gebruiken.

In een dergelijk geval kan een SERM zoals Nolvadex grote hulp bieden en kan het de oestrogene activiteit direct in het borstweefsel blokkeren en zou het dus effectief moeten zijn om gynaecomastie te voorkomen. Een ander voordeel van het gebruik van Nolvadex boven AI is dat het de hoge bloeddruk niet verergert.

Androgene bijwerkingen

Zowel testosteron als Androl kunnen androgene bijwerkingen hebben, zoals een vergrote prostaat, haaruitval en acne.

Testosteron onderdrukking

Deze cyclus kan zeer testosron onderdrukkend zijn waardoor je een agressieve PCT moet ondergaan om je endogene testosteron productie weer op de rails te krijgen.

testosteron anadrol trenbolone cyclus

8. Testosteron Anadrol Trenbolon Kuur

Dit is één van de meest extreme cycli die een bodybuilder kan nemen om te bulken met spiermassa. Het spreekt voor zich dat deze cyclus alleen voor zeer ervaren en geavanceerde bodybuilders is.

WeekTestosteronAnadrolTrenbolon
1300mg/weekXX150mg/week
2600mg/weekXX150mg/week
3-4600mg/week50mg/dag150mg/week
5-10600mg/week100mg/dag150mg/week
11300mg/weekXXXX
Testosteron, Anadrole & Tren Cyclus voor gevorderden

Week 1 – In de eerste week neem je een testosteron shot van 300mg en een Trenbolone shot van 150mg.

Week 2 – Verhoog in deze week de de testosteron tot 600 mg en houd de Trenbolone op slechts 150 mg.

Week 3 & 4 – In week 3 voeg je een dagelijkse dosis van 50mg Anadrol toe aan de Testosteron (600mg) en de Trenbolone (150mg). Behoud diezelfde dosering ook in de 4e week.

Week 5-10 – In de 5e week verhoog je de dagelijkse dosis Anadrol tot 100mg en combineer je het met Testosteron (600mg) en Trenbolone (150mg). Ga door met deze dosering tot het einde van de 10e week. Stop Anadrol en Trenbolone aan het einde van de tiende week.

Week 11 – Bouw je testosteron af tot een shot van 300 mg deze week voor het volledig beëindigen van deze cyclus.

Woord van voorzichtigheid

Dit is een cyclus die wordt beschouwd als gevaarlijk, zelfs voor ervaren bodybuilders en waardoor voorzichtigheid geboden is!

Hoewel deze cyclus waarschijnlijk uiterst harde bijwerkingen zal kennen, gaan je spierwinsten waarschijnlijk ook door het dak.

Een dergelijke cyclus wordt gebruikt door IFBB pro’s die tot het uiterste gaan om spieren en kracht te winnen.

9. Natuurlijke Testosteron Kuur

In plaats van gevaarlijke drugs en steroïden te gebruiken, wenden meer en meer bodybuilders en sportschoolbezoekers zich nu tot natuurlijke alternatieven die niet alleen veilig en legaal zijn, maar ook uitzonderlijk goede resultaten van je workouts kunnen opleveren.

Brutal Force is zo’n merk dat gekend is om zijn assortiment legale steroïden. Ik zou sterk aanbevelen om de Bulking en Cutting Stapel van Brutal Force te proberen aangezien het 5 legale steroïden combineert om je te helpen om snel meer spieren en kracht te krijgen.

Bulking and cutting stack

Bulking en Cutting Stapel:

 • combineert DBulk (Dianabol), SBulk (Testosteron), ABulk (Anadrol), TBulk (Trenbolone) met CCut (Clenbuterol)
 • verhoogt testosteron
 • verhoogt de kwaliteit van de spiermassa
 • versterkt de kracht
 • is geweldig voor een bulking en kracht cyclus
 • helpt door plateaus te breken
 • is 100% legaal, vereist geen medisch voorschrift krijgt
 • geweldige recensies van gebruikers
 • heeft geen negatieve bijwerkingen
 • wordt geleverd met een verbazingwekkend populaire 2 + 1 gratis aanbieding
 • wordt geleverd met een 100-dagen geld-terug-garantie
 • wordt geleverd met GRATIS wereldwijde verzending

Conclusie

Testosteron is een krachtige steroïde en het kan gestapeld worden met verschillende steroïden. Het beste is dat het kan worden gestapeld met zowel bulking als cutting steroïden. Vaker wel dan niet combineren bodybuilders het echter met een bulking steroide als Dianabol, Deca of Anadrol.

Dat gezegd hebbende, kunnen testosteron kuren met deze anabolen leiden tot een heleboel bijwerkingen. Ik zou daarom willen voorstellen dat je legale steroïden zoals die van Brutal Force een keer probeert om te ervaren hoe ze je kunnen helpen betere resultaten te krijgen van je trainingen zonder bijwerkingen of nakuur!

Vergelijkbare berichten